Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Ελένη Χατζίδου: Έδωσε μόνη της τα χρήματα στους απατεώνες – “Με πιάσανε κορόιδο και είπα και ευχαριστώ” (Βίντεο)

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google
Μια ιδιαίτερα δυσάρεστη εμπειρία αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου, εκφράζοντας δημόσια την αγανάκτησή της για την απάτη που, όπως καταγγέλλει, υπέστη. Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια παραδέχθηκε ότι έδωσε η ίδια χρήματα, χωρίς να αντιληφθεί εγκαίρως τι συνέβαινε, ενώ το ξέσπασμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε αίσθηση.

Διαβάστε: Ελένη Χατζίδου: “Αυτή τη σεζόν όχι τηλεόραση” – Τα σχέδια για Αυστραλία και η επιστροφή στις “εργοστασιακές ρυθμίσεις” (Εικόνες)
 

Ελένη Χατζίδου: «Με έκλεψαν κανονικότατα – Και τα έδωσα κιόλας»

Μέσα από ένα σύντομο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε στα social media, η Ελένη Χατζίδου περιέγραψε με έντονο εκνευρισμό την περιπέτειά της, αφήνοντας να φανεί ότι αυτό που την ενόχλησε περισσότερο ήταν το γεγονός πως δεν κατάλαβε εγκαίρως ότι εξαπατούνταν. «Με έκλεψαν κανονικότατα. Και τα έδωσα κιόλας. Μιλάμε για μεγάλη κλεψιά. Απατεωνιά! Με πιάσανε κορόιδο φανταστικό», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την οργή αλλά και την απογοήτευσή της για όσα συνέβησαν, επισημαίνοντας ότι η ίδια παρέδωσε τα χρήματα. Η συγκεκριμένη παραδοχή αποτελεί και το στοιχείο που ξεχωρίζει από τη δημόσια τοποθέτησή της, καθώς δείχνει πως η ίδια θεωρεί ότι παρασύρθηκε σε μια κατάσταση την οποία δεν αναγνώρισε από την αρχή ως απόπειρα εξαπάτησης.

Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο στο TikTok

Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμα της Ελένης Χατζίδου:

@marilinakiiiii Ελένη χατζιδου #marilina #elenihatzidou #instagram #story #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – Marilinaaaa

Advertisement

Τι δεν έχει αποκαλύψει για την απάτη

Παρά την ένταση της αντίδρασής της, η Ελένη Χατζίδου επέλεξε να μη δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει το ποσό που έχασε, ούτε έχει εξηγήσει με ποιον τρόπο κατάφεραν να την εξαπατήσουν. Επίσης, δεν έχει κατονομάσει κάποιο πρόσωπο ή επιχείρηση, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχει προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία στις αστυνομικές αρχές. Παραμένει συνεπώς αδιευκρίνιστο εάν πρόκειται για διαδικτυακή απάτη, οικονομική συναλλαγή ή διαφορετικό περιστατικό. Η δημόσια εξομολόγησή της αναδεικνύει, πάντως, μια πραγματικότητα που αφορά πολλούς πολίτες: οι οικονομικές απάτες δεν συνδέονται πάντοτε με την άμεση αφαίρεση χρημάτων, αλλά μπορούν να βασίζονται και στην παραπλάνηση του ίδιου του θύματος, ώστε να τα παραδώσει χωρίς να γνωρίζει τις πραγματικές προθέσεις εκείνου που τα ζητά. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια δεν έχει διευκρινίσει εάν σκοπεύει να επανέλθει με περισσότερες πληροφορίες για την προσωπική της περιπέτεια.

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο
▶ASTRA WEBTVON DEMAND ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ & ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο νέο ψηφιακό σπίτι του ASTRA TV ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ WEBTV