Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Χαλ Σίτι, μετά και το νέο τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ποδοσφαιριστής του συλλόγου μέσα σε τρεις εβδομάδες!
Στις αρχές του Σεπτεμβρίου ο Σόρμπα Τόμας ήταν εκείνος που κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε το έλεγχο του οχήματός του και τούμπαρε με το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο της Χαλ Σίτι.
Σήμερα το πρωί, ο Λούκας Γκουρνά-Ντουά ενεπλάκη και εκείνος σε ένα παρόμοιο περιστατικό κοντά στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, με τον 23χρονο αμυντικό να ανατρέπει τη Mercedes που οδηγούσε και το όχημα να ακινητοποιείται στην άκρη του δρόμου με όλη τη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου να ακουμπά στο οδόστρωμα.
Αμέσως έσπευσαν στο σημείο αστυνομικές αρχές και μέλη της ομάδας, με τη διοίκηση της Χαλ να ανακοινώνει λίγη ώρα μετά πως δεν τραυματίστηκε κανείς από το εν λόγω ατύχημα.
A second Hull City player has been involved in a crash outside the club’s training ground.
Last month Sorba Thomas flipped his car but emerged unscathed despite the vehicle sustaining significant damage.
Now Lucas Gourna-Douath has flipped their car outside the club’s base in… pic.twitter.com/ObGCtxKfwK
— Telegraph Football (@TeleFootball) October 1, 2026










