LIFESTYLE
Συγκινεί η Έλενα Μακρή: Εκπλήρωσε την τελευταία επιθυμία του Αντώνη Λυμπέρη – “Σκόρπισα την τέφρα του στη Ρήνεια και τη Δήλο” (Βίντεο)
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Δύο χρόνια μετά την απώλεια του Αντώνη Λυμπέρη, η Έλενα Μακρή επέστρεψε μαζί με την οικογένειά της σε τοποθεσίες που είχαν συνδεθεί με όμορφες στιγμές της κοινής τους ζωής, προκειμένου να εκπληρώσει την τελευταία επιθυμία του. Η χήρα του εκδότη αποκάλυψε πως σκόρπισε την τέφρα του στη Ρήνεια και στο λιμανάκι της Δήλου, σε μια εκδρομή γεμάτη συγκίνηση, γέλιο και αναμνήσεις.Η Έλενα Μακρή ήταν καλεσμένη την Τρίτη 13 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε για τη ζωή της μετά τον θάνατο του συζύγου της, τον Νοέμβριο του 2024, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο συνεχίζει να διαχειρίζεται την απουσία του.
Έλενα Μακρή: Η οικογενειακή εκδρομή για την τελευταία επιθυμία του Αντώνη Λυμπέρη
Όπως εξήγησε, ο Αντώνης Λυμπέρης ήθελε η τέφρα του να σκορπιστεί σε μέρη που είχαν ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τους δυο τους. Έτσι, η ίδια οργάνωσε μια εκδρομή με την οικογένειά της, κατά τη διάρκεια της οποίας οι στιγμές θλίψης εναλλάσσονταν με το χαμόγελο που έφερναν οι κοινές τους αναμνήσεις.
«Φέτος έκανα την εκδρομή για να εκπληρώσω την τελευταία επιθυμία του άντρα μου. Ήθελε να σκορπιστεί στα μέρη όπου περάσαμε αυτές τις όμορφες στιγμές. Σκόρπισα την τέφρα του στη Ρήνεια και στο λιμανάκι στη Δήλο. Ήταν μία οικογενειακή εκδρομή που τα είχε όλα: κλάμα, γέλιο, αναμνήσεις που έφεραν γέλιο. Ήμασταν εμείς ξανά και αυτός. Σε έναν μήνα κλείνουν δύο χρόνια», ανέφερε.
«Μαθαίνεις να ζεις με αυτό»
Η συζήτηση στράφηκε και στο πένθος που βιώνει μετά την απώλεια του συζύγου της. Η Έλενα Μακρή εξήγησε ότι δεν πιστεύει πως ο θάνατος ενός αγαπημένου ανθρώπου είναι κάτι που μπορεί κανείς να ξεπεράσει ολοκληρωτικά. Για την ίδια, ο Αντώνης Λυμπέρης παραμένει παρών μέσα από τις σκέψεις και τις αναμνήσεις της.
«Δεν ξεπερνιέται, μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Νιώθω ότι ο Αντώνης κατοικεί μέσα μου, στην ψυχή μου, στο μυαλό μου. Δεν ξεπερνιέται και άλλωστε γιατί να ξεπεραστεί; Άλλωστε δεν θέλω να ξεχάσω τίποτα», είπε.
Εκείνο που θα ήθελε να μπορούσε να αφήσει πίσω της είναι οι πιο δύσκολες στιγμές που έζησαν μαζί τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Όπως παραδέχτηκε, αυτές οι αναμνήσεις εξακολουθούν να την επιβαρύνουν, σε αντίθεση με τις όμορφες στιγμές που θέλει να κρατήσει ζωντανές.
«Αυτό που προσπαθώ να διαπραγματευτώ είναι οι χειρότερες στιγμές που ζήσαμε και ήταν τα τελευταία τρία χρόνια. Θα ήθελα αν ήταν δυνατό να σβήσουν αυτές οι στιγμές», κατέληξε.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ18 ώρες agoΡάτζα και Βράνκοβιτς αποθέωσαν Ομπράντοβιτς: «Έβλεπες από μικρή ηλικία πως θα γινόταν κορυφαίος προπονητής»
-
ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες agoΚ. Χατζηδάκης: «Πολύ κάτω από το 1,75 η τιμή στο πετρέλαιο θέρμανσης με τριπλή παρέμβαση»
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες agoΣτα 35 λεπτά η επιδότηση στο πετρέλαιο θέρμανσης
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ5 ώρες agoΠαρτίζαν: Ανακοίνωσε sold out για Παναθηναϊκό και την επιστροφή Ομπράντοβιτς
-
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες agoΒίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα με τον 35χρονο νεκρό μοτοσικλετιστή
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ15 ώρες agoΠαναθηναϊκός: «Πάνω απ’ όλα, ομάδα» – Το μήνυμα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό
-
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες agoΠότε ανατέλλει το “Φεγγάρι του Κυνηγού”
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ16 ώρες agoΦουλ για διαζύγιο Γαλατάσαραϊ και Ποτσέκο – Ο κόσμος θέλει τον Αταμάν!









