Connect with us
banner epikhirisis

MEDIA

“Ρε Γρηγόρη, σε ευχαριστώ, τόσα μηνύματα έχουμε να λάβουμε από τότε που είμαστε κι εμείς οι καημένοι πρώτοι” (Εικόνα & Βίντεο)

Published

on

Έντονη συζήτηση έχει προκαλέσει ο δημόσιος «διάλογος» ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, μετά τις αιχμηρές αναφορές του πρώτου για τη ραδιοφωνική πορεία του δεύτερου και την απάντηση που ακολούθησε μέσω social media. Το θέμα συζητήθηκε και στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρωινό», με τα σχόλια να αναπαράγονται ευρέως και να τροφοδοτούν νέο κύκλο αντιδράσεων στον χώρο των media.

Διαβάστε: Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τα “καρφιά” για τον Ουγγαρέζο στο ραδιόφωνο – “Κάνει μια απεγνωσμένη προσπάθεια ο καημένος” (Βίντεο)

Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου μέσω Instagram στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια, επιλέγοντας να τοποθετηθεί μέσα από τα social media του, δημοσιεύοντας μηνύματα ακροατών που τον στήριξαν μετά τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Σε μία από τις αναρτήσεις του, ο παρουσιαστής απάντησε ευθέως στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, δίνοντας τη δική του εκδοχή με αιχμηρό αλλά ειρωνικό τόνο. «Ρε Γρηγόρη, σ’ευχαριστώ. Τόσα μηνύματα έχουμε να λάβουμε από τότε που είμαστε κ’ εμείς (οι καημένοι) πρώτοι».




zaa

 

Η τοποθέτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη ραδιοφωνική πορεία του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μέσα από απόσπασμα που προβλήθηκε την Τετάρτη 22 Απριλίου, σχολίασε τη ραδιοφωνική παρουσία του Δημήτρη Ουγγαρέζου και τις κινήσεις που, όπως ανέφερε, έγιναν το τελευταίο διάστημα για την ενίσχυση της εκπομπής του.«Κάνει μια απεγνωσμένη προσπάθεια κι αυτός ο καημένος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που μου είναι τόσο συμπαθής, που κάνει μια εκπομπή και δυστυχώς δεν πάει καθόλου καλά στο ραδιόφωνο και προσπαθεί με τις άλλες ραδιοφωνικές εκπομπές να δει τι γίνεται. Κάνει μια απεγνωσμένη προσπάθεια ο Δημήτρης. Εντάξει Δημήτρη μου, κάνε και εσύ την προσπάθειά σου. Με ενημέρωσαν ότι είπε ότι έκανε μια βόλτα στα ραδιόφωνα να δει τι γίνεται, για ποιο λόγο είναι πρώτα τα άλλα ραδιόφωνα κι εκείνος δεν είναι πρώτος. Μέχρι εκεί που έκανες βόλτα, Δημήτρη, στα άλλα ραδιόφωνα, καλά έκανες και το έκανες, και εμείς το έχουμε κάνει πριν καμιά 15αριά χρόνια».

Οι αιχμές για συναδέλφους και η στάση απέναντι στον ανταγωνισμό

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τοποθετείται δημόσια για άλλους επαγγελματίες του χώρου, εκφράζοντας τη διαφωνία του.«Το να σχολιάζεις όμως άλλους συναδέλφους απέναντι, αν σου άρεσε κάτι ή δεν σου άρεσε δεν το βρίσκω και πολύ κομψό. Κοίταξε να δεις τι θα κάνεις εκεί, να βρεις έναν τρόπο να αρέσεις εσύ, και άσε το τι κάνουμε εμείς. Ο καθένας ας αρέσει εκεί που πρέπει, γιατί τελικά οι δυο μας και όλοι μας δεν μπορούμε να αρέσουμε ο ένας στον άλλον. Οπότε άσε αυτούς που μας ακούνε να βγάζουν εκείνοι συμπέρασμα και κοίτα να δεις τι θα κάνεις για να αλλάξεις λίγο την κατάσταση». Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Καλή σου επιτυχία, από τα βάθη της καρδιάς μας».

Advertisement

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο