LIFESTYLE
Τριαντάφυλλος: «Έρχονται εκπλήξεις, δεν τελείωσε τίποτα»
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Μια συνεργασία «φωτιά» ετοιμάζουν ο Τριαντάφυλλος και η Ελευθερία Ελευθερίου.
Ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε, μιλώντας στην κάμερα του Mega Καλημέρα, στο… μυστήριο γύρω από την εκπομπή του σαββατοκύριακου στο OPEN.
Έρχονται εκπλήξεις, δεν τελείωσε τίποτα. Λατρεύω τη Φελίσια Τσαλαπάτη και τη Μαριάντα Πιερίδη, κάτι ψήνεται, το μελετάμε
«Έρχονται εκπλήξεις, δεν τελείωσε τίποτα. Λατρεύω τη Φελίσια Τσαλαπάτη και τη Μαριάντα Πιερίδη, κάτι ψήνεται, το μελετάμε», είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.
Από την άλλη, η Ελευθερία Ελευθερίου αποκάλυψε στην εκπομπή πως ο Τριαντάφυλλος ήταν αυτό που αγαπάει ο κόσμος.
«Θα είμαι ο εαυτός μου, με αγαπάνε για αυτό που είμαι»
«Έχω πει ότι θα είμαι ο εαυτός μου, με αγαπάνε για αυτό που είμαι. Δεν θέλω να τα κρατάω μέσα μου», είπε ο Τριαντάφυλλος.
Ο τραγουδιστής βρίσκεται σε κάποιες τηλεοπτικές συζητήσεις και αποκάλυψε πως βίωσε την τηλεοπτική του εμπειρία.
«Η τηλεοπτική εμπειρία μου ήταν μαγική, έβγαζα το ακουστικό και έλεγα τα δικά μου. Αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο αν θα με δείτε στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου», κατέληξε ο Τριαντάφυλλος.
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ17 ώρες agoΆγριος ξυλοδαρμός επιβατών ταξί από ομάδα ατόμων στον Βόλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ10 ώρες ago«Άσπρισε» ο Βόλος από σφοδρή χαλαζόπτωση – Σε εξέλιξη τα πρώτα έντονα φαινόμενα της κακοκαιρίας
-
LIFESTYLE3 ώρες agoΓιάννης Βαρδής: Η αναπάντεχη συνάντηση με τον Κώστα Σλούκα και τον Κώστα Φορτούνη σε παιδική χαρά
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ13 ώρες agoΝικολακόπουλος: «Ποιο παιχνίδι πρέπει να είναι οδηγός για τον Ολυμπιακό ενόψει ντέρμπι»
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες agoΠώς θα επηρεάσει τις τιμές των καυσίμων η συμφωνία Τραμπ – Πούτιν
-
LIFESTYLE6 ώρες agoΗ διεκδίκηση του Αναστάσιου ίσως να ξέφυγε από τα… μουσικά όρια
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ5 ώρες agoΑριθμητικό πλεονέκτημα για τον Παναθηναϊκό, αποβλήθηκε με δυο κίτρινες σε τρία λεπτά ο Σάλιακας
-
MEDIA14 ώρες agoΔήλωνε χαμηλοσυνταξιούχος με 850.000 ευρώ;









