MEDIA
Στην κορυφή της τηλεθέασης με ρεκόρ εξαετίας
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Συνεχίζει την προέλαση του στην πρωινή ζώνη το «MEGA Σαββατοκύριακο», που την Κυριακή 1η Νοεμβρίου σημείωσε ρεκόρ εξαετίας. Ειδικότερα, η εκπομπή του Ντίνου Σιωμόπουλου και της Στέλλα Γκαντώνα, κατέγραψε μερίδιο 22,1% στο σύνολο του κοινού και συγκέντρωσε 189.000 τηλεθεατές. Πρόκειται για τις υψηλότερες επιδόσεις της από την έναρξη μετάδοσης της εκπομπής του Σαββατοκύριακου το 2020, στο μεγάλο κανάλι.
Διαβάστε: MEGA: Πρωταγωνιστής στην ενημέρωση και τον Οκτώβριο – Ισχυρό προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού
“MEGA Σαββατοκύριακο”: Η πρωτιά με την γλώσσα των αριθμών
Από εκεί και πέρα, σε επίπεδο διημέρου (31 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου), το «MEGA Σαββατοκύριακο» κατέκτησε την πρώτη θέση στο σύνολο του κοινού με μέσο όρο 21,3%. Επιπλέον, στο δυναμικό κοινό 18-54, η εκπομπή σημείωσε μέσο όρο 13,7%, αποκτώντας σοβαρό προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού και φανερώνοντας τη δυναμική της.
Επιβεβαιώνεται η δυναμική της εκπομπής
Έτσι, όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, το «MEGA Σαββατοκύριακο» συνεχίζει να κερδίζει την προτίμηση των τηλεθεατών, σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή σχέση εμπιστοσύνης που έχει οικοδομήσει μαζί τους από την πρώτη ημέρα της παρουσίας του στον τηλεοπτικό αέρα. Η νέα αυτή επίδοση αποτελεί μια ακόμη επιβεβαίωση της δυναμικής της εκπομπής και της θέσης της στον χάρτη της πρωινής ενημέρωσης του Σαββατοκύριακου.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
-
ΒΟΛΟΣ6 ώρες agoΤο τελευταίο αντίο στον άτυχο 36χρονο από Βόλο
-
MEDIA10 ώρες agoΔ. Οικονόμου Για Τετέι: «Αυτό τον παίκτη τον ζηλεύω πραγματικά»
-
ΒΟΛΟΣ9 ώρες agoΘρύψαλα η τζαμαρία ζαχαροπλαστείου στον Βόλο χθες τα ξημερώματα
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες agoΚακοκαιρία: Ποτάμια οι δρόμοι σε Βόλο, Λήμνο και Κίμωλο
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ18 ώρες ago«Πάμεεεε….»: Πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού ο Σιάο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ώρες agoΚαταστροφές από την κακοκαιρία στο Βόλο: Υπερχείλισαν ρέματα – Πλημμύρισαν σπίτια και επιχειρήσεις
-
ΒΟΛΟΣ23 λεπτά agoΤροχαίο ατύχημα στην περιφερειακή οδό, στο ύψος της διασταύρωσης προς Άλλη Μεριά
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ6 ώρες agoΔεσύλλας: «Μεγάλη συσπείρωση στον Παναθηναϊκό-Μπορεί να αυξήσει τη διαφορά του»









