ΕΛΛΑΔΑ
Δολοφονία 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Ανακοίνωση για τη δολοφονία του 27χρονου στο πάρκο Ασυρμάτου στον Άγιο Δημήτριο Αττικής εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πώς η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του δράστη και των τριών ατόμων που κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία. Για ανθρωποκτονία με δόλο κατηγορείται ο 20χρονος.
Διαβάστε: Άγιος Δημήτριος: Τι αποκαλύπτει η 20χρονη για τον δράστη και το θύμα – “Εγώ μιλούσα και με τους δύο”
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο
Όλη η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας 27χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα βραδινές ώρες της 22-04-2026, στο πάρκο Ασυρμάτου στον Άγιο Δημήτριο Αττικής.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν ύστερα από έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και της Προσωπικής Ελευθερίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, συνολικά 4 ημεδαποί (δύο άνδρες 20 και 21 ετών και δύο 20χρονες γυναίκες), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για ανθρωποκτονία με δόλο, υπόθαλψη εγκληματία, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Προηγήθηκε ενδελεχής έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν στοιχεία και ευρήματα, από την περαιτέρω ανάλυση των οποίων ταυτοποιήθηκε ο 20χρονος, ως φερόμενος δράστης της ανθρωποκτονίας, ενώ επιπλέον κατηγορούνται ο 21χρονος και οι δύο γυναίκες, για υπόθαλψη εγκληματία. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για την τέλεση της ανθρωποκτονίας, ενώ παράλληλα διακριβώθηκε και το κίνητρο της πράξης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.
Τι αποκαλύπτει η 20χρονη
Υπενθυμίζεται πως νέα στοιχεία έρχονται «στο φως της δημοσιότητας», σχετικά με το έγκλημα στον Άγιο Δημήτριο, με έναν 20χρονο να δολοφονεί έναν 27χρονο. Η 20χρονη κοπέλα, νυν σύντροφος του δράστη και πρώην σύντροφος του θύματος, μίλησε για την υπόθεση. «Το θύμα ήταν ο πρώτος μου έρωτας», σημείωσε χαρακτηριστικά η ίδια.
Όπως αποκαλύπτει, το μοιραίο βράδυ: «Εγώ μιλούσα και με τους δύο. Στο θύμα έλεγα ‘σε παρακαλώ, άφησέ με. Έχω προχωρήσει’. Ο δράστης μου είπε ότι κανόνισαν να βρεθούν. Του είπα ‘μην πας, μην πας, σε παρακαλώ’ και εκείνος μου απάντησε ‘όχι, θα πάω’. Γύρω στις 9 παρά του έστειλα μήνυμα και τον ρώτησα ‘τι έγινε;’. Εκείνος μου απάντησε ‘του γ..@’. Του λέω ‘τι;’, μου απαντάει ‘έλα μωρέ δεν ήρθε, πλάκα σου έκανα. Ερχόμαστε να σε πάρουμε».
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

VIDEO22 ώρες agoΠάνος Σόμπολος: Υποθέσεις γυναικοκτονιών που σημάδεψαν την ελληνική κοινωνία
VIDEO19 ώρες agoΤραγωδία σε Βόλο και Σκόπελο – Δύο νεκροί σε δυστυχήματα
ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ώρες agoΘλίψη για τον θάνατο του Δημητρίου Καραγιάννη σε ηλικία 47 ετών από Πήλιο
VIDEO20 ώρες agoΝεκρός 70χρονος σε τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο Φαρσάλων – Βόλου
VIDEO21 ώρες agoΦωτιά σε ταράτσα κατοικίας στον Βόλο – Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής
ΑΘΛΗΤΙΚΑ21 ώρες agoΈδειξε καλά στοιχεία και αρνήθηκε την ήττα με buzzer beater η Εθνική!
VIDEO8 ώρες agoΝέος πρόεδρος των δασκάλων Μαγνησίας ο Κώστας Πολύζος
ΕΛΛΑΔΑ4 ώρες ago52χρονος Αλβανός μαχαίρωσε δύο άτομα, πελάτης τον καταδίωξε και τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό του












