Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ανρί απάντησε στην κριτική για Γιαμάλ και Κέιτ Σκοτ: «Χαλαρώστε, σταματήστε να φτιάχνετε ιστορίες»

Published

on

Ο Ανρί απάντησε στην κριτική για Γιαμάλ και Κέιτ Σκοτ: «Χαλαρώστε, σταματήστε να φτιάχνετε ιστορίες»

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Τη δική του απάντηση στην κριτική που δέχθηκε μετά την παρουσίαση της τελετής της Χρυσής Μπάλας έδωσε ο Τιερί Ανρί. Ο θρύλος της Άρσεναλ και της εθνικής Γαλλίας δημοσίευσε βίντεο στα social media, επιχειρώντας να ξεκαθαρίσει όσα ειπώθηκαν τόσο για τον Λαμίν Γιαμάλ όσο και για τη συμπαρουσιάστριά του, Κέιτ Σκοτ.

Ο Ανρί είχε προκαλέσει αντιδράσεις όταν, με αφορμή την κατάκτηση ακόμη ενός Kopa Trophy από τον Γιαμάλ, αναρωτήθηκε αν αυτό ήταν πραγματικά το βραβείο που ήθελε ο νεαρός άσος της Μπαρτσελόνα. Ο Γάλλος ξεκαθάρισε πως δεν είχε καμία πρόθεση να μειώσει τον 19χρονο.

«Βλέπω πολλούς να μιλούν για τη βραδιά της Χρυσής Μπάλας και θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, γιατί ο κόσμος αναστατώθηκε πραγματικά για το τίποτα», ανέφερε αρχικά.

Για τον Γιαμάλ εξήγησε: «Δεν προσπαθούσα καθόλου να του προσγειώσω το εγώ. Απλώς, επειδή ήταν η τρίτη φορά που κέρδιζε αυτό το τρόπαιο, τον ρώτησα αν ήταν αυτό που πραγματικά ήθελε».

Στη συνέχεια εξέφρασε ανοιχτά τον θαυμασμό του για τον παίκτη της Μπαρτσελόνα: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Λαμίν Γιαμάλ. Δεν προσπαθούσα σε καμία περίπτωση να του κάνω μάθημα. Μπορώ να καταλάβω ότι δεν σας άρεσε το αστείο, αλλά σας παρακαλώ, μην το παρουσιάζετε έτσι. Είναι ένας από τους παίκτες για τους οποίους θα πλήρωνα για να τους δω. Τον λατρεύω».

Advertisement

«Απλώς τον ρώτησα αν ήταν αυτό το βραβείο που πραγματικά ήθελε, επειδή γνώριζα ότι το μεγάλο βραβείο ερχόταν μετά. Δυστυχώς δεν το κέρδισε, γιατί είναι ένας απίστευτος ποδοσφαιριστής που απολαμβάνω να παρακολουθώ», πρόσθεσε.

Ο Ανρί θέλησε να ξεκαθαρίσει και το περιστατικό με την Κέιτ Σκοτ, όταν τη διόρθωσε για την προφορά του ονόματος του Σωκράτη. Όπως υποστήριξε, επρόκειτο για προσχεδιασμένο αστείο στο οποίο συμμετείχε και η ίδια.

«Η Κέιτ ήταν μαζί μου σε αυτό το αστείο. Μπορείτε να τη ρωτήσετε. Το έκανε επίτηδες, είπε έτσι το “Socrates” και εγώ έπρεπε να το προφέρω διαφορετικά», είπε.

Και συνέχισε: «Μπορώ να καταλάβω ότι δεν σας άρεσε το αστείο. Αλλά σας παρακαλώ, σταματήστε να λέτε ότι δεν σεβάστηκα την Κέιτ. Δεν θα το έκανα ποτέ. Μπορείτε να τη ρωτήσετε, ήταν μέσα στο αστείο μαζί μου. Οπότε σταματήστε να επινοείτε ιστορίες».

Ο Γάλλος αναφέρθηκε τέλος και στον Χάρι Κέιν, εξηγώντας το παρασκήνιο των μεταξύ τους πειραγμάτων. Όπως είπε, ο Άγγλος επιθετικός τον είχε προηγουμένως πειράξει επειδή στήριζε τον συμπατριώτη του, Κιλιάν Εμπαπέ.

Advertisement

«Του είπα: “Είσαι άξιος νικητής. Το αξίζεις. Είσαι το παράδειγμα αυτού που πάντα λέω: η εργατικότητα είναι ταλέντο, το να δουλεύεις σκληρά είναι ταλέντο”. Του είπα “είσαι άξιος νικητής, μπράβο Χάρι Κέιν”. Και τον αποκαλώ Sir Harry Kane από το Παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε.

Κλείνοντας, ο Ανρί έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς όσους τον επέκριναν: «Οπότε, σας παρακαλώ, χαλαρώστε. Αγαπώ τον Χάρι Κέιν, αγαπώ τον Λαμίν Γιαμάλ και δεν έδειξα ασέβεια στην Κέιτ. Ήταν μέρος του αστείου μαζί μου».

Περισσότερα Εδω!

Advertisement

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο
▶ASTRA WEBTVON DEMAND ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ & ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο νέο ψηφιακό σπίτι του ASTRA TV ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ WEBTV