ΕΛΛΑΔΑ
Φυλάκιση 34 μηνών σε 25χρονο που πυροβολούσε με καραμπίνα στην Ανάσταση
Σε ποινή φυλάκισης 34 μηνών καταδικάστηκε χθες, Δευτέρα του Πάσχα (13/4), από το Αυτόφωρο Πρωτοδικείο Μυτιλήνης, 25χρονος που πυροβολούσε με καραμπίνα το βράδυ της Ανάστασης. Ειδικότερα, ο 25χρονος από τη Μυτιλήνη συνελήφθη μετά από μήνυση ιδιώτη γιατί πυροβολούσε με κυνηγετική καραμπίνα τα μεσάνυχτα της Ανάστασης.
Διαβάστε: Μυτιλήνη: Νεκρός οδηγός δίκυκλου έπειτα από σύγκρουση με απορριμματοφόρο
Ο νεαρός άνδρας καταδικάστηκε για τις κατηγορίες της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, καθώς και των άσκοπων πυροβολισμών, αλλά απαλλάχθηκε για την κατηγορία για παράβαση του νόμου περί ευζωίας των ζώων, καθώς δεν ήξερε ότι στο σπίτι του μηνυτή, έξω από το οποίο πυροβολούσε, υπήρχε κατοικίδιο ζώο.
-
ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες agoΆγρια επίθεση στις Κυκλάδες: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας συνομήλικό τους
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες agoΑυτοκίνητο κατέληξε σε δέντρα (Εικόνα)
-
ΕΛΛΑΔΑ14 ώρες agoΕπίθεση σε υπάλληλο περιπτέρου με αιχμηρό αντικείμενο
-
LIFESTYLE13 ώρες agoΆρης Μουγκοπέτρος: “Καμία νύχτα δεν άντεξε μπροστά σε μια Ανάσταση” – Το μήνυμά του με το βίντεο που τον δείχνει να παίζει κλαρίνο
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες agoΣημειωτόν από τον Ισθμό μέχρι την Κινέτα (Εικόνα & Βίντεο)
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ6 ώρες agoΦορολογικές δηλώσεις: Στις 16 Απριλίου η υποβολή των προσυμπληρωμένων – Τα πεδία που πρέπει να ελεγχθούν πριν η ΑΑΔΕ πατήσει το «κουμπί»
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ24 ώρες agoΔ. Παπαστεργίου: Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποκτά πραγματικό αποτύπωμα στην καθημερινότητα του αγρότη – Στηρίζουμε τον συνεπή παραγωγό
-
ΚΟΣΜΟΣ8 ώρες agoΡήγμα στις σχέσεις Τραμπ με καθολικές κοινότητες μετά την επίθεση στον Πάπα Λέοντα ΙΔ΄









