Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η απάντηση για τη συγκατοίκηση με τον Φίλιππο Μιχόπουλο – “Αν πρέπει κάτι να γίνει, θα γίνει” (Βίντεο)

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχουν επιλέξει να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς να αποφεύγουν, ωστόσο, να μοιράζονται κατά διαστήματα στιγμές από την κοινή τους ζωή. Η παρουσιάστρια, αυτή τη φορά, μίλησε πιο ανοιχτά για ένα πιθανό επόμενο βήμα στη σχέση τους και συγκεκριμένα για το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης.Καλεσμένη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» της Χριστιάνας Αριστοτέλους, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου αναφέρθηκε στη σχέση της με τον επιχειρηματία, αλλά και στις πρακτικές δυσκολίες που δημιουργεί η απόσταση, καθώς οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και τα ταξίδια συχνά διαμορφώνουν διαφορετικά την καθημερινότητά τους.

 Κωνσταντίνα Ευριπίδου και Φίλιππος Μιχόπουλος: Η συζήτηση για τη συγκατοίκηση

Όταν η Χριστιάνα Αριστοτέλους τη ρώτησε αν το ζευγάρι έχει συζητήσει το ενδεχόμενο να αποκτήσει μια κοινή βάση, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πρόκειται για ένα θέμα που έχει πέσει στο τραπέζι ήδη από την αρχή της σχέσης τους.

Ωστόσο, όπως εξήγησε, μια τέτοια απόφαση δεν είναι απλή, καθώς και οι δύο έχουν παιδιά, επαγγελματικές υποχρεώσεις και μια καθημερινότητα που έχει ήδη διαμορφωθεί. Για τον λόγο αυτό, η ίδια δεν θέλει να πιέσει τις καταστάσεις ούτε να προκαταλάβει τις εξελίξεις.

«Θεωρώ ότι όλα είναι θέμα timing στη ζωή και αν πρέπει κάτι να γίνει θα γίνει. Νομίζω ότι διευκολύνομαι να σκέφτομαι έτσι. Νομίζω ότι έτσι πρέπει να το σκεφτόμαστε γενικά στη ζωή μας. Τις μεγάλες αποφάσεις δεν πρέπει να τις πιέζουμε. Πρέπει να αφήνουμε λίγο τον χρόνο και τις καταστάσεις να δείξουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Τα επόμενα βήματα στη σχέση τους

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι μαζί από το 2024 και, όσο περνά ο καιρός, φαίνεται πως έχουν γίνει πιο εξωστρεφείς ως ζευγάρι. Κοινά ταξίδια και στιγμές από την καθημερινότητά τους έχουν κατά διαστήματα βρει τον δρόμο προς τα social media, χωρίς οι ίδιοι να επιδιώκουν να δημοσιοποιούν λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής.

Advertisement

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα στη σχέση τους ήταν η γνωριμία των παιδιών τους, την οποία και οι δύο επέλεξαν να πραγματοποιήσουν με προσοχή και στον χρόνο που θεωρούσαν κατάλληλο. Όσο για τη συγκατοίκηση, η παρουσιάστρια φαίνεται πως αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, επιλέγοντας να αφήσει τον χρόνο και τις συνθήκες να καθορίσουν πότε θα έρθει η στιγμή για μια τέτοια απόφαση.


Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο
▶ASTRA WEBTVON DEMAND ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ & ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο νέο ψηφιακό σπίτι του ASTRA TV ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ WEBTV