LIFESTYLE
Πριν γίνει ο Οικονομόπουλος που γνωρίζουμε: Η οντισιόν του 2006 που του άλλαξε τη ζωή – Από το Dream Show στην κορυφή (Βίντεο)
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Νίκος Οικονομόπουλος: Η αμήχανη ερώτηση πριν αρχίσει να τραγουδά
«Πώς λέγεστε;» τον ρωτούν τα μέλη της επιτροπής. «Νίκος Οικονομόπουλος», απαντά, πριν εξηγήσει ότι ήδη εργαζόταν επαγγελματικά ως τραγουδιστής. Λίγο αργότερα η κουβέντα ξεφεύγει από τα απολύτως μουσικά, όταν ακούγεται η ερώτηση: «Νίκο, γυμνάζεσαι;». Το σύντομο απόσπασμα παρουσιάζει έναν πολύ διαφορετικό εμφανισιακά Οικονομόπουλο από εκείνον που γνωρίζει σήμερα το κοινό. Εκείνο που δεν φαίνεται να έχει αλλάξει είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπιζε ήδη το τραγούδι, όχι ως ένα όνειρο που ήθελε κάποτε να δοκιμάσει, αλλά ως το επάγγελμα που είχε επιλέξει.
Δεν ήθελε αρχικά να μπει στο Dream Show
Η συμμετοχή του στο τηλεοπτικό παιχνίδι κάθε άλλο παρά δεδομένη ήταν. Ο ίδιος έχει αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του ότι άνθρωποι του περιβάλλοντός του τον πίεζαν να δηλώσει συμμετοχή, όμως εκείνος δίσταζε εξαιτίας του reality χαρακτήρα της εκπομπής. Όπως είχε περιγράψει, ένα βράδυ είδε στον ύπνο του ότι συμμετείχε σε ένα αντίστοιχο παιχνίδι. Όταν ξύπνησε, άνοιξε την τηλεόραση και είδε τη διαφήμιση για τις συμμετοχές στο «Dream Show». Το θεώρησε σημαδιακό, τηλεφώνησε και πέρασε από τις διαδοχικές οντισιόν. Λίγους μήνες αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2006, αναδείχθηκε νικητής του «Dream Show – The Music 2».
@oikonomopoulos_fa Η πρώτη audition το 2006🔥 #fy #nikosoikonomopoulos #greekmusic #fyp #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – oikonomopoulos_fanpage
Από την οντισιόν στο πρώτο του μεγάλο τραγούδι
Η συνέχεια ήρθε γρήγορα. Μετά τη νίκη του στο παιχνίδι, ο Οικονομόπουλος εμφανίστηκε στο «Fix» της Αθήνας και το καλοκαίρι του 2007 στο «Θέα» μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο και τη Μάρω Λύτρα. Την ίδια περίοδο κυκλοφόρησε το πρώτο του CD single «Μάτια μου», στο οποίο περιλαμβανόταν το «Κοίτα να μαθαίνεις», η πρώτη μεγάλη επιτυχία που άνοιξε ουσιαστικά τον δρόμο για τη δισκογραφική του πορεία. Τον Νοέμβριο του 2007 ακολούθησε ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος του, «Πρώτη αγάπη», και στη συνέχεια τα «Άκουσα…» και «Κατάθεση ψυχής», με τον Οικονομόπουλο να εδραιώνεται μέσα σε λίγα χρόνια στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι. Σήμερα, το παλιό απόσπασμα αποκτά διαφορετικό βάρος. Ο νεαρός που στεκόταν απέναντι στην επιτροπή δεν μπορούσε να γνωρίζει τι θα ακολουθούσε. Είχε όμως ήδη αποφασίσει πώς ήθελε να συστήνεται, «τραγουδάω επαγγελματικά».
Περισσότερα στο parapolitika.gr
-
VIDEO24 ώρες agoΙ.Σ.Μ.: Μηνυτήρια αναφορά για ενέσιμες θεραπείες σε κέντρο αισθητικής στον Βόλο
-
LIFESTYLE9 ώρες agoΆννα Βίσση & Δήμητρα Κούστα: Η θερμή αγκαλιά μετά το μεγάλο φινάλε στο ΟΑΚΑ (Βίντεο)
-
VIDEO23 ώρες agoΛάρισα: Σοκ στην Καρίτσα από τον ξαφνικό θάνατο 15χρονου μαθητή
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ώρες agoΠάγωσε» το νησί του Παπαδιαμάντη- 41χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ9 ώρες agoΣτο νοσοκομείο Βόλου με σοβαρά εγκαύματα 12χρονος από την Αλόννησο ύστερα από φωτιά στο σπίτι του
-
ΒΟΛΟΣ4 ώρες agoΤον δρόμο για τη φυλακή πήρε 35χρονος αστυνομικός, για την απόπειρα εμπρησμού σε βενζινάδικο στον Βόλο
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ5 ώρες agoΤαχιάος στο ΕΡΤnews: Ο Μετροπόντικας δεν πρόκειται να ξεκινήσει αν δεν είμαστε σίγουροι – Τι είπε για την έκρηξη στην Πλάκα
-
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες agoΣτο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα 12χρονος









