Ο Ολυμπιακός έφυγε με το 1-0 από τη Λιβαδειά, χάρη στο γκολ του Σάλιακα στο φινάλε, και ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ στις δηλώσεις του στη Nova μετά την αναμέτρηση στάθηκε στην επιμονή που έδειξαν οι παίκτες του μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Είμαστε ο Ολυμπιακός, είναι υποχρέωσή μας να προσπαθούμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Παίζαμε εκτός έδρας, αλλά δεν φαινόταν, οι φίλαθλοι ήταν δίπλα μας.
Έπρεπε να επιμείνουμε μέχρι το τέλος και τελικά το καταφέραμε παίζοντας και από τα άκρα, προσπαθώντας μέχρι το τελευταίο λεπτό».
Για τη διακοπή:
«Θα μας άρεσε να είχαμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας, θα λείψουν 14-15 παίκτες με τις Εθνικές τους. Έχουμε όμως αυτοπεποίθηση από τις νίκες, από τη νίκη στο Europa League και το σημερινό εκτός έδρας, ώστε να έχουμε ενέργεια για να δουλέψουμε όσοι παραμείνουμε στον Ρέντη».










