Με 20 τρίποντα συνολικά και πολλά σερί στην τέταρτη περίοδο, ο Προμηθέας σάρωσε στην Πάτρα 112-92 την Οπάβα για την πέμπτη αγωνιστική του FIBA Europe Cup και πήρε την τρίτη του νίκη.
Τα συνεχόμενα τρίποντα των Πατρινών τους έφεραν στο 8-3 στην έναρξη της αναμέτρησης κι ο Προμηθέας διατηρούσε το +1 με +3 στη συνέχεια. Ένα σερί 9-0 των Τσέχων τους έδωσε το +6 και τα συνεχόμενα τρίποντα της Οπάβα στο 13-22.Ο Προμηθέας απάντησε με ένα σερί 5-0 και μείωσε στο -4 κι ο Δίπλαρος έκανε το 20-24 στην ολοκλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου.
Το τρίποντο του Σιρίνα έφερε οτ 22-28 στην έναρξη της δεύτερης περιόδου μετά το αρχικό κάλο ξεκίνημα των γηπεδούχων. Ένα σερί 5-0 των περιφερειακών της Οπάβα έκανε το 24-33 και τα συνεχόμενα τρίποντα εκατέρωθεν έκαναν το 30-41 για την Οπάβα. Ο Κουλμπόκα ανέλαβε δράση και με τα συνεχόμενα τρίποντα του Λιθουανού φόργουορντ ο Προμηθέας έκανε σερί 10-0 για το 40-41. Οι παίκτες του Μενουδάκου βρήκαν τις λύσεις από την περιφέρεια και με σερί 9-0 έγινε το 49-43 και το τρίποντο του Ουίλιαμς βοήθησε για το 54-48 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου.
Ένα σερί 5-0 του Προμηθέα στην έναρξη της τρίτης περιόδου έφερε το 59-51 για τους Πατρινούς και το τρίποντο του Δίπλαρου το +9 για τους γηπεδούχους. Η Οπάβα βρήκε τις λύσεις μέσα στο ελληνικό καλάθι για το 6-0 σερί στο -2. Τα τρία συνεχόμενα τρίποντα των Τσέχων τους έδωσε ένα 9-0 σερί και το +4. Τα συνεχόμενα σουτ των Πατρινών έξω από τα 6,75 έκαναν το 70-70. Η Οπαβα απάντησε με σερί 6-0 μέσα στην αντίπαλη ρακέτα για το 72-78. Ο Κόουλμαν σήμανε την αντεπίθεση για τα σερί 5-0 και το 77-78, όμως η Οπάβα διατήρησε το +4 για το 79-83 στην ολοκλήρωση του τριαντάλεπτου.










