ΕΛΛΑΔΑ
Επτά παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά
Σε νέες παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου προέβησαν σήμερα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, εντείνοντας την παράνομη δραστηριότητά της Άγκυρας πάνω από το Αιγαίο. Σύμφωνα με πληροφορίες, εισήλθαν την Τετάρτη (15/4) δύο σχηματισμοί μαχητικών F-16 και ένα μεμονωμένο αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας τύπου CN-235.
Διαβάστε: Σοκ στην Τουρκία: Συνελήφθη ο πατέρας του 15χρονου δράστη της ένοπλης επίθεσης σε σχολείο (Βίντεο)
Τα τουρκικά μαχητικά προέβησαν σε επτά παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου και δύο παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών. To CΝ-235 προέβη σε 4 παραβάσεις στο FIR Aθηνών. Αξίζει να τονιστεί ότι δύο από τα τέσσερα τουρκικά μαχητικά πέταξαν οπλισμένα πάνω από το Αιγαίο. Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, τα τουρκικά αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
-
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες agoΘεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε δύο νεαρούς που εκβίαζαν φίλο τους και του ζητούσαν χρήματα
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ19 ώρες agoΝέο πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης ο Μακάριος Λαζαρίδης – «Δεν υπάρχει ζήτημα για την παραμονή του στην κυβέρνηση» λέει ο Π. Μαρινάκης
-
MEDIA20 ώρες agoΗ απόφαση της Αρετής σοκάρει…
-
ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες agoΗ αφρικανική σκόνη “σκεπάζει” ξανά τη χώρα, πού θα βρέξει
-
ΚΟΣΜΟΣ14 ώρες agoΕπίσκεψη Σεργκέι Λαβρόφ στο Πεκίνο – Συνάντηση με τον Σι Τζινπίνγκ
-
ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες agoΣτο πλευρό της Τίνας Μεσσαροπούλου η Σταματίνα Τσιμτσιλή
-
ΚΟΣΜΟΣ3 ώρες agoΤραμπ: Θα ανοίξω τα Στενά του Ορμούζ για την Κίνα και ο Σι «θα μου δώσει μια μεγάλη αγκαλιά»
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες agoΜεγάλη διαρροή προπανίου δείχνει η έκθεση του Γενικού Χημείου του Κράτους









