Στην τελική ευθεία βρίσκεται η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Κέντρικ Ναν στην αγωνιστική δράση, ο οποίος και δεν έχει αγωνιστεί καθόλου φέτος λόγω του χειρουργείου στο οποίο είχε υποβληθεί το καλοκαίρι για να αντιμετωπίσει τη ρήξη έσω μηνίσκου στο δεξί του γόνατο.
Ο Αμερικανός σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού ανεβάζει «στροφές» και αναμένεται να αγωνιστεί στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο το Περιστέρι για την τρίτη αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Σήμερα λοιπόν, κατά τη διάρκεια της media day της ομάδας και της τελευταίας προπόνησης ενόψει του αυριανού (16/10) εντός έδρας αγώνα με τη Χάποελ Τελ Αβίβ για την Ευρωλίγκας, ο Ναν πάτησε το glass floor και προπονήθηκε μόνος του για αρκετή ώρα μετά το τέλος του προγράμματος, κάνοντας σουτάκια και δείχνοντας σε καλή κατάσταση.
@sporfm946 Πλάνα από τα σουτάκια του Ναν, ενόψει της επιστροφής του στην αναμέτρηση με τη Χάποελ για την 6η αγωνιστική της EuroLeague. #sporfm #panathinaikosbc #fyp ? πρωτότυπος ήχος – sporfm946










