Connect with us
banner epikhirisis

ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Έκανε κύκλους επί μία ώρα πάνω από το Μπέργκαμο – Θρίλερ στον αέρα για Έλληνες επιβάτες αεροπλάνου

Published

on

shutterstock 382266112.jpg

Πρωταγωνιστές σε πτήση-θρίλερ της Ryanair υπήρξαν δεκάδες Έλληνες επιβάτες που πετούσαν από Μπέργκαμο για ΑΘήνα το βράδυ της Κυριακής (10/12).

Ένα πρόβλημα με την πόρτα του αεροπλάνου ήταν αρχικά που μετέτρεψε το όνειρο σε εφιάλτη. Αποτέλεσμα ήταν δεκάδες Έλληνες που είχαν πάει για Σαββατοκύριακο στην γειτονική Ιταλία να περάσουν μία άνευ προηγουμένου περιπέτεια κάνοντας κύκλους πάνω από το Μπέργκαμο.

Όλα ξεκίνησαν αργά το απόγευμα της Κυριακής στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο. Αφότου οι ταξιδιώτες επιβιβάστηκαν για να ξεκινήσουν την πτήση από Μπέργκαμο προς Αθήνα στις 19:15, ενημερώθηκαν για μια καθυστέρηση 30 λεπτών, καθώς έπρεπε να επισκευάσουν την πόρτα του αεροπλάνου, η οποία παρουσίαζε πρόβλημα.

Ύστερα από 45 λεπτά καθυστέρησης, τελικά το αεροσκάφος απογειώθηκε, αλλά όπως φάνηκε το πρόβλημα ήταν πιο σοβαρό. Όπως καταγγέλλουν οι επιβάτες, το αεροπλάνο δεν μπορούσε να πάρει ύψος και επί μία ώρα έκανε κύκλους πάνω από την περιοχή του Μπέργκαμο λίγο έξω από το Μιλάνο.

Advertisement

Οι κύκλοι που έκανε στον αέρα το αεροσκάφος της Ryanair

Τρομοκρατημένοι στη σκέψη του ότι θα μπορούσε να είχε συμβεί κάτι κακό και εξοργισμένοι από την αδιανόητη ταλαιπωρία που υπέστησαν, οι επιβάτες καταγγέλλουν την απαράδεκτη και ανεύθυνη στάση της αεροπορικής εταιρείας που παρότι είδε πως υπήρξε πρόβλημα ρίσκαρε να πραγματοποιήσει την πτήση.

«Είμαι έξαλλη, νηστική, είμαστε εδώ περιμένοντας μία ενημέρωση και δεν ας έχουν δώσει ούτε ένα νερό τόσες ώρες στο αεροδρόμιο και πάνω από το αεροδρόμιο» κατήγγειλε μία Ελληνίδα επιβάτιδα.

Ενώ μία άλλη γυναίκα περιέγραψε τα εξής: «Μας ενημέρωσαν ενώ έχουμε βγει με πρόβλημα, με λίγο ανοιχτή την πόρτα, κάτι είχε πρόβλημα και δεν μας το είπαν από την αρχή, δεν καθυστερήσαν εξαρχής για να το φτιαξουν το αεροπλανάκι για να φύγουμε, μας είπαν ότι θα καθυστερήσει το αεροπλάνο 30-45′, αφού είχε γίνει ένας καβγάς προηγουμένως στην περίπτωση που είπα ότι θα πάρω αποζημίωση για όλο αυτό που συνέβη»

Μετά την ταλαιπωρία, οι επιβάτες προσγειώθηκαν εκ νέου στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο, και επιβιβάστηκαν σε άλλο αεροπλάνο της εταιρείας προκειμένου να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο