Connect with us
banner epikhirisis

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λε Ταλέκ: «Λάτρεψα τον Ατρόμητο, θα ήθελα μια μέρα να επιστρέψω – Εξαιρετικοί μαζί μου Σπανός και Αγγελόπουλος»

Published

on

Λε Ταλέκ: «Λάτρεψα τον Ατρόμητο, θα ήθελα μια μέρα να επιστρέψω - Εξαιρετικοί μαζί μου Σπανός και Αγγελόπουλος»

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Μετά τον Νασιμέντο Μάντσον, μνήμες για τη θητεία του στον Ατρόμητο ξύπνησε και ο Αντονί Λε Ταλέκ!

Ο παλαίμαχος Γάλλος φορ -με σημαντική ευρωπαϊκή καριέρα, μεταξύ άλλων και σε Λίβερπουλ- αγωνίστηκε στους «κυανόλευκους» τη διετία 2015-2017 σημειώνοντας συνολικά 68 εμφανίσεις (14 γκολ / 5 ασίστ). Σε συνέντευξή του, λοιπόν, στο atromitosfc.gr, υπογράμμισε τη λατρεία που τρέφουν τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του για τους «κυανόλευκους», στους οποίους, όπως συμπλήρωσε θα ήθελε να επιστρέψει μια μέρα από κάποιο πόστο.

Επιπρόσθετα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Σπανό και τον Γιάννη Αγγελόπουλο.

Υπενθυμίζεται ότι στην Ελλάδα, για λογαριασμό της ΑΕΚ είχε αγωνιστεί και ο αδερφός του, Ντιαμιάν Λε Ταλέκ, τη σεζόν 2021-22 (30 συμ./ 1 γκολ).

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Αντονί Λε Ταλέκ στο atromitosfc.gr:

Advertisement

Και κάπου εδώ, μαζί μας είναι ο Αντονί Λε Ταλέκ! Ο πρώην επιθετικός του Ατρομήτου, που συνέδεσε την καριέρα του με τη Λίβερπουλ, αγωνίστηκε σε προημιτελικό Champions League, κατέκτησε το τρόπαιο και πέρασε από τη χώρα μας για μία διετία. Τίμησε με την παρουσία του τη χώρα μας και αισίως, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Περιστεριώτες στον Δημήτρη Μανάκο. Ευγενικός, συμπαθής και αφοπλιστικά ειλικρινής, έστειλε μήνυμα επιστροφής στον κόσμο της ομάδας, από τον οποίο είναι συγκινημένος, καθώς φώναζε το όνομά του… Δεν ξεχνάει ο Γάλλος, κάποια στιγμή θα έρθει ξανά στην Ελλάδα!

Πώς ήρθε η προσφορά από τον Ατρόμητο; Ποιο ήταν το πρώτο άτομο με το οποίο μίλησες;

«Με τον κ. Γιάννη (Αγγελόπουλο), τον αθλητικό διευθυντή. Ωραίο συναίσθημα να υπογράψω εκεί. Ήθελα μια νέα πρόκληση και να παίξω παιχνίδια UEFA. Ο Ατρόμητος μου τα προσέφερε αυτά!»

Πόσο εύκολο ήταν για σένα να πάρεις την απόφαση και να έρθεις στην Ελλάδα; Ήξερες πράγματα για το πρωτάθλημα, ρώτησες κάποιον Γάλλο που ήταν εδώ;

«Ρώτησα αρχικά, τον Λορέν Αγκουαζί, διότι έπαιζε στον Ατρόμητο πριν από εμένα. Και φυσικά, μίλησα με τον Τζιμπρίλ πριν έρθω. Και με συμβούλεψε να μην το σκεφτώ πολύ και να έρθω απευθείας στην Ελλάδα!»

Τι θυμάσαι από τις πρώτες ημέρες στην Ελλάδα; Πώς σε υποδέχθηκαν οι άνθρωποι της ομάδας;

«Όταν έφτασα στην ομάδα, όλοι με υποδέχθηκαν πάρα πολύ καλά.

Advertisement

Από αγωνιστικής πλευράς, ο κ. Αγγελόπουλος ήταν εξαιρετικός μαζί μου. Ήταν πάντα υποστηρικτικός, επαγγελματίας και με έκανε να αισθάνομαι πολύ άνετα στον σύλλογο.

Ο Πρόεδρος ήταν επίσης πολύ καλός απέναντί μου. Πάντα είχε όμορφα και δίκαια λόγια για εμένα και πραγματικά μπορούσα να αισθανθώ ότι με εκτιμούσε τόσο ως άνθρωπο, όσο και ως επαγγελματία. Αυτή ήταν η αίσθηση που είχα καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας μου στον σύλλογο.

Ήμουν λίγο απογοητευμένος που η παρουσία μου εκεί δεν συνεχίστηκε για περισσότερο. Έμεινα δύο χρόνια στον Ατρόμητο και πραγματικά θα ήθελα να συνεχίσω αυτή την περιπέτεια. Δυστυχώς, δεν συνέβη, όμως έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την περίοδο που πέρασα εκεί και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτή την εμπειρία.»

Πώς κρίνεις την καριέρα σου στον Ατρόμητο; Οι άνθρωποι εδώ, ακόμα σε θυμούνται, σε αγάπησαν.

«Λατρέψαμε τον Ατρόμητο με την οικογένειά μου. Και μπορεί να επιστρέψουμε μία μέρα…

Νιώθω πως πρόσφερα πράγματα, ό,τι μπορούσα να κάνω, το έκανα. Ήμουν πάντα εκεί για την ομάδα και θεωρώ πως όλοι το εκτίμησαν. Γενικώς, υπήρχε άψογη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα!»

Advertisement

Ποιο ήταν κατά τη γνώμη σου, το καλύτερό σου γκολ στην Ελλάδα;

«Το πρώτο μου γκολ ήταν πολύ σημαντικό. Και το καλύτερο ήταν νομίζω… Επιλέγω δύο. Ένα στην ΑΕΚ με το αριστερό και ένα με το κεφάλι στον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα!»

Ποιο γήπεδο ήταν το πιο δύσκολο να παίξεις στην Ελλάδα;

«Εύκολη ερώτηση! ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός. Τρομερή ατμόσφαιρα σε αυτά τα γήπεδα.»

Θα επέστρεφες στην Ελλάδα, σε κάποιο πόστο;

«Ναι, θα ήθελα μια μέρα φυσικά να επιστρέψω. Δεν ξέρω ακριβώς τον ρόλο, αλλά θα ήθελα.»

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Ατρόμητου; Θα ήθελαν να ακούσουν κάτι από εσένα…

«Αγαπώ τόσο πολύ αυτόν τον κόσμο!!! Πολύ καλές στιγμές έζησα μαζί τους. Τραγούδια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θυμάμαι τόσα πολλά. Μια μέρα θα επιστρέψω εκεί!»

Συνδέθηκες μαζί τους…

«Ναι, είχα μια πολύ ξεχωριστή σχέση με τον κόσμο. Πάντα ένιωθα πολλή αγάπη και στήριξη από εκείνους, τόσο στο γήπεδο, όσο και έξω από αυτό. Συχνά φώναζαν το όνομά μου όταν σκόραρα, και πραγματικά ένιωθα πόσο πολύ με εκτιμούσαν.

Advertisement

Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από τον κόσμο και από τη σχέση που είχαμε.»

Περισσότερα Εδω!

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο