ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Δυστύχημα στη Ρουμανία: Διακομιδή των τραυματιών σε νοσοκομείο στην Τιμισοάρα
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Δεν κινδυνεύει η ζωή των τριών φιλάθλων του ΠΑΟΚ – Με κατάγματα στη σπονδυλική στήλη οι δύο από τους τρεις, σύμφωνα με τοπικό μέσο, που επικαλείται πηγές από το νοσοκομείο
Επτά νεκροί και τρεις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 27 Ιανουαρίου στη Ρουμανία. Φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, που μετέβαιναν με μίνι βαν στη Γαλλία, για να παρακολουθήσουν από κοντά αναμέτρηση της ομάδας τους, έχασαν τη ζωή τους όταν το βανάκι που τους μετέφερε συγκρούστηκε σφοδρά με νταλίκα.
Σύμφωνα με τον Γιώργο Καραμήτρο, Έλληνα κάτοικο της Τιμισοάρα που μίλησε στο STAR, και οι τρεις τραυματίες είναι πλέον καλά στην υγεία τους και είναι σε θέση να επικοινωνήσουν.
«Τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά, απλώς κάνουν γενικές εξετάσεις, όπως μου είπε ο γιατρός», επανέλαβε. «Αύριο το πρωί θα με ενημερώσουν» για τους τραυματισμούς, «εγώ είδα ότι στο πρόσωπό τους δεν είχαν κάτι ας πούμε», ανέφερε ο Γιώργος Καραμήτρος.
Με κατάγματα στη σπονδυλική στήλη οι δύο από τους τρεις
«Τρεις τραυματίες διακομίσθηκαν από το Νοσομομείο του Λουγκόι στο Νοσοκομείο της Τιμισοάρα – Casa Austria. Ένας από αυτούς έχει πολλαπλά κατάγματα στη σπονδυλική στήλη, κατάγματα στα πλευρά και κάταγμα κλείδας. Ο δεύτερος έχει κάταγμα στη σπονδυλική στήλη και τραύμα στο κεφάλι. Ο τρίτος είχε τις αισθήσεις του και είναι συνεργάσιμος», ήταν τα λόγια του μάνατζερ του νοσοκομείου, Μιχάι Μπάλαν, όπως τα μεταφέρει τοπικό μέσο του Λουγκόι.
Η κατάσταση των τριών τραυματιών από το τροχαίο δυστύχημα της Τρίτης 27 Ιανουαρίου στον ευρωπαϊκό οδικό άξονα E70, στην κομητεία Τίμις της Ρουμανίας, κρίνεται σταθερή, όπως δήλωσε στο GOLAZO.ro η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Αλεξάνδρα Απετρόβιτσι.
«Ένας από τους επιβαίνοντες εξήλθε από το όχημα με ελαφρά τραύματα, ενώ οι άλλοι δύο νοσηλεύονται σε πιο σοβαρή κατάσταση, χωρίς ωστόσο να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στο τροχαίο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους επτά φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, ενώ το όχημα στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με φορτηγό υπό συνθήκες που διερευνώνται. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο του Λούγκοϊ και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Τιμισοάρα.
Δραματικές είναι οι πρώτες στιγμές από τη διακομιδή τους στο νοσοκομείο:
Στο νοσοκομείο και ο Έλληνας πρόξενος
Στην πόλη Τιμισοάρα της Ρουμανίας και συγκεκριμένα, στο νοσοκομείο της πόλης βρίσκονται επίσης ο Έλληνας Πρόξενος και η διερμηνέας της ελληνικής Πρεσβείας στο Βουκουρέστι, για την παροχή προξενικής αρωγής στους τραυματίες.
Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών, κα. Λάνα Ζωχιού, η πρεσβεία μας στο Βουκουρέστι βρίσκεται σε συντονισμό με τις ρουμανικές Αρχές, για τις ταυτοποιήσεις και τον επαναπατρισμό των θυμάτων.
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ22 ώρες agoΝίκη Βόλου – Αστέρας Τρίπολης | 0-1, από το αυτογκόλ του Πασαλίδη
-
MEDIA3 ώρες agoΗ «μαύρη γαζέλα» που αναστάτωσε τη Μύκονο! “You are so hot!”
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες agoΘάνατος Μαζωνάκη: Η στιγμή κατάρρευσης της 56χρονης γιατρού όπως αποτυπώθηκε το ΑΙ
-
MEDIA4 ώρες agoΈφη Ρασσιά: Από τη μικρή “Βάλια” στο “Καφέ της Χαράς”, δημοσιογράφος στο MEGA
-
LIFESTYLE14 ώρες agoΒάσω Λασκαράκη: Χαλαρό πρωινό στο μπαλκόνι της στην Κηφισιά – “Αυτά τα φθινοπωρινά πρωινά” (Εικόνες)
-
ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες agoΟ Γιώργος Μαζωνάκης είχε ραντεβού και με τον υπνοθεραπευτή: Συναντήθηκαν δύο μέρες πριν την πλασμαφαίρεση
-
ΒΟΛΟΣ19 ώρες agoΘλίψη στο Πήλιο για την ηγουμένη Χριστοδούλη
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ23 ώρες agoΑνδρουλάκης στη Βουλή: Κ. Μητσοτάκη θέλετε να τρομοκρατήσετε την κοινωνία, αλλά η λαϊκή ετυμηγορία θα σας στείλει μήνυμα στις επόμενες εκλογές









