MEDIA
Προβληματισμός για το μέλλον της εφημερίδας
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Πριν από κάµποσο καιρό είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι ο έµπειρος εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης έδειχνε ενδιαφέρον για την απόκτηση της ιστορικής εφηµερίδας «Φως των Σπορ». Με δεδοµένο ότι η κατάσταση στο συγκεκριµένο έντυπο οδεύει από το κακό στο χειρότερο, εκτιµάται ότι τελικώς δεν προχώρησαν οι συζητήσεις για την εξεύρεση επενδυτή. Μπροστά σε αυτή την πραγµατικότητα, δεν είναι λίγοι εκείνοι (ακόµα και συνάδελφοι εντός του µαγαζιού) που έχουν αρχίσει να ανησυχούν για το µέλλον του ιστορικού εντύπου, το οποίο, εδώ που τα λέµε, είναι από τα καλά (ενδεχοµένως και το καλύτερο) στον χώρο των αθλητικών εφηµερίδων.
*Δημοσιεύθηκε στο Secret των Παραπολιτικών
Περισσότερα στο parapolitika.gr
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ12 ώρες agoΗΠΑ – Χρηματιστήριο: Κλείσιμο με σημαντική άνοδο μετά τη νίκη των Δημοκρατικών στις ενδιάμεσες εκλογές
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ3 ώρες agoΑΕΚ: Χάνει για καιρό τον Σκορδίλη, ανησυχία και για Λεκάβιτσιους
-
ΕΛΛΑΔΑ6 ώρες agoΑυτοί οι δρόμοι θα είναι κλειστοί από σήμερα 5/11 μέχρι και την Δευτέρα
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ21 ώρες agoΒιλντόζα: «Πιο εύκολη η μεταγραφή μου από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό παρά από τον Ερυθρό στην Παρτίζαν»
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ16 ώρες agoΒαθμολογία Ευρωλίγκας: Ανέβηκε μόνος πρώτος στο 8-2 και περιμένει ο Παναθηναϊκός!
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ4 ώρες agoΠετρίδης: «Τυχεροί που ζούμε στην εποχή του Ναν-Κερδίζει χρόνο να δουλέψει ο Ομπράντοβιτς»
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ14 ώρες agoNunn… better: Έγραψε ιστορία στη Euroleague με 23 πόντους σε ένα δεκάλεπτο ο Αμερικανός!
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ17 ώρες agoΒόλος: Στο νοσοκομείο 40χρονη έπειτα από πτώση από μπαλκόνι – Φέρει πολλαπλά κατάγματα









