LIFESTYLE
Ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά την αναβολή της υπόθεσης: “Από τότε που δημοσιοποιήθηκε το θέμα, δέχομαι απειλές” (Βίντεο)

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Ο Κώστας Παπαδόπουλος για τις απειλές μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης
Ο Κώστας Παπαδόπουλος ανέφερε πως μετά τη δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση, δέχτηκε τηλεφωνικές απειλές για την περιουσία του, τις οποίες, όπως είπε, κατήγγειλε στην Αστυνομία. «Εγώ το κινητό το πήρα από αυτό το παιδί που έπιασα. Στο μαγαζί μου μπήκε ο ένας από τους πέντε. Από την ώρα που δημοσιοποιήθηκε το θέμα με έχουν πάρει δύο τηλέφωνα και με απειλούν για την περιουσία μου. Έχω πάει στην Αστυνομία, το έχω αναφέρει και από τότε έχει σταματήσει», είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.
Η θέση του για τον 14χρονο
Στη συνέχεια, ο πρώην παίκτης του Survivor υποστήριξε πως δεν χτύπησε τον 14χρονο, αλλά τον ακινητοποίησε, παραδεχόμενος ωστόσο πως ενδεχομένως χρησιμοποίησε περισσότερη δύναμη. «Δεν φοβάμαι για τη ζωή μου. Η αγανάκτηση του κόσμου φαίνεται. Όλα τα μαγαζιά της περιοχής έρχονται και μου λένε τα ίδια πράγματα. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα παραβατικότητας. Ζητάμε φύλαξη. Εγώ δεν τον χτύπησα τον 14χρονο, τον ακινητοποίησα, ίσως έβαλα περισσότερη δύναμη. Εκείνος με παρακαλούσε να τον αφήσω, δεν ήθελε να πάει στην αστυνομία. Μου έλεγε ότι θα μου επιστρέψει το κινητό μόνος του εάν τον άφηνα».
Η υπόθεση που πήρε αναβολή
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο Κώστας Παπαδόπουλος φέρεται, μετά το περιστατικό, να έκλεισε τον ανήλικο στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Η υπόθεση πήρε αναβολή και αναμένεται πλέον να εκδικαστεί στις 4 Φεβρουαρίου 2027. Ο ίδιος, από την πλευρά του, επιμένει πως στην περιοχή υπάρχει σοβαρό πρόβλημα παραβατικότητας και ζητά περισσότερη φύλαξη, υποστηρίζοντας ότι οι επαγγελματίες της περιοχής αντιμετωπίζουν παρόμοια περιστατικά.
Μια υπόθεση με έντονες αντιδράσεις
Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις, καθώς από τη μία πλευρά υπάρχουν οι καταγγελίες για την αντιμετώπιση του 14χρονου και από την άλλη οι δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου για τις απειλές, την αγανάκτηση των επαγγελματιών και το πρόβλημα παραβατικότητας στο Μενίδι. Ο ίδιος δηλώνει πως δεν φοβάται για τη ζωή του, ενώ υποστηρίζει ότι έχει ήδη ενημερώσει τις Αρχές για όσα συνέβησαν μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

ΒΟΛΟΣ2 ώρες agoΣοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου για τον θάνατο 59χρονου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ19 ώρες agoΟλυμπιακός: Η οικογένεια Τσάκου προανήγγειλε ονοματοδοσία ΣΕΦ και φιλικό με τους Νικς!
ΒΟΛΟΣ17 ώρες agoΣτο Ογκολογικό Βόλου μία και μοναδική γιατρός για εκατοντάδες ασθενείς
ΜΑΓΝΗΣΙΑ15 ώρες agoΣτο τιμόνι της ΕΛΜΕ Μαγνησίας η Μαρία Γιαννουλή
ΒΟΛΟΣ16 ώρες agoΕσπευσμένα από τη Σκιάθο στο νοσοκομείο Βόλου 5χρονο παιδάκι
MEDIA21 ώρες agoΤο σχέδιο φυγής του Αντρέα καταρρέει λίγο πριν το τέλος
ΒΟΛΟΣ17 ώρες agoΠοια σχολεία θα παρουσιάσουν τις δράσεις τους στο αμφιθέατρο των 16ου & 30ου δημοτικών σχολείων Βόλου
ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες agoΓονείς εκπαίδευαν τα παιδιά τους σε κλοπές και ληστείες












