MEDIA
Βγες και πες αυτό που θέλεις να πεις, να φας τη μήνυσή σου και να τελειώνει η φασαρία
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Με αφορμή τις δηλώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία κλήθηκε να σχολιάσει όσα ανέφερε η Βίκυ Καγιά σχετικά με την τοξικότητα στην τηλεόραση, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να εκφράσει την δική του άποψη για το συγκεκριμένο ζήτημα. Ειδικότερα, ο παρουσιαστής του «Πρωινού» αναφέρθηκε σε δημόσια πρόσωπα που κατά καιρούς για τις δύσκολες επαγγελματικές τους συνεργασίες.
Διαβάστε: Αντώνης Σρόιτερ: Ατύχημα για τον δημοσιογράφο του ALPHA – Τι αποκάλυψε στο αέρα του “Happy Day”
Τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας
Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας επισήμανε πως καλό είναι να λέγονται καθαρές κουβέντες. «Εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό. Η θα βγει και θα πεις “Ο Ουγγαρέζος μου έκανε αυτό”. Αν θέλει ο Ουγγαρέζος βγαίνει και σου απαντάει ή σε μηνύει. Το να βγαίνουμε και να λέμε στην τάδε εκπομπή ήταν τοξικό το κλίμα, μετά από 4-5 χρόνια, επειδή δεν έχουμε κάνει κάποια δουλίτσα και μπορεί να θέλουμε να μας ξαναθυμηθούν, μη πω τι είναι. Αυτά είναι βλακείες», ανέφερε σχετικά.
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας χρησιμοποίησε για το θέμα σκληρή γλώσσα. «Οι άλλοι τι είναι; Ηλίθιοι είναι που είναι εδώ; Γι’ αυτό σου λέω, βγες και πες “μου έκαναν αυτό και αυτός μου έκανε αυτό”. Να φας τη μήνυσή σου, να φας την αγωγή σου και να τελειώνει η φασαρία», τόνισε χαρακτηριστικά για συμπληρώσει: «Τώρα το να πετάω λάσπη. Αυτό “δεν πέρασα καλά”, “το κλίμα τοξικό” και “τα όριά μου”, αυτά τα έχουμε ακούσει από αυτούς που δεν μπορούν να μείνουν σε μια εκπομπή, σε ένα σύστημα, ας πούμε».
Τι είχε ειπωθεί από τη Δούκισσα Νομικού
Στο παραπάνω πλαίσιο, θυμίζουμε πως η Δούκισσα Νομικού είχε αναφερθεί στην αποχώρησή της από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, στον Αντώνη Σρόιτερ. «Τόσα χρόνια που έφυγα από εκεί, πολύ συνειδητά είχα επιλέξει να μην αναφερθώ σε αυτό. Για να το κλείσουμε, επειδή δεν έχω απαντήσει και ποτέ μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, για να φύγω, ενώ θεωρώ πως είμαι πολύ καλή επαγγελματίας, σίγουρα κάτι δεν ήταν όπως θα έπρεπε να είναι», είχε τονίσει η παρουσιάστρια.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Περισσότερα στο parapolitika.gr
-
ΒΟΛΟΣ6 ώρες agoΣοκ και βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στον Βόλο ο αιφνίδιος θάνατος του Δημήτρη Ψαριανού
-
ΒΟΛΟΣ21 ώρες agoΚαμπάνα σε πατέρα ανήλικης στον Βόλο σήμερα από το Αυτόφωρο Μονομελές Βόλου
-
ΚΟΣΜΟΣ10 ώρες agoΕνδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ 2026: «Γαλάζιο κύμα» και βαρύ μήνυμα για τον Τραμπ – Το ΕΡΤnews στην Ουάσινγκτον
-
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες agoΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω του Αυθεντικού Μαραθωνίου
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ4 ώρες agoΠετρίδης: «Ψάχνει αντίδραση απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Euroleague»
-
ΒΟΛΟΣ4 ώρες agoΘλίψη για τον θάνατο του 49χρονου Βολιώτη Δημήτρη Τοπίζογλου
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ1 ώρα agoΧάποελ Ιερουσαλήμ-Άρης: Μάχη κορυφής στο Βελιγράδι με φόντο το αήττητο
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ16 ώρες agoΠετρίδης: «Θα είναι παγίδα για τον Παναθηναϊκό αν σκεφτεί τις απουσίες της Ρεάλ»









