MEDIA
Τηλεθέαση Σαββάτου 31/10: Ποιοι κέρδισαν τη μάχη της τηλεθέασης – Οι επιδόσεις Μάνεση, Σκορδά, ΣΚΑΪ και MEGA
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Νίκος Μάνεσης: Καθαρό προβάδισμα και στις δύο κατηγορίες τηλεθέασης
Στην κορυφή της πρωινής ζώνης βρέθηκε για ακόμη ένα Σάββατο η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» στον Alpha, καταγράφοντας 16,8% στο δυναμικό κοινό και 15,6% στο γενικό σύνολο. Ο δημοσιογράφος διατήρησε σημαντική απόσταση από τον ανταγωνισμό, καθώς στο δυναμικό κοινό η διαφορά του από τη δεύτερη θέση έφτασε τις 5,5 ποσοστιαίες μονάδες. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Φαίη Σκορδά με τη νέα εκπομπή «For You» στον ΑΝΤ1, η οποία συγκέντρωσε 11,3%, εξασφαλίζοντας διψήφιο ποσοστό και αφήνοντας πίσω τις υπόλοιπες τηλεοπτικές προτάσεις της ίδιας ζώνης. Το «Ρεπορτάζ στις 10» του ΣΚΑΪ ακολούθησε με 7,9%, ενώ σε απόσταση αναπνοής βρέθηκε το «Mega Non Stop», το οποίο κατέγραψε 7,6%. Η μεταξύ τους διαφορά περιορίστηκε στις 0,3 ποσοστιαίες μονάδες, αποτυπώνοντας τον έντονο ανταγωνισμό για την τρίτη θέση. Στον αντίποδα, χαμηλές επιδόσεις σημείωσαν το «Καλημέρα είπαμε;» της ΕΡΤ1 και το «Μια Ελλάδα παρέα» του OPEN, με τις δύο εκπομπές να καταγράφουν το ίδιο ποσοστό, 2,9%, στο δυναμικό κοινό.
Η ανατροπή στο γενικό σύνολο και η μάχη για τη δεύτερη θέση
Διαφορετική ήταν η εικόνα στο γενικό σύνολο, όπου ο Νίκος Μάνεσης παρέμεινε στην πρώτη θέση με 15,6%, ωστόσο η κατάταξη των υπόλοιπων εκπομπών άλλαξε. Το «Ρεπορτάζ στις 10» του ΣΚΑΪ ανέβηκε στη δεύτερη θέση, σημειώνοντας 11,9%, αποδεικνύοντας ότι διατηρεί ισχυρότερη παρουσία στο συνολικό τηλεοπτικό κοινό σε σύγκριση με το δυναμικό. Στην τρίτη θέση βρέθηκε το «Mega Non Stop» του MEGA με 10,7%, ενώ ακολούθησε σε απόσταση μόλις 0,1 ποσοστιαίας μονάδας το «For You» της Φαίης Σκορδά, που κατέγραψε 10,6%. Η τόσο μικρή διαφορά ανάμεσα στις δύο εκπομπές ανέδειξε τον ιδιαίτερα στενό ανταγωνισμό για την τρίτη θέση στο σύνολο των τηλεθεατών. Χαμηλότερα στην κατάταξη βρέθηκε το «Μια Ελλάδα παρέα» του OPEN, που συγκέντρωσε 5,3%, ενώ την τελευταία θέση κατέλαβε το «Καλημέρα είπαμε;» της ΕΡΤ1 με 3,6%. Η συνολική εικόνα της τηλεθέασης του Σαββάτου ανέδειξε τον Νίκο Μάνεση ως τον αδιαμφισβήτητο νικητή της πρωινής ζώνης, με τη Φαίη Σκορδά να καταγράφει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στο δυναμικό κοινό και τον ΣΚΑΪ να υπερισχύει στη συγκεκριμένη θέση στο γενικό σύνολο.
Παράλληλα, οι επιδόσεις του MEGA έδειξαν ότι ο ανταγωνισμός παραμένει ανοιχτός για τις υπόλοιπες θέσεις της κατάταξης, την ώρα που οι πρωινές εκπομπές της ΕΡΤ1 και του OPEN εξακολουθούν να κινούνται σε χαμηλότερα επίπεδα τηλεθέασης.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ8 ώρες agoΖέλσον: «Σημαντικό που επιμείναμε ως το τέλος, ωραίο να βάζω γκολ εδώ»
-
ΕΛΛΑΔΑ14 ώρες agoΗ δικηγόρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μαργαρίτα Θάνου στο Update
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες agoΕορτολόγιο 31 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Σάββατο
-
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες agoΒόλος: Δηλητηριάστηκαν 5 άτομα από κατανάλωση άγριων μανιταριών
-
ΘΕΣΣΑΛΙΑ24 ώρες agoΈνοχοι για τον θάνατο ενός 33χρονου ασθενούς, τρεις γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ24 ώρες agoΑλγουαθίλ: Έτοιμος να ξεπεράσει το σερί του Πέδρο Μαρτίνς
-
ΘΕΣΣΑΛΙΑ23 ώρες agoΣε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται ιερέας στα Τρίκαλα, γιατί φέρεται να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας για 43χρονη Λαρισαία
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ19 ώρες agoΗ Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης









