LIFESTYLE
Μάγδα Τσαγγάνη: Έμεινε τεσσεράμισι μήνες σε κώμα – Επείγουσα ανάγκη να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Μια ιδιαίτερα δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της εξακολουθεί να αντιμετωπίζει η Μάγδα Τσαγγάνη, η οποία, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο φίλος και συνάδελφός της Πάντης Κούσης, παρέμεινε σε κώμα για περίπου τεσσεράμισι μήνες και πλέον χρειάζεται επειγόντως να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης.Ο Πάντης Κούσης μίλησε το πρωί της Πέμπτης 29 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Happy Day», περιγράφοντας όσα πέρασε η ηθοποιός τους τελευταίους μήνες, αλλά και τα ενθαρρυντικά σημάδια που παρουσιάζει πλέον η κατάσταση της υγείας της.
Μάγδα Τσαγγάνη: Η πολύμηνη δοκιμασία
Όπως ανέφερε, όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου πέντε μήνες, όταν η Μάγδα Τσαγγάνη βρισκόταν στην Αίγινα και είχε ένα σοβαρό ατύχημα, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο ισχίο. Η ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και λίγες ημέρες αργότερα επέστρεψε στο σπίτι της.
Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε επιπλοκές, με αποτέλεσμα να χρειαστεί εκ νέου νοσηλεία. Σύμφωνα με τον Πάντη Κούση, η ηθοποιός μεταφέρθηκε στο ΝΙΜΤΣ, όπου πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση.
«Τεσσεράμισι μήνες περίπου ήταν σε κώμα. Την ξυπνούσαν για λίγο και την νάρκωναν ξανά. Εμείς της μιλούσαμε, μας άκουγε, αλλά δεν μπορούσε να ανταποκριθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της χρειάστηκε να υποβληθεί και σε τραχειοστομία.
Παράλληλα, ο ίδιος έκανε λόγο για πιθανό λάθος στη φαρμακευτική της αγωγή, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι πρόκειται για πληροφορία που είχε ακούσει και όχι για κάτι που έχει επιβεβαιωθεί.
Τα σημάδια βελτίωσης
Το τελευταίο διάστημα, πάντως, η εικόνα της υγείας της παρουσιάζει βελτίωση, καθώς, σύμφωνα με τον φίλο της, η Μάγδα Τσαγγάνη έχει ανοίξει τα μάτια της, επικοινωνεί με το περιβάλλον της, κινεί τα χέρια της και έχει αρχίσει να μιλάει.
«Είναι πολύ καλύτερα και αν πάει εκεί περιμένω ότι θα γίνει το θαύμα», δήλωσε ο Πάντης Κούσης, αναφερόμενος στην ανάγκη μεταφοράς της σε κέντρο αποκατάστασης.
Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, η Άννα Φόνσου έχει ήδη κινητοποιηθεί προκειμένου να βρεθεί λύση, εξετάζοντας το ενδεχόμενο μεταφοράς της ηθοποιού στο Άσυλο Ανιάτων.
Ο Πάντης Κούσης υπογράμμισε πως η ίδια η Μάγδα Τσαγγάνη επιθυμεί να συνεχίσει την προσπάθεια αποκατάστασής της, καθώς έχει ανακτήσει την επικοινωνία της με τους γύρω της και θυμάται όσα έχουν συμβεί.
«Μιλάει, κινεί τα χέρια της και η ίδια ζητάει τώρα να πάει σε κέντρο αποκατάστασης. Τα έχει 400. Θυμάται, τώρα άρχισε να μιλάει κιόλας, θυμάται τα πάντα», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Η γνωστή ηθοποιός συνεχίζει τη δύσκολη προσπάθεια για την αποκατάσταση της υγείας της, με τους δικούς της ανθρώπους να ελπίζουν ότι σύντομα θα βρεθεί η κατάλληλη δομή φροντίδας, ώστε να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο της ανάρρωσής της.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
-
LIFESTYLE16 ώρες agoΠαναθηναϊκός – Άρης | Στο γήπεδο για τον αγώνα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
-
ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες agoΈκτακτο δελτίο καιρού για τέσσερις περιοχές
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ7 ώρες agoΚαλοσκάμης: «Δεχτήκαμε το 2-1 κόντρα στη ροή του αγώνα»
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ19 ώρες agoΤσακίρης: «Ματς επιβεβαίωσης για την ΑΕΚ στην Τούμπα – Έχει πειράξει πολύ τον Νίκολιτς ο περσινός αποκλεισμός»
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ10 ώρες agoEuroleague: Στο 6-2 και σε τετραπλή ισοβαθμία στη 2η θέση ο Ολυμπιακός
-
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες agoΚαιρός: Νέο έκτακτο δελτίο για 4 περιοχές – Καταιγίδες μέχρι το βράδυ
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ11 ώρες agoΟ διάλογος Μ. Ηλιόπουλου – Γ. Σαββίδη μετά το τέλος του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
-
MEDIA10 ώρες agoΔήμητρα: «Μπορεί να κάνω σεξ και 7 φορές τη μέρα» – H αντίδραση του Παντελή









