Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Η Δέσποινα Βανδή στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη στην “avant premiere” της νέας σειρά του Mega “Δύο μαύρα πουκάμισα” (Αποκλειστικό βίντεο)

Published

on

Η Δέσποινα Βανδή στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη στην "avant premiere" της νέας σειρά του Mega "Δύο μαύρα πουκάμισα"…

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Λίγο πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα των «Δύο Μαύρων Πουκαμίσων», το MEGA παρουσίασε τη νέα σειρά σε μια ξεχωριστή avant premiere, όπου βρέθηκαν οι πρωταγωνιστές, συντελεστές της παραγωγής, στελέχη του σταθμού και δημοσιογράφοι. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Θερινό Κινηματογράφο Λαΐς της Ταινιοθήκης της Ελλάδος, σε ένα ιδιαίτερο σκηνικό, με τους ανθρώπους της σειράς να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πρώτοι το αποτέλεσμα της νέας τηλεοπτικής παραγωγής. Τα «Δύο Μαύρα Πουκάμισα» κάνουν πρεμιέρα την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο MEGA και έρχονται με μια ιστορία γεμάτη έρωτα, πάθη, οικογενειακά μυστικά, προδοσίες και ανατροπές. Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκονται ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Αντώνης Μυριαγκός και η Μαριάννα Κιμούλη, ενώ στο καστ συμμετέχουν ακόμη ο Νίκος Βερλέκης, η Μαρία-Νεφέλη Δούκα, ο Δημήτρης Καπετανάκος, η Βαλέρια Κουρούπη, ο Δημήτρης Λιακόπουλος, ο Μιχάλης Μητρούσης, η Δανάη Μιχαλάκη, η Φωτεινή Ντεμίρη, ο Τάκης Σακελλαρίου, η Μαρθίλια Σβάρνα, ο Αιμιλιανός Σταματάκης, η Μαρίνα Ψάλτη και ο Θάνος Καληώρας. Στον ρόλο του Παυλή εμφανίζεται ο Μιχάλης Αεράκης.

Advertisement


Η Δέσποινα Βανδή στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη

Ανάμεσα στους καλεσμένους της avant premiere ήταν και η Δέσποινα Βανδή, η οποία βρέθηκε από κοντά για να στηρίξει τον αγαπημένο της, Βασίλη Μπισμπίκη, σε ένα ακόμη σημαντικό επαγγελματικό του βήμα. Η τραγουδίστρια θέλησε να είναι στο πλευρό του ηθοποιού λίγο πριν από την επίσημη πρεμιέρα της σειράς, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή της στη νέα του τηλεοπτική δουλειά. Σε ένα ιδιαίτερο σκηνικό, με τη Δέσποινα Βανδή να έχει μάλιστα μια ιδιαίτερα θερμή συνάντηση με τον Μανώλη Κονταρό, στενό φίλο της ίδιας και του Βασίλη Μπισμπίκη. Ο γνωστός μουσικός υπογράφει το τραγούδι των τίτλων της σειράς, με την τραγουδίστρια να τον αγκαλιάζει και να συνομιλεί μαζί του για αρκετή ώρα.Ο Βασίλης Μπισμπίκης υποδύεται τον Μανούσο, έναν δυναμικό και ιδιαίτερο χαρακτήρα, ενώ η Μαριάννα Κιμούλη ενσαρκώνει τη Μαρκέλλα. Ο Αντώνης Μυριαγκός υποδύεται τον Σήφη, με την ιστορία των τριών ηρώων να βρίσκεται στον πυρήνα της πλοκής. Η βραδιά στον Θερινό Κινηματογράφο Λαΐς αποτέλεσε μια ξεχωριστή πρώτη παρουσίαση της νέας σειράς, λίγο πριν αυτή συναντήσει το τηλεοπτικό κοινό. Οι συντελεστές έδωσαν το «παρών» και μοιράστηκαν τη χαρά και την αγωνία τους για την πρεμιέρα, ενώ η παρουσία της Δέσποινας Βανδή στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη έδωσε μια ιδιαίτερα προσωπική νότα στη βραδιά.

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο