Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Ο Λάκης Γαβαλάς για Βίσση και Μαζωνάκη: “Με απέβαλε από τη ζωή της” – Ήρθε να με δει στην φυλακή, έκλαιγα 4-5 μέρες για τον θάνατό του” (Βίντεο)

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Για τη σχέση του με την Άννα Βίσση, τη ρήξη που ήρθε μετά από μια διαφορετική άποψη για τις στιλιστικές της επιλογές, αλλά και για τη βαθιά φιλία που είχε με τον Γιώργο Μαζωνάκη μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή «Πρώτος καφές με τη Ζήνα». Ο γνωστός σχεδιαστής και fashion expert αναφέρθηκε χωρίς περιστροφές στην απόφαση της Άννας Βίσση να απομακρυνθεί από τη ζωή του, εξηγώντας τι είχε προηγηθεί και γιατί, όπως υποστηρίζει, η κριτική του δεν είχε σε καμία περίπτωση πρόθεση να την προσβάλει.Παράλληλα, η συζήτηση στράφηκε στον Γιώργο Μαζωνάκη και στη σχέση που είχαν αναπτύξει μέσα στα χρόνια. Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε άγνωστες στιγμές από τις επισκέψεις του τραγουδιστή στη φυλακή, περιγράφοντας τις συζητήσεις και τα τραγούδια που μοιράζονταν εκείνες τις ώρες. Με ιδιαίτερή συγκίνηση αναφέρθηκε και στις ημέρες μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, αποκαλύπτοντας πως επί τέσσερις με πέντε ημέρες έκλαιγε συνεχώς, προσπαθώντας να διαχειριστεί την απώλεια ενός ανθρώπου που, όπως είπε, είχε μεγάλο βάθος.

Γαβαλάς: Η ρήξη με την Άννα Βίσση

Ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε αρχικά στην Άννα Βίσση και στην απόφαση που, όπως είπε, πήρε η τραγουδίστρια να απομακρυνθεί από τη ζωή του.

«Η Άννα Βίσση έκανε μια επιλογή να με αποβάλει από τη ζωή της γιατί θεώρησε, από ότι μου έγραψε, ότι εγώ τη χρησιμοποιώ για να γίνω διάσημος, όταν είπα τα ρούχα αυτά είναι χάλια», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος εξήγησε πως εξακολουθεί να έχει την ίδια άποψη για τις συγκεκριμένες στιλιστικές επιλογές, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι η κριτική του δεν προέρχεται από κακή πρόθεση. «Το ίδιο θα πω και τώρα γιατί έχω τη γνώμη μου», ανέφερε, σχολιάζοντας στη συνέχεια τον τρόπο με τον οποίο ορισμένα ρούχα μπορούν να επηρεάσουν την εμφάνιση μιας καλλιτέχνιδας πάνω στη σκηνή.

«Δερμάτινο ή δερματίνη ρούχο δεν μπορεί να φοράς όταν θα κάνεις τόση ώρα performance και θα ιδρώσεις, θα σε στενέψει, θα κάνει ένα fit που δεν είναι. Αλλά τι δικαιολογώ; Ότι κι εγώ πολλές φορές κάνω ένα ρούχο που είναι λιγάκι δύσκολο, αλλά είναι η πανοπλία μου για να βγάλω ένα αποτέλεσμα», σημείωσε.

Advertisement

«Δεν είναι καμία κακία»

Ο Λάκης Γαβαλάς στάθηκε και στον τρόπο με τον οποίο, όπως είπε, μπορεί να παρερμηνευτεί μια άποψη όταν αφορά ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

«Όταν λες κάτι για ένα λεπτό, που εννοεί κάτι άλλο, δηλαδή την καλοσύνη που θέλεις να δώσεις και τη γνώση που έχεις, ο άλλος το διαλαλεί, το διυλίζει», ανέφερε, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος δεν προσπάθησε να στραφεί εναντίον της τραγουδίστριας.

«Εγώ δημόσια είπα καλή επιτυχία και το εννοώ από την ψυχή μου», τόνισε, αναγνωρίζοντας παράλληλα την επαγγελματική της συνέπεια και την παρουσία της στη σκηνή.

Ο ίδιος υπογράμμισε πως η διαφορετική αισθητική άποψη δεν σημαίνει απαραίτητα έλλειψη σεβασμού. «Γιατί δεν πρέπει να το κρίνω καλοπροαίρετα; Δεν είναι καμία κακία», είπε, θυμίζοντας πως στο παρελθόν είχε κάνει στην Άννα Βίσση προτάσεις για το στιλ της με διάθεση να τη βοηθήσει.

«Εγώ, ξέρει κι εκείνη πόσες φορές της πρότεινα κάτι για την ιδιωτική της ζωή και με πόση αγάπη και της είπα “όχι, αυτό τονίζει πιο πολύ, αυτό πρέπει να κάνουμε εκείνο και το άλλο”», ανέφερε, διευκρινίζοντας: «Εγώ δεν είμαι σχεδιαστής. Είμαι άνθρωπος με εμπειρία πάνω στο styling».

Advertisement


Ο Γιώργος Μαζωνάκης στη φυλακή

Στη συνέχεια, ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για τον Γιώργο Μαζωνάκη, αποκαλύπτοντας πως ο τραγουδιστής τον είχε επισκεφθεί στη φυλακή και πως οι δυο τους είχαν μοιραστεί ιδιαίτερες στιγμές.

«Εγώ με τον Γιώργο έχω περάσει υπέροχες ώρες, 4-6 το πρωί, όταν ο Γιώργος ήταν με τον εαυτό του και με τα άτομα που πραγματικά ήθελε να καταλάβουν ποιος είναι», ανέφερε.

Όπως εξήγησε, ο Μαζωνάκης τραγουδούσε τραγούδια παλαιότερων μεγάλων καλλιτεχνών, αλλά και κομμάτια που ο ίδιος θεωρούσε ότι δεν είχαν αναγνωριστεί όσο τους άξιζε.

Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε πως αυτή η πλευρά του τραγουδιστή τον άγγιζε ιδιαίτερα, καθώς τα τραγούδια που επέλεγε του δημιουργούσαν έναν συναισθηματικό σύνδεσμο με τους γονείς του.

Advertisement

«Άγγιζε την ψυχή μου αυτός ο άνθρωπος και με έφερνε να επικοινωνήσω σε ένα κανάλι με τους γονείς μου που τόσο αγαπούσα και με αγαπούσαν κι εμένα», είπε.

Αναφερόμενος στην επίσκεψη του Μαζωνάκη στη φυλακή, θυμήθηκε την αντίδρασή του όταν ενημερώθηκε ότι ο τραγουδιστής ήθελε να τον επισκεφθεί.

«Όταν ήταν να έρθει στη φυλακή και μου είπε η διευθύντρια ότι ήθελε να με επισκεφτεί, είπα “ουάου”. Από τη μία δεν ήθελα να εξιτάρω τους άλλους κρατούμενους… Αλλά με γοήτευσε», ανέφερε.

Γαβαλάς: «Έκλαιγα 4-5 μέρες, συνέχεια»

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε με ιδιαίτερη συγκίνηση και για τον τρόπο με τον οποίο πληροφορήθηκε τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη. Όπως είπε, αρχικά δυσκολεύτηκε να πιστέψει ότι ο τραγουδιστής είχε φύγει από τη ζωή.

«Λέω θα έφυγε ο άνθρωπος, θα πήγε μία Αυστραλία… Του λέω “Τι εννοείς έφυγε;”. Μου λέει “έφυγε από τη ζωή”», περιέγραψε.

Advertisement

Όπως ανέφερε, στην αρχή σκέφτηκε ακόμη και το ενδεχόμενο να επρόκειτο για κάποιο αστείο, λόγω της ιδιαίτερης προσωπικότητας του Μαζωνάκη. Όταν, όμως, συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, ο πόνος ήταν μεγάλος.

«Ευτυχώς για εμένα, ήμουν σπίτι, δεν είχα τίποτα άλλο να κάνω, παρά μόνο να πονάω για τα πόδια μου και να πονέσω γι’ αυτό τον χαμό και να κλαίω 4-5 μέρες, συνέχεια», εξομολογήθηκε.

Κλείνοντας, μίλησε για την ανάγκη να αναδειχθεί όχι μόνο η καλλιτεχνική πορεία του Γιώργου Μαζωνάκη, αλλά και η προσωπικότητά του. «Αυτό που θα λείψει είναι το βάθος ενός ανθρώπου και η ιστορία του, πώς υπηρέτησε το τραγούδι γενικότερα», σημείωσε, εκφράζοντας παράλληλα τη σκέψη του για την οικογένεια του τραγουδιστή και τους ανθρώπους που έμειναν πίσω.


Advertisement

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο