Connect with us

MEDIA

Τηλεθέαση 5/11: Μάχη στήθος με στήθος για Κατερίνα Καινούργιου και Σίσσυ Χρηστίδου

Published

on

Τηλεθέαση: Μονοψήφια για «Το Πρωινό» και τους «Αταίριαστους» στο δυναμικό

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Έντονος ήταν ο ανταγωνισμός στην τηλεθέαση την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, με τις πρωινές εκπομπές να δίνουν τη δική τους μάχη για την κορυφή. Από τις πολύ πρωινές ώρες μέχρι και την ολοκλήρωση των ψυχαγωγικών και ενημερωτικών εκπομπών, οι τηλεθεατές διαμόρφωσαν διαφορετικούς νικητές στο δυναμικό κοινό και στο γενικό σύνολο. Η Κατερίνα Καινούργιου και η Σίσσυ Χρηστίδου αναμετρήθηκαν με διαφορά μόλις 0,1 ποσοστιαίας μονάδας, ενώ στην πολύ πρωινή ζώνη το «Happy Day» και το «Κοινωνία Ώρα MEGA» ξεχώρισαν στις δύο βασικές κατηγορίες κοινού.

Τηλεθέαση: «Happy Day» και «Κοινωνία Ώρα MEGA» στην κορυφή

Στην πολύ πρωινή ζώνη, το «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή κατέκτησε την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό, σημειώνοντας 19,6%, με το «Κοινωνία Ώρα MEGA» να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής με 18,9%. Στο γενικό σύνολο, ωστόσο, η εικόνα αντιστράφηκε, καθώς η ενημερωτική εκπομπή του MEGA πήρε την πρωτιά με 20,2%, ενώ το «Happy Day» συγκέντρωσε 13,2%.

Στο δυναμικό κοινό, οι «Συνδέσεις» του ERT NEWS σημείωσαν 8,4%, το «Σήμερα» του ΣΚΑΪ 8,3%, το «Καλημέρα Ελλάδα» 6% και η «Ώρα Ελλάδος» 5,5%. Ακολούθησαν η «Πρώτη Εικόνα» με 3,8% και το «Νωρίς – Νωρίς» με 2,7%.

Στο γενικό σύνολο, ιδιαίτερα υψηλή επίδοση κατέγραψε και το «Σήμερα» με 18,5%, ενώ η «Πρώτη Εικόνα» έφτασε το 12,6% και η «Ώρα Ελλάδος» το 12%. Το «Καλημέρα Ελλάδα» συγκέντρωσε 8,9%, οι «Συνδέσεις» 6,8% και το «Νωρίς – Νωρίς» 3,3%.

Ντέρμπι Καινούργιου – Χρηστίδου με διαφορά 0,1%

Στην επόμενη πρωινή ζώνη, η μάχη για την τηλεθέαση εξελίχθηκε σε πραγματικό θρίλερ. Η «Super Κατερίνα» του Alpha κατάφερε να κόψει πρώτη το νήμα στο δυναμικό κοινό με 13,9%, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το «Χαμογέλα και Πάλι» με 13,8%. Η διαφορά των μόλις 0,1 ποσοστιαίων μονάδων αποτύπωσε τον έντονο ανταγωνισμό ανάμεσα στις δύο εκπομπές.

Advertisement

Στην τρίτη θέση βρέθηκε «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 με 12,9%, ενώ ακολούθησαν οι «Αταίριαστοι» με 11,6% και το «Live You» με 11,3%. Ο «Πρώτος καφές με τη Ζήνα» σημείωσε 8,4%, το «Πρωίαν σε είδον» 4,2% και το «10 Παντού» 2,9%.

Πρωτιά για το «Live You» στο γενικό σύνολο

Διαφορετική ήταν η κατάταξη στο γενικό σύνολο, όπου το «Live You» κατέκτησε την πρώτη θέση με 19,3%, αφήνοντας οριακά πίσω τους «Αταίριαστους», που συγκέντρωσαν 19%. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε «Το Πρωινό» με 16,5%, διατηρώντας την ίδια θέση που είχε και στο δυναμικό κοινό.

Το «Χαμογέλα και Πάλι» σημείωσε 10,5%, ενώ η «Super Κατερίνα» περιορίστηκε στο 10,1%. Ακολούθησαν ο «Πρώτος καφές με τη Ζήνα» με 8%, το «10 Παντού» με 7,1% και το «Πρωίαν σε είδον» με 3,5%.

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο
▶ASTRA WEBTVON DEMAND ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ & ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο νέο ψηφιακό σπίτι του ASTRA TV ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ WEBTV