Connect with us
banner epikhirisis

ΕΛΛΑΔΑ

“Ο αδελφός μου έφυγε αβοήθητος, δεν τον προστάτεψε κανείς” (Βίντεο)

Published

on

Η προφυλάκιση του 16χρονου στις Σέρρες για το θάνατο του 17χρονου έπειτα από ξυλοδαρμό είναι μάλλον η πρώτη πράξη του δράματος, τουλάχιστον στο πεδίο της έρευνας. Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται ο έφηβος να υπέστη κι άλλους ξυλοδαρμούς πριν αποβιώσει, με την οικογένεια να επιμένει, αλλά και να τονίζει ότι δεν αποκλείεται ο νεαρός να δάρθηκε μέσα στο σπίτι τους, όπου μπήκε για να ξεφύγει. Μιλώντας στο MEGA, η αδελφή του 17χρονου δήλωσε αποφασισμένη να μάθει όλη την αλήθεια. 

Διαβάστε: Στο μικροσκόπιο το παρελθόν του 16χρονου για τον μοιραίο ξυλοδαρμό του 17χρονου – Οι προσαγωγές και το οικογενειακό δράμα πίσω από την τραγωδία

Συγχρόνως, εξαπέλυσε δριμύ «κατηγορώ», αφού, όπως τόνισε, «τον αδελφό μου δεν τον προστάτεψε κανείς, έφυγε μόνος και αβοήθητος». Το κορίτσι μίλησε με έκδηλο τον πόνο στην εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα» του MEGA. 



Σέρρες: «Αυτός ο δολοφόνος κυκλοφορούσε ελεύθερος»

H αδελφή του 17χρονου μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή του MEGA, «Εξελίξεις Τώρα»: «Θέλω απλά να πω την αλήθεια μου γιατί πονάμε, δεν μπορεί κανείς να μας καταλάβει πόσο πονάμε. Θέλω σίγουρα να μάθω τι επακριβώς έχει γίνει, την απόλυτη αλήθεια, για το τι έγινε, τι συνέβη στον αδερφό μου. Να παρακαλέσω οποιονδήποτε άνθρωπο δημόσια, χωρίς να φοβάται, αν ξέρει το οτιδήποτε, την παραμικρή λεπτομέρεια, να μιλήσει γιατί ακούμε καθημερινά πολλά πράγματα και κοντεύουμε να τρελαθούμε. Και θέλω να σταθώ και στο ότι κανείς δεν τον προστάτευσε τον αδερφό μου, κανείς. Δηλαδή αυτός ο δολοφόνος κυκλοφορούσε ελεύθερος και ο αδερφούλης μου ο μικρός, μόλις 17 δεν προστατεύτηκε από κανέναν. Το κράτος οφείλει να προστατεύει τον κάθε άνθρωπο και τον αδερφό μου και δεν τον προστάτεψε κανείς, έφυγε αβοήθητος. Γιατί αυτός ο δολοφόνος κυκλοφορούσε ελεύθερος, ο επικίνδυνος δολοφόνος».

Advertisement

«Η εικόνα του ήταν πολύ άσχημη»

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, επίτιμος πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, σχολιάζοντας την υπόθεση, τόνισε ότι τα χτυπήματα στον 17χρονο ήταν τόσο σοβαρά που ενδεχομένως δεν έγιναν μόνο με τα χέρια:

«Ο 17χρονος ήταν μαζί με τρεις φίλους του. Η εικόνα του ήταν πολύ άσχημη, γι’ αυτούς που τον είδαν το λέω. Είχε σπασμένη μύτη, κόψιμο στα χείλι και σπασμένα δόντια. Αυτό σημαίνει πως δεν τον χτύπησαν με τα χέρια. Θα μπορούσαν να έχουν ένα αντικείμενο, όπως σιδερογροθιά. Είχε αμυχές στα χέρια του. Τα στοιχεία από τις κάμερες έδειξαν πως το παιδί πάει στο πρακτορείο, γυρνάει με τους φίλους του, τον αφήνουν απέξω, μπαίνει στον προαύλιο χώρο μόνο του. Δεν μπαίνει κανένας άλλος πέρα από κάποιους delivery. Σιδερογροθιά δεν βρέθηκε».

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο