MEDIA
Ο Μιχάλης απειλεί να αυτοκτονήσει!
Η κατάσταση ξεφεύγει επικίνδυνα στα νέα επεισόδια της σειράς «Να μ’ αγαπάς», με τον Μιχάλη να περνά πλέον σε ένα σκοτεινό επίπεδο χειρισμού και ψυχολογικού εκβιασμού. Η επιστροφή του δεν φέρνει καμία ισορροπία, αντίθετα, ανοίγει έναν κύκλο έντασης που απειλεί να διαλύσει τα πάντα. Ο Μιχάλης επιστρέφει αποφασισμένος να μην αφήσει τίποτα όρθιο. Κινείται μεθοδικά, χωρίς δεύτερες σκέψεις και χωρίς να υπολογίζει το κόστος. Για εκείνον, το παιχνίδι έχει αλλάξει. Δεν έχει τίποτα να χάσει και αυτό τον κάνει πιο επικίνδυνο από ποτέ.
Διαβάστε: Να μ’ αγαπάς: Τον “πουλάνε” από μέσα – Πληρωμένο χτύπημα για τον Άγγελο (Βίντεο)
Να μ’ αγαπάς: Διαστρέβλωση και χειραγώγηση
Αντί να αναζητήσει λύση, επιλέγει να χτίσει ένα σχέδιο βασισμένο στην παραπλάνηση. Στόχος του είναι να ανατρέψει την εικόνα της Ζωής στα μάτια των παιδιών τους και να σπείρει αμφιβολίες. Μπροστά στον Λευτέρη και τη Φωτεινή, χρησιμοποιεί φωτογραφίες και στοιχεία από το παρελθόν για να στηρίξει τη δική του εκδοχή της αλήθειας. Μέσα σε λίγα λεπτά, όσα θεωρούσαν δεδομένα αρχίζουν να καταρρέουν, δημιουργώντας ένα επικίνδυνο ρήγμα μέσα στην ίδια την οικογένεια. Την ίδια ώρα, η σχέση του με τη Σοφία γίνεται όλο και πιο σκοτεινή. Δεν πρόκειται για δεσμό, αλλά για μια ψυχρή συμφωνία δύναμης. Δύο άνθρωποι που δεν λειτουργούν με συναίσθημα ενώνουν τις δυνάμεις τους, έχοντας έναν κοινό στόχο: να απομακρύνουν όποιον στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά τους.
Η σκηνή που παγώνει τους πάντες
Και τότε έρχεται η στιγμή που τα αλλάζει όλα. Ο Μιχάλης, προκειμένου να γίνει πιο πειστικός, φτάνει στο πιο ακραίο σημείο. Σύμφωνα με το «Tv24», παίρνει ένα όπλο και, μπροστά στα ίδια του τα παιδιά, απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του αν δεν τον πιστέψουν. Η κίνηση αυτή δεν είναι απλώς μια έκρηξη απόγνωσης, είναι μια συνειδητή προσπάθεια ψυχολογικού εκβιασμού, που φέρνει τη Ζωή και τα παιδιά αντιμέτωπα με μια κατάσταση χωρίς διέξοδο. Ο Μιχάλης δεν ζητά πια κατανόηση. Ζητά υποταγή. Και όταν ο φόβος μπαίνει στο παιχνίδι, οι ισορροπίες αλλάζουν επικίνδυνα. Το ερώτημα δεν είναι πια ποιος λέει την αλήθεια… αλλά ποιος θα αντέξει την πίεση.
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες ago“Εγώ την άφησα να πιει ένα ποτό με τον Ο… επειδή θα έφευγε την επόμενη μέρα και τελικά ‘έφυγε’ η Μυρτώ”, λέει ο κολλητός φίλος της αδικοχαμένης 19χρονης
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ22 ώρες agoΣοβαρή αλλά ελεγχόμενη η κατάσταση του Γιώργου Μυλωνάκη – Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο
-
ΒΟΛΟΣ22 ώρες agoΔρομολόγια των λεωφορείων προς Γορίτσα για τη γιορτή της Ζωοδόχου Πηγής
-
LIFESTYLE22 ώρες agoΗ απρόσμενη δήλωση της Χριστίνας Λαμπίρη: “Η εστίαση με την οποία ασχολούμαι τώρα είναι μακράν δυσκολότερη από την τηλεόραση” (Βίντεο)
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ22 ώρες agoΚρίσιμες επαφές του Μαργαρίτη Σχοινά στις Βρυξέλλες για τον πρωτογενή τομέα
-
ΚΟΣΜΟΣ22 ώρες agoΓάλλος ΥΠΕΞ: Καλό θα ήταν ο πρέσβης του Ισραήλ στις ΗΠΑ να μείνει μακριά από τα μικρόφωνα και τις τηλεοπτικές κάμερες
-
ΒΟΛΟΣ22 ώρες agoΆγνωστοι βανδάλισαν το Εβραϊκό Νεκροταφείο στον Βόλο
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ22 ώρες agoΠέρεθ: «Κλειδί να αντιμετωπίσουμε τη ρεβάνς με την ΑΕΚ σαν να μην υπάρχει το 3-0 του πρώτου αγώνα»









