ΒΟΛΟΣ
Θλίψη για τον θάνατο της Χρυσούλας Τσιώτα
Βαρύ πένθος έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου η είδηση του θανάτου της Χρυσούλας Τσιώτα, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Η εκλιπούσα, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, υπηρέτησε επί σειρά ετών την εκπαίδευση, αφήνοντας το δικό της αποτύπωμα σε μαθητές και συναδέλφους.
Η απώλειά της προκάλεσε συγκίνηση στην οικογένεια, στους οικείους της αλλά και σε ανθρώπους που τη γνώρισαν μέσα από την επαγγελματική και κοινωνική της πορεία.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Τρίτη 12 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία Βόλου, όπου συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα πουν το τελευταίο «αντίο».
Η οικογένεια, επιθυμώντας να τιμήσει τη μνήμη της με μια πράξη προσφοράς, παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί οικονομικά ο Σύλλογος «Φλόγα», που στηρίζει παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες και τις οικογένειές τους
-
ΒΟΛΟΣ10 ώρες agoΤαξιτζής στη Σκιάθο παρέδωσε πορτοφόλι με 1.200 ευρώ – Ένα μάθημα τιμιότητας που συγκινεί
-
ΒΟΛΟΣ6 ώρες agoΗ μελέτη του οδικού άξονα Περιφερειακός – Λιμάνι Βόλου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026
-
ΒΟΛΟΣ9 ώρες agoΑφιερώματα στο πιο αγαπημένο πρόσωπο στον κόσμο, τη μητέρα
-
ΒΟΛΟΣ18 ώρες agoΗμερίδα της ΠΕΔ μαζί με τους 4 Δικηγορικούς συλλόγους της Θεσσαλίας στην Αργαλαστή
-
ΒΟΛΟΣ19 ώρες agoΟ Υφ Οικονομικών Γιώργος Κώτσηρας σε εκδήλωση της ΔΑΠ στο Βόλο
-
ΘΕΣΣΑΛΙΑ18 ώρες agoΗ Χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας ετοιμάζεται για την επίσημη πρεμιέρα – Με αγαπημένα τραγούδια του παλιού ελληνικού κινηματογράφου (φωτ.)
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ24 ώρες agoΣτην Αθήνα η Τέιλορ Σουίφτ: Πήγε στον γάμο του Γιώργου Καρλαύτη στα νότια προάστια
-
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ13 ώρες agoΠόσα δισ. ευρώ χρειάζεται η Ευρώπη για να παραμείνει ανταγωνιστική στις υποδομές









