ΕΛΛΑΔΑ
Σέρρες: Το σενάριο ηλεκτροπληξίας εξετάζουν οι αρχές για τον θάνατο του 10χρονου αγοριού

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση του θανάτου του 10χρονου αγοριού στην Ηράκλεια Σερρών, το οποίο ανασύρθηκε νεκρό από αρδευτικό κανάλι της περιοχής. Η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής που θα διενεργηθεί αύριο, Πέμπτη (28/05) αναμένεται να ρίξει «φως» στην υπόθεση, αποσαφηνίζοντας τον τρόπο με τον οποίο το παιδί έχασε τη ζωή του. Σημειώνεται πως, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, oι αρχές, εξετάζουν το σενάριο της ηλεκτροπληξίας ως αιτία θανάτου του ανήλικου παιδιού. Υπενθυμίζεται ότι, το άτυχο αγόρι ήταν οικογένειας Ρομά που διέμενε μαζί με τη μητέρα και τα αδέλφια του στον καταυλισμό της περιοχής.
Διαβάστε: Σέρρες: Συνελήφθη η μητέρα του 10χρονου που εντοπίστηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι – Πώς έγινε η τραγωδία
Σέρρες: Δύο συλλήψεις για τον θάνατο 10χρονου αγοριού
Σύμφωνα με το thestival, για τον θάνατο του 10χρονου αγοριού οι αστυνομικές Αρχές πέρασαν χειροπέδες στην πολύτεκνη μητέρα του, για έκθεση ανηλίκου. Επίσης συνελήφθη 43χρονη ιδιοκτήτρια σπιτιού, η οποία, σύμφωνα με καταγγελίες, έκανε ρευματοκλοπή και το καλώδιο περνούσε μέσα από το αρδευτικό κανάλι. Προς το παρόν κατηγορείται για ρευματοκλοπή και αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή, να αποσαφηνίσει αν το καλώδιο και το ρεύμα συνδέονται με τον θάνατο του αγοριού.
Πώς έγινε η τραγωδία
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 10χρονος προσπάθησε να διασχίσει το αρδευτικό κανάλι στις Σέρρες, πατώντας πάνω σε σανίδι. Η εξαφάνιση του παιδιού έγινε αντιληπτή νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (27/05), όταν η μητέρα του, ανήσυχη επειδή είχαν χαθεί τα ίχνη του, απευθύνθηκε στις Αρχές ζητώντας βοήθεια για τον εντοπισμό του. Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και κάτοικοι της περιοχής, ξεκινώντας έρευνες γύρω από το σημείο που είχε θεαθεί τελευταία φορά το παιδί. Λίγη ώρα αργότερα πυροσβέστης που συμμετείχε στις έρευνες εντόπισε το άτυχο αγόρι μέσα στο κανάλι. Το παιδί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Ηράκλειας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Στη συνέχεια η σορός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σερρών, ενώ αύριο αναμένεται να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, η οποία θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου.
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

ΒΟΛΟΣ21 ώρες agoΚάλεσμα για την οργάνωση του κόμματος στο Βόλο από την Μαρία Καρυστιανού
ΘΕΣΣΑΛΙΑ22 ώρες agoΣήμερα το «τελευταίο αντίο» στον 15χρονο Στέλιο Αράπη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ13 ώρες agoΟλυμπιακός: Η οικογένεια Τσάκου προανήγγειλε ονοματοδοσία ΣΕΦ και φιλικό με τους Νικς!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ20 ώρες agoΡικέλμε: «Αν εκλεγώ έχω συμφωνία με προπονητή, αθλητικό διευθυντή και δύο σούπερσταρ»
ΒΟΛΟΣ21 ώρες agoΣπείρα με 40 εμπλεκόμενους με τέσσερις Βολιώτες εξαπατούσε πολίτες και το Δημόσιο `ζδφ
ΒΟΛΟΣ20 ώρες agoΑπό το νοσοκομείο Βόλου, έδωσαν εξιτήριο σε καρκινοπαθή τελικού σταδίου, που δεν έχει κανέναν στον κόσμο και δεν μπορεί ούτε από το κρεβάτι της να μετακινηθεί
ΒΟΛΟΣ9 ώρες agoΕσπευσμένα από τη Σκιάθο στο νοσοκομείο Βόλου 5χρονο παιδάκι
ΒΟΛΟΣ11 ώρες agoΣτο Ογκολογικό Βόλου μία και μοναδική γιατρός για εκατοντάδες ασθενείς












