LIFESTYLE
Άννα Βίσση: Η κίνηση προς τους μουσικούς της μετά τη χαμένη σεζόν – “Δεν τους αφήνει ποτέ ξεκρέμαστους” (Βίντεο)
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Η Άννα Βίσση επιλέγει να στηρίξει έμπρακτα τους μουσικούς της, μετά την αναβολή της χειμερινής σεζόν, προσφέροντάς τους μηνιαία οικονομική ενίσχυση. Η τραγουδίστρια, σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, φροντίζει να μη βρεθούν οι σταθεροί συνεργάτες της σε δύσκολη οικονομική θέση, καθώς είχαν δεσμεύσει τον επαγγελματικό τους χρόνο για τις εμφανίσεις της.Η απόφαση αυτή ήρθε μετά την είδηση ότι το ανακαινισμένο «Αθηνών Αρένα» δεν θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί το κοινό στον αρχικά προγραμματισμένο χρόνο. Η Άννα Βίσση αναμένεται να εμφανιστεί στον χώρο τον Οκτώβριο του 2027, με αποτέλεσμα οι μουσικοί της μπάντας της να χρειαστεί να αναζητήσουν άλλες επαγγελματικές συνεργασίες για το διάστημα που μεσολαβεί.Η τραγουδίστρια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τους ενημέρωσε πως είναι ελεύθεροι να εργαστούν αλλού, επιλέγοντας παράλληλα να τους καταβάλλει κάθε μήνα ένα χρηματικό ποσό ως αποζημίωση.
Για την Άννα Βίσση: «Δεν τους αφήνει ποτέ ξεκρέμαστους»
Τη στάση της Άννας Βίσση απέναντι στους ανθρώπους που βρίσκονται σταθερά στο πλευρό της σχολίασαν συνεργάτες της στην εκπομπή «Super Κατερίνα», το πρωί της Τρίτης 20 Οκτωβρίου.
«Αυτό ισχύει πάντα. Οι συνεργάτες της Άννας Βίσση αμείβονται κανονικά και δεν τους αφήνει ποτέ ξεκρέμαστους. Η οικονομική σχέση διατηρείται πάντα με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο», ανέφεραν χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας πως η στήριξη προς τους μουσικούς της αποτελεί σταθερή πρακτική της τραγουδίστριας.
Το ακριβές ποσό που λαμβάνει κάθε μουσικός δεν έχει γίνει γνωστό. Η κίνηση, ωστόσο, αναδεικνύει τη μέριμνα της ερμηνεύτριας για τους συνεργάτες της, οι οποίοι είχαν προγραμματίσει τη σεζόν τους με βάση τις δικές της εμφανίσεις.
Τα επόμενα βήματα και το ρεπερτόριό της
Παράλληλα, η Άννα Βίσση βρίσκεται σε μια περίοδο αλλαγών σε επαγγελματικό επίπεδο, μετά και τη δικαστική και προσωπική διαμάχη με τον Νίκο Καρβέλα γύρω από τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρθηκαν, η τραγουδίστρια διαθέτει στη δισκογραφία της περίπου 100 τραγούδια που δεν ανήκουν στον Νίκο Καρβέλα και μπορεί να αξιοποιήσει στις εμφανίσεις της. Έτσι, συνεχίζει να σχεδιάζει τα επόμενα καλλιτεχνικά της βήματα, έχοντας παράλληλα ως προτεραιότητα τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
-
ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες agoΤροχαίο και απειλές με μαχαίρι στο Μαρκόπουλο
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες agoΛεωφορείο έπεσε σε δέντρα (Εικόνες & Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες agoΣ. Κεχαγιόγλου: «Πρέπει να γίνει αισθητή η διάκριση μεταξύ συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης»
-
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες agoΝέα επεισόδια αυτή την ώρα στα Τίρανα
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ20 ώρες agoMozzart: «Ο Ζίβκοβιτς σκέφτεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ – Θέλει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του»
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ21 ώρες agoΧωρίς Γιάγκουσιτς, αλλά με Τσιριβέγια στο Καζακστάν ο Παναθηναϊκός
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ19 ώρες agoΠαναθηναϊκός: Με 9.000 κόσμο και… βλέπει στο Πανθεσσαλικό
-
ΒΟΛΟΣ18 ώρες agoΠοδοσφαιρικός αγώνας για τον Σύλλογο ΑμεΑ Μαγνησίας- Κοινωνική προσφορά από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας









