Connect with us
banner epikhirisis

MEDIA

Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω

Published

on

Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον Χάρη Χρονόπουλο, μίλησε η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε, μεταξύ άλλων, για το άγχος που την διακατέχει ακόμα και σήμερα στην τηλεόραση, αλλά και για τον άδικο χαμό του Γιώργου Μαζωνάκη, που ακόμη δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει.

Διαβάστε: Κατερίνα Στικούδη: Επιστρέφει το “f+ΖΗΝ’ στην ΕΡΤ – Τι αποκάλυψε για τον δεύτερο κύκλο

Ναταλία Γερμανού: Ο ενθουσιασμός για τους συνεργάτες της

Αρχικά η Ναταλία Γερμανού μίλησε για το πως βίωσε την πρεμιέρα της εκπομπής της, αλλά και τους νέους της συνεργάτες. «Κάνω 30 χρόνια τηλεόραση και το άγχος παραμένει», είπε σχετικά για να συμπληρώσει: «Είμαι ενθουσιασμένη με τους νέους συνεργάτες. Είναι υπέροχοι όλοι τους. Ενσωματώθηκαν πάρα πολύ γρήγορα. Πιστεύω πάρα πολύ στους νέους ανθρώπους. Θεωρώ ότι είναι πολύ ωραίο φρεσκάρισμα και ανανέωση για μια εκπομπή να φιλοξενεί κάθε φορά νέο αίμα».


“Είμαι πάρα πολύ λυπημένη για τον Γιώργο Μαζωνάκη”

Στην συνέχεια, η έμπειρη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη φωτογραφία του Γιώργου Μαζωνάκη, που βρίσκεται στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» τη φετινή σεζόν. «Θέλαμε να τον έχουμε εδώ μαζί μας και διάλεξα αυτή τη φωτογραφία, την καλοκαιρινή του, την ωραία, την κρητική, που αποτυπώνει και την κρητική του ψυχούλα και θα είναι μαζί μας», σχολίασε η Ναταλία Γερμανού.

Ταυτόχρονα ο  Χάρης Χρονόπουλος αναφέρθηκε στη στενοχώρια και στον θυμό που έχει εκφράσει για την απώλειά του. «Δεν μπορώ να το χωνέψω ακόμα, Χάρη. Και δεν ξέρω και αν θα το χωνέψω. Γιατί κυρίως για την αδικία του πράγματος. Για την αδικία, για το ξαφνικό, για το απότομο, για το άδικο. Είμαι πάρα πολύ λυπημένη για τον χαμό του. Πάρα πολύ».

Advertisement

Η έμπνευση της Ναταλίας Γερμανού  

Επιπλέον επισήμανε πως ο πόνος και η απώλεια την εμπνέει στιχουργικά. «Για μένα ο πόνος του χωρισμού και της απώλειας είναι πάντα κάτι το οποίο με εμπνέει. Το να φεύγει ένας άνθρωπος από τη ζωή σου, είτε βίαια και απότομα και να τον χάνεις, όπως χάσαμε τον Γιώργο, όπως έπαθε ο Δημήτρης Κόκοτας, όπως έχασα έναν ακόμα φίλο μου, τον Λορέντζο, στις 15 Ιουλίου. Η απώλεια είναι κάτι που το αποτυπώνω πολύ συχνά στο χαρτί. Μπορεί να μην είναι πάντα ερωτικό, μπορεί να είναι η απώλεια ενός ανθρώπου. Πιο εύκολα γράφω τραγούδια λυπητερά παρά χαρούμενα. Δεν είμαι πολύ καλή στα χαρούμενα τραγούδια», ανέφερε σχετικά.

Δείτε το βίντεο:


Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο
▶ASTRA WEBTVON DEMAND ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ & ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο νέο ψηφιακό σπίτι του ASTRA TV ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ WEBTV