Connect with us
banner epikhirisis

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πολ Τζορτζ: «Δεν ήρθα για να αντικαταστήσω τον Τζέιλεν Μπράουν – Μπορώ να κρατήσω τους Σέλτικς στη διεκδίκηση»

Published

on

Πολ Τζορτζ: «Δεν ήρθα για να αντικαταστήσω τον Τζέιλεν Μπράουν – Μπορώ να κρατήσω τους Σέλτικς στη διεκδίκηση»

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Οι Σέλτικς μπαίνουν σε μία νέα εποχή και ο Πολ Τζορτζ γνωρίζει πολύ καλά πως η άφιξή του στη Βοστώνη συνοδεύεται από μεγάλες απαιτήσεις. Ο 36χρονος άσος παρουσιάστηκε επίσημα από τη νέα του ομάδα και δεν απέφυγε να αναφερθεί στις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανταλλαγή του Τζέιλεν Μπράουν, του MVP των τελικών του NBA το 2024.

Ο Τζορτζ μετακόμισε στους Σέλτικς από τη Φιλαδέλφεια, με τη Βοστώνη να αποχωρίζεται έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της τελευταίας δεκαετίας. Όπως παραδέχθηκε, έχει ακούσει τη δυσαρέσκεια μερίδας των φίλων της ομάδας, όμως θεωρεί απολύτως φυσιολογικό το συναισθηματικό δέσιμο που υπήρχε με τον Μπράουν.

«Καταλαβαίνω την κατάσταση. Ξέρω πόσο σημαντικός ήταν ο JB όχι μόνο για τον οργανισμό, αλλά και για ολόκληρη την πόλη. Δεν το πήρα προσωπικά. Είναι λογικό ο κόσμος να έχει συναισθηματική σχέση με αυτή την ανταλλαγή», ανέφερε ο νέος παίκτης των Σέλτικς.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν βλέπει τον εαυτό του ως τον άνθρωπο που καλείται να «φορέσει τα παπούτσια» του Μπράουν. Στόχος του είναι να αξιοποιήσει τη νέα ευκαιρία που του παρουσιάζεται και να βοηθήσει τους Σέλτικς να παραμείνουν ανάμεσα στις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο.

«Δεν έρχομαι για να καλύψω το κενό του Τζέιλεν Μπράουν. Πιστεύω όμως ότι μπορώ να βοηθήσω αυτή την ομάδα να παραμείνει στη διεκδίκηση και να της δώσω μία πραγματική ευκαιρία να κερδίσει», τόνισε.

Advertisement

Το μεγάλο ερωτηματικό γύρω από τον εννέα φορές All-Star και έξι φορές μέλος ομάδας All-NBA αφορά την κατάσταση της υγείας του. Τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς τόσο στους Λος Άντζελες Κλίπερς όσο και στους Σίξερς, ενώ πριν από την περασμένη σεζόν είχε υποβληθεί και σε επέμβαση στο γόνατο. Ο ίδιος, πάντως, εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος.

Ο Τζορτζ δήλωσε ότι αισθάνεται ξανά πολύ καλά, θεωρεί πως έχει αφήσει πίσω του τα προβλήματα τραυματισμών και πιστεύει ότι βρίσκεται πλέον σε θέση να επαναφέρει το παιχνίδι του στο επίπεδο που τον καθιέρωσε μεταξύ των κορυφαίων φόργουορντ της γενιάς του.

Η μεταγραφή του αποτελεί μέρος της μεγάλης ανανέωσης που πραγματοποίησε το καλοκαίρι ο πρόεδρος μπασκετικών επιχειρήσεων των Σέλτικς, Μπραντ Στίβενς. Εκτός από τον Τζορτζ, στη Βοστώνη έφτασαν ο Μίτσελ Ρόμπινσον και ο πολύπειρος Μάικ Κόνλεϊ, με στόχο να δημιουργηθεί ένα νέο σύνολο γύρω από τον Τζέισον Τέιτουμ.

Ο Τέιτουμ ετοιμάζεται για την πρώτη πλήρη σεζόν του μετά τη ρήξη αχίλλειου τένοντα που υπέστη τον Μάιο του 2025. Η επιστροφή του προς το τέλος της περασμένης χρονιάς δεν είχε την εξέλιξη που θα ήθελε, καθώς έμεινε εκτός από το Game 7 του πρώτου γύρου των playoffs, όταν οι Σέλτικς αποκλείστηκαν από τους Σίξερς του Τζορτζ.

Ο Μίτσελ Ρόμπινσον φτάνει στη Βοστώνη έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα με τους Νικς, ενώ ο 38χρονος Κόνλεϊ ετοιμάζεται για την 20ή σεζόν της καριέρας του στο NBA. Ο τελευταίος αναμένεται να προσφέρει εμπειρία πίσω από τους Ντέρικ Γουάιτ και Πέιτον Πρίτσαρντ, ενώ ο Ρόμπινσον θα ενισχύσει τη φροντ λάιν πίσω από τον Νεεμία Κέτα.

Advertisement

Για τον Πολ Τζορτζ, όμως, οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές. Οι Σέλτικς περιμένουν από εκείνον να αποτελέσει τον βασικό παρτενέρ του Τέιτουμ και να προσφέρει σκορ, δημιουργία και προσωπικότητα σε μία ομάδα που έχει αλλάξει σημαντικά από εκείνη που κατέκτησε το 18ο πρωτάθλημα της ιστορίας της το 2024.

«Είναι μία νέα ομάδα και μία νέα ευκαιρία», είπε χαρακτηριστικά ο Τζορτζ, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να αποδείξει ότι οι δύσκολες προηγούμενες σεζόν ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Για τον ίδιο, αλλά και για τους Σέλτικς, η νέα σεζόν θα αποτελέσει ένα μεγάλο στοίχημα με ξεκάθαρο στόχο: να παραμείνει η Βοστώνη στην κορυφή της Ανατολής και στη μάχη για ακόμη ένα πρωτάθλημα.

Περισσότερα Εδω!

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο