Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο την Τρίτη (27/10, 21:15), για την 8η αγωνιστική της EuroLeague, με στόχο να πανηγυρίσει την έβδομη νίκη του στη διοργάνωση.
Από την άλλη πλευρά, η ιταλική ομάδα αναζητά αντίδραση, καθώς έχει καταγράψει μόλις μία νίκη στη φετινή EuroLeague και μετρά πέντε διαδοχικές ήττες. Ο προπονητής της Αρμάνι, Πέπε Ποέτα, αναγνώρισε τον υψηλό βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης, χαρακτηρίζοντας το «τριφύλλι» ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέπε Ποέτα:
«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που συγκαταλέγεται στα φαβορί για τον τίτλο, βασιζόμενη σε άφθονο ταλέντο και τεράστιο αθλητικό μέγεθος. Ο Παναθηναϊκός κάνει τη σωματική σκληράδα σήμα κατατεθέν του και είναι μια ομάδα που αυτή τη στιγμή διαθέτει μία από τις καλύτερες αμυντικές λειτουργίες στη διοργάνωση, μια ομάδα, φυσικά, υποδειγματικά προπονημένη από τον κόουτς Ομπράντοβιτς. Απέναντι στη φυσική τους υπεροχή θα πρέπει να κυκλοφορήσουμε την μπάλα ώστε να μην εγκλωβιστούμε».










