Connect with us

LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Εγώ θα ήμουν, το GNTM θα ήταν;” – Η σκέψη για παιδί και ο γάμος που περιμένει

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google
Έτοιμη να υποδεχθεί ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή δηλώνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μίλησε ανοιχτά για το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί με τον Γιάννη Καραβασάνη. Η παρουσιάστρια του GNTM εξήγησε ότι, σε αντίθεση με το παρελθόν, αισθάνεται πλέον πιο κοντά στη μητρότητα, ενώ αποκάλυψε γιατί ο γάμος τους εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναμονή, παρά την επιθυμία τους να πραγματοποιηθεί.

Διαβάστε: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Πολλά έχουν γραφτεί για εμένα που δεν ισχύουν και είναι άδικα” – Η νέα επαγγελματική της ταυτότητα (Βίντεο)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Αν είναι θέλημα Θεού, με χαρά να έρθει ένα παιδί»

Σε μια προσωπική συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για τη σχέση της με τον Γιάννη Καραβασάνη, τα επαγγελματικά της σχέδια και το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα. Η 38χρονη παρουσιάστρια παραδέχθηκε πως, αν και στο παρελθόν δεν αισθανόταν έτοιμη να αποκτήσει παιδί, σήμερα αντιμετωπίζει διαφορετικά αυτό το ενδεχόμενο. Όταν ρωτήθηκε αν θα ήταν έτοιμη να υποδεχθεί ένα μωρό στη ζωή της, απάντησε αρχικά με χιούμορ: «Εγώ θα ήμουν, το GNTM θα ήταν; Θα μου κρατούσε το μωρό η Ζεν και η Μπέττυ!». Στη συνέχεια, ωστόσο, μίλησε πιο προσωπικά για όσα την προβλημάτιζαν τα προηγούμενα χρόνια. «Δεν μπορώ να πω ότι όλα αυτά τα χρόνια ήμουν ανοιχτή σε αυτό το ενδεχόμενο, γιατί αγχωνόμουν ότι δεν είχα χρόνο, ότι δεν ήμουν ψυχολογικά έτοιμη, ότι μου συνέβαιναν διάφορα και δεν ένιωθα καλά», εξομολογήθηκε. Όπως εξήγησε, η στάση της έχει αρχίσει να αλλάζει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει πάρει κάποια συγκεκριμένη απόφαση ή ότι υπάρχει ήδη ένα ευχάριστο γεγονός που πρόκειται να ανακοινώσει. «Νομίζω τώρα αρχίζω να νιώθω πιο κοντά σε αυτό. Δεν θέλω να το γρουσουζέψω. Αν είναι θέλημα Θεού, με χαρά να έρθει», ανέφερε χαρακτηριστικά. Με τα λόγια αυτά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου περιέγραψε τη μεγαλύτερη συναισθηματική ετοιμότητα που αισθάνεται πλέον απέναντι στη μητρότητα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί στο μέλλον.

Ο γάμος με τον Γιάννη Καραβασάνη και οι ετοιμασίες που δεν έχουν ξεκινήσει

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στον πολυσυζητημένο γάμο της με τον Γιάννη Καραβασάνη, εξηγώντας ότι η καθημερινότητά τους δεν τους έχει επιτρέψει να ασχοληθούν ουσιαστικά με την προετοιμασία. Μάλιστα, θυμήθηκε με χιούμορ τον ενθουσιασμό της όταν αρραβωνιάστηκε, αλλά και τις συνεχείς ερωτήσεις που δέχεται έκτοτε για την ημερομηνία του γάμου. «Εγώ είχα ενθουσιαστεί τόσο πολύ που αρραβωνιάστηκα, σκέφτηκα ότι θα το καταλάβαιναν κιόλας αφού φορούσα δαχτυλίδι, οπότε το είπα μόνη μου. Τι το ήθελα, από τότε με ρωτάνε πότε θα παντρευτώ», σχολίασε. Η ίδια ξεκαθάρισε ότι η καθυστέρηση δεν οφείλεται σε αλλαγή σχεδίων ή επιθυμιών, αλλά στις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο. «Δεν έχω προλάβει να κάνω τις ετοιμασίες. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά δεν έχουμε χρόνο με τον Γιάννη», εξήγησε. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν επιθυμούν έναν γάμο που θα οργανωθεί αποκλειστικά από τρίτους, αλλά μια προσωπική στιγμή στην οποία θα έχουν συμμετάσχει οι ίδιοι σε κάθε σημαντική λεπτομέρεια. «Θέλουμε να το κάνουμε οι δυο μας με αγάπη, να είναι κάτι πολύ προσωπικό, για λίγους και καλούς», σημείωσε. Για να συμβεί αυτό, όπως ανέφερε, θα πρέπει τουλάχιστον ένας από τους δύο να περιορίσει προσωρινά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, κάτι που προς το παρόν δεν είναι εφικτό.

«Χορευτικό δεν θα κάνουμε – Ο Γιάννης ντρέπεται πάρα πολύ»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε και μια πιο χιουμοριστική λεπτομέρεια σχετικά με τη γαμήλια τελετή και τη δεξίωση που ονειρεύονται. Όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύουν να ακολουθήσουν τη μόδα των οργανωμένων χορευτικών εμφανίσεων των νεονύμφων, η απάντησή της ήταν κατηγορηματική. «Χορευτικό σίγουρα δεν θα κάνουμε, μη σου πω ότι δεν θα χορέψουμε καν, γιατί ο Γιάννης ντρέπεται πάρα πολύ και δεν θα άντεχε να τον κοιτάζουν εκατό άτομα!», είπε γελώντας. Η παρουσιάστρια μίλησε και για το νυφικό της, με αφορμή το ενδεχόμενο να αναλάβει τη δημιουργία του ο σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης. Όπως είπε, η σχέση τους είναι τέτοια ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα μεταξύ τους, αν και αστειεύτηκε για το ενδεχόμενο να δυσαρεστηθούν άλλοι σχεδιαστές που θα ήθελαν να τη ντύσουν. «Ένα από αυτά που φοβάμαι, είναι μην παρεξηγηθούν οι άλλοι σχεδιαστές. Πόσα νυφικά να αλλάξω, πενήντα;», αναρωτήθηκε.

Advertisement

Πάργα και Σεπτέμβριος 2027: Τι ισχύει για τα σχέδια του ζευγαριού

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης είχαν αρχικά σχεδιάσει να παντρευτούν τον Σεπτέμβριο του 2026, όμως οι αλλαγές στο πρόγραμμα των γυρισμάτων του GNTM ανέτρεψαν τον σχεδιασμό τους. Η παρουσιάστρια είχε ήδη ανακοινώσει από τον Μάιο ότι ο γάμος δεν θα πραγματοποιούνταν μέσα στη φετινή χρονιά, εξηγώντας πως δεν υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος για την οργάνωσή του. Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» στα τέλη Σεπτεμβρίου, το ζευγάρι εξετάζει το ενδεχόμενο να παντρευτεί στην Πάργα, τον Σεπτέμβριο του 2027, παρουσία περίπου 100 καλεσμένων. Ωστόσο, η ίδια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει επιβεβαιώσει οριστική ημερομηνία, ενώ στη νέα της συνέντευξη ξεκαθαρίζει ότι οι προετοιμασίες παραμένουν σε εκκρεμότητα. Η σχέση τους, άλλωστε, έχει μια ιδιαίτερη ιστορία, καθώς οι δύο τους είχαν παντρευτεί στο παρελθόν στη Νέα Υόρκη, στη συνέχεια χώρισαν και χρόνια αργότερα αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον δεσμό τους. Σήμερα, η παρουσιάστρια φαίνεται πως αντιμετωπίζει τόσο τον γάμο όσο και το ενδεχόμενο της μητρότητας χωρίς βιασύνη, επιλέγοντας να αφήσει τις προσωπικές της επιθυμίες να εξελιχθούν στον χρόνο που εκείνη και ο σύντροφός της θεωρούν κατάλληλο.

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο
▶ASTRA WEBTVON DEMAND ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ & ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο νέο ψηφιακό σπίτι του ASTRA TV ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ WEBTV