Connect with us
banner epikhirisis

ΕΛΛΑΔΑ

Η ΕΛΑΣ απέτρεψε συμβόλαιο θανάτου της τουρκικής μαφίας με ελεύθερο σκοπευτή (Βίντεο)

Published

on

Η ΕΛΑΣ απέτρεψε συμβόλαιο θανάτου της τουρκικής μαφίας με ελεύθερο σκοπευτή (Βίντεο)

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για σχέδιο εκτέλεσης μέλους της τουρκικής μαφίας, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες των Αρχών επρόκειτο να πραγματοποιηθεί με τη χρήση ελεύθερου σκοπευτή. Η ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να απέτρεψε το συμβόλαιο θανάτου, συλλαμβάνοντας δύο άνδρες στις Συκιές και εντοπίζοντας οπλισμό που, κατά τις ίδιες πληροφορίες, προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί στην εκτέλεση.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για μαστροπεία μετά από ελέγχους σε οίκους ανοχής – Έρευνα για θύματα εμπορίας ανθρώπων

Το φερόμενο σχέδιο δολοφονίας μέλους των “Daltonlar”

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στόχος φέρεται να ήταν μέλος των «Daltonlar», της τουρκικής εγκληματικής οργάνωσης που έχει πλέον διασπαστεί σε αντίπαλες ομάδες και βρίσκεται σε αιματηρή σύγκρουση. Το τελευταίο επεισόδιο της αντιπαράθεσης εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη πριν από έξι ημέρες, όταν στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος προχώρησαν σε δύο συλλήψεις.

“Συμβόλαιο θανάτου” στη Θεσσαλονίκη, πώς την απέτρεψε η ΕΛΑΣ  – Η επιχείρηση στις Συκιές

Οι αστυνομικοί, έχοντας αξιοποιήσει πληροφορίες που είχαν διαβιβαστεί από την Interpol και υπηρεσίες του εξωτερικού, εντόπισαν έναν 36χρονο και έναν 30χρονο τη στιγμή που έβγαιναν από ισόγεια αποθήκη στις Συκιές. Ο ένας κρατούσε χάρτινη συσκευασία και ο δεύτερος μια μπλε σακούλα, γεγονός που οδήγησε τους αστυνομικούς στον έλεγχο των αντικειμένων. Στο εσωτερικό τους βρέθηκαν ένα πολεμικό όπλο γιουγκοσλαβικής προέλευσης, στο οποίο είχε τοποθετηθεί σκοπευτική διόπτρα ακριβείας, ένα υποπολυβόλο τύπου Uzi, ασύρματοι επικοινωνίας και φυσίγγια. Οι Αρχές εξετάζουν τον συγκεκριμένο οπλισμό σε σχέση με τις πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους για την προετοιμασία της εκτέλεσης.

Η διαδρομή των όπλων

Ο 36χρονος φέρεται να υποστήριξε κατά την εξέτασή του ότι είχε παραλάβει τον οπλισμό στις 10 Σεπτεμβρίου από άγνωστο άτομο στην περιοχή της Ευκαρπίας. Όπως ισχυρίστηκε, η παραλαβή έγινε για λογαριασμό ενός 49χρονου Τούρκου, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με τον ίδιο ισχυρισμό, επόμενος προορισμός των όπλων ήταν μέλος των «Daltonlar», χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται από τα μέχρι τώρα στοιχεία ο ρόλος που θα είχε καθένα από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα στο σχεδιαζόμενο χτύπημα. Παρά τις πληροφορίες που είχαν φτάσει στις Αρχές για επικείμενη εκτέλεση και την κατάσχεση του συγκεκριμένου οπλισμού, οι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι.

Advertisement


Περισσότερα Εδω

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο