Connect with us
banner epikhirisis

MEDIA

Δεν ξέρω αν ήταν απόφαση του Γιώργου Λιάγκα να φύγω από το Πρωινό

Published

on

Δεν ξέρω αν ήταν απόφαση του Γιώργου Λιάγκα να φύγω από το Πρωινό

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Συνέντευξη εφ’ όλης παραχώρησε ο Πάνος Κατσαρίδης στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την κάμερα του «Happy Day», το πρωί της Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου. Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Λιάγκα, την αποχώρησή του από το «Πρωινό», αλλά και όσα έζησε το φετινό καλοκαίρι αναζητώντας το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Διαβάστε: “The Chase”: Επιστρέφει στο MEGA με τη Μαρία Μπεκατώρου – Η έκτη Chaser που φέρνει τα πάνω κάτω

 Ο Πάνος Κατσαρίδης για τον Γιώργο Λιάγκα

Αρχικά, ο Πάνος Κατσαρίδης αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Γιώργο Λιάγκα, χαρακτηρίζοντάς την ιδιαίτερα σημαντική για την επαγγελματική του πορεία. «Η συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα ήταν πάρα πολύ σημαντική για μένα. Δεν το έχω μετανιώσει στιγμή, πήρα πάρα πολλά πράγματα, τη χάρηκα. Πέρασα καλά στο Πρωινό και με την ομάδα και με όλους», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά τους λόγους που οδήγησαν στο τέλος της μεταξύ τους συνεργασίας, δημοσιογράφος ανέφερε πως δεν γνωρίζει ακριβώς τι συνέβη, τονίζοντας πως δεν κρατά πικρία. «Δεν έχω ούτε πικρία ούτε τίποτα. Στενοχωρήθηκα, αλλά δεν έχει καμιά σημασία. Ό,τι έγινε, ας μείνει πίσω», είπε.

“Είμαστε φίλοι και αυτό δεν αλλάζει”

Ταυτόχρονα, ο Πάνος Κατσαρίδης, ξεκαθάρισε πως η επαγγελματική εξέλιξη δεν επηρέασε τη φιλική σχέση που διατηρεί με τον Γιώργο Λιάγκα. «Με τον Γιώργο η σχέση μας ήταν πολύ πολύ στενή πολύ πριν συνεργαστούμε. Δεν αλλάζει κάτι. Σίγουρα πέρασε την αμηχανία της, είμαστε όμως φίλοι και αυτό δεν αλλάζει. Αλίμονο οι φιλίες των ανθρώπων να χαλάνε για τις δουλειές», ανέφερε.

Advertisement

Αναφορικά με τα όσα ακούστηκαν το καλοκαίρι, σχετικά με την αποχώρησή του από την τηλεόραση και την επαγγελματική του κατάσταση. «Είπαν ότι βγήκα και κλαιγόμουν γιατί έχασα τη δουλειά μου, ότι είμαι κλαψιάρης και τι ανάγκη έχω να δουλέψω. Την τηλεόραση δεν πιστεύω ότι την κάνει κάποιος ούτε από ψώνιο ούτε γιατί δεν έχει τι να κάνει. Οπότε, όχι, δεν έχω ψωνιστεί. Θέλω να δουλεύω», σχολίασε.

Η αποκάλυψη για το μήνυμα που έγινε “φέιγ βολάν”

Κλείνοντας, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε στη συνέχεια ένα ακόμη περιστατικό που έζησε μέσα στο καλοκαίρι, όταν αναζητούσε την επόμενη επαγγελματική του συνεργασία. Όπως περιέγραψε, έστειλε μήνυμα σε παρουσιάστρια προκειμένου να ρωτήσει για πιθανή δουλειά, όμως η ίδια, σύμφωνα με τον Πάνο Κατσαρίδη, δημοσιοποίησε την επικοινωνία τους. «Έστειλα μηνύματα για δουλειά και μία από τις παρουσιάστριες που έστειλα μήνυμα το έκανε λίγο φέιγ βολάν το μήνυμα.  Ότι “να, ο Κατσαρίδης, τον έδιωξαν από τον Λιάγκα και μου ζητάει δουλειά”», τόνισε ο Πάνος Κατσαρίδης.


Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο