LIFESTYLE
Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η απάντηση για τη συγκατοίκηση με τον Φίλιππο Μιχόπουλο – “Αν πρέπει κάτι να γίνει, θα γίνει” (Βίντεο)
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχουν επιλέξει να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς να αποφεύγουν, ωστόσο, να μοιράζονται κατά διαστήματα στιγμές από την κοινή τους ζωή. Η παρουσιάστρια, αυτή τη φορά, μίλησε πιο ανοιχτά για ένα πιθανό επόμενο βήμα στη σχέση τους και συγκεκριμένα για το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης.Καλεσμένη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» της Χριστιάνας Αριστοτέλους, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου αναφέρθηκε στη σχέση της με τον επιχειρηματία, αλλά και στις πρακτικές δυσκολίες που δημιουργεί η απόσταση, καθώς οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και τα ταξίδια συχνά διαμορφώνουν διαφορετικά την καθημερινότητά τους.
Κωνσταντίνα Ευριπίδου και Φίλιππος Μιχόπουλος: Η συζήτηση για τη συγκατοίκηση
Όταν η Χριστιάνα Αριστοτέλους τη ρώτησε αν το ζευγάρι έχει συζητήσει το ενδεχόμενο να αποκτήσει μια κοινή βάση, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πρόκειται για ένα θέμα που έχει πέσει στο τραπέζι ήδη από την αρχή της σχέσης τους.
Ωστόσο, όπως εξήγησε, μια τέτοια απόφαση δεν είναι απλή, καθώς και οι δύο έχουν παιδιά, επαγγελματικές υποχρεώσεις και μια καθημερινότητα που έχει ήδη διαμορφωθεί. Για τον λόγο αυτό, η ίδια δεν θέλει να πιέσει τις καταστάσεις ούτε να προκαταλάβει τις εξελίξεις.
«Θεωρώ ότι όλα είναι θέμα timing στη ζωή και αν πρέπει κάτι να γίνει θα γίνει. Νομίζω ότι διευκολύνομαι να σκέφτομαι έτσι. Νομίζω ότι έτσι πρέπει να το σκεφτόμαστε γενικά στη ζωή μας. Τις μεγάλες αποφάσεις δεν πρέπει να τις πιέζουμε. Πρέπει να αφήνουμε λίγο τον χρόνο και τις καταστάσεις να δείξουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τα επόμενα βήματα στη σχέση τους
Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι μαζί από το 2024 και, όσο περνά ο καιρός, φαίνεται πως έχουν γίνει πιο εξωστρεφείς ως ζευγάρι. Κοινά ταξίδια και στιγμές από την καθημερινότητά τους έχουν κατά διαστήματα βρει τον δρόμο προς τα social media, χωρίς οι ίδιοι να επιδιώκουν να δημοσιοποιούν λεπτομέρειες της προσωπικής τους ζωής.
Ένα ακόμη σημαντικό βήμα στη σχέση τους ήταν η γνωριμία των παιδιών τους, την οποία και οι δύο επέλεξαν να πραγματοποιήσουν με προσοχή και στον χρόνο που θεωρούσαν κατάλληλο. Όσο για τη συγκατοίκηση, η παρουσιάστρια φαίνεται πως αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, επιλέγοντας να αφήσει τον χρόνο και τις συνθήκες να καθορίσουν πότε θα έρθει η στιγμή για μια τέτοια απόφαση.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ15 ώρες agoΚλείδωσαν τα μέτρα στήριξης για τα καύσιμα – Τι αλλάζει στις επιδοτήσεις για ντίζελ και αμόλυβδη
-
LIFESTYLE10 ώρες agoΔήμητρα Κατσαφάδου για Γιώργο Μαζωνάκη: “Τον έχω δει σε πλήρη κατάνυξη” – Ο κοινός πνευματικός τους – “Ήταν σαν αδερφός μου” (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες agoΈχασα τη μητέρα μου μετά από 20 ημέρες νοσηλείας
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες agoΗ πρώτη αντίδραση του Χρ. Τριαντόπουλου: «Είμαι ειλικρινής με τους πολίτες και την κοινωνία»
-
ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες agoΚ. Αγοραστός αποκλειστικά στην ”Πολιτική Κουζίνα”: «Από την πλευρά της Περιφέρειας Θεσσαλίας δεν υπήρξε πράξη παράλειψης ή δόλος»
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ14 ώρες agoΑγοραστός στο ΕΡΤnews: Περίμενα την παραπομπή μου στο Ειδικό Δικαστήριο, η δίκη για τα Τέμπη είναι πολιτική – Θα βοηθήσω τη δικαιοσύνη να φθάσει στην αλήθεια
-
LIFESTYLE12 ώρες agoΜαριάννα Κιμούλη για Μπισμπίκη: “Αισθάνομαι ότι γίνομαι καλύτερη ηθοποιός παίζοντας μαζί του – Αν σταματήσεις να μαθαίνεις, έχεις χάσει το παιχνίδι”
-
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες agoΞεσπά ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς: “Τον μισώ από τα βάθη της ψυχής μου









