LIFESTYLE
Ευαγγελία Μουμούρη: Υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της, φορώντας μαγιό και γούνα (Βίντεο)
Η Ευαγγελία Μουμούρη βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και μίλησε εκτενώς για την πορεία της στην τηλεόραση και το θέατρο, για τον σύντροφό της αλλά και για τον ρόλο της στην πρόσφατη σειρά «Ριφιφί» του Σωτήρη Τσαφούλια. Η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί και σε μια πολύ προσωπική στιγμή της ζωής της, όταν εκείνη και ο σύντροφός της προγραμμάτιζαν να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης, αποκαλύπτοντας πώς εξελίχθηκαν τα γεγονότα και πώς αντιμετώπισε τα απρόοπτα εκείνης της ημέρας. Μέσα σε ένα πλαίσιο άμεσης συζήτησης, η Ευαγγελία μοιράστηκε προσωπικές στιγμές, αναπολήσεις αλλά και τις επαγγελματικές της εμπειρίες, δίνοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα της προσωπικότητάς της.
Ευαγγελία Μουμούρη για την μέρα του συμφώνου συμβίωσης
Η Ευαγγελία Μουμούρη αναφέρθηκε στην εμπειρία της όταν εκείνη και ο σύντροφός της είχαν προγραμματίσει να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης και στα απρόοπτα που προέκυψαν:«Είχαμε πει με τον σύντροφό μου να πάμε να κάνουμε ένα σύμφωνο συμβίωσης. Και μου είπε ο Αλέξανδρος οτι πάει στο ΚΕΠ να βγάλει μια βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης και περίμενα στο σπίτι. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι στα χαρτιά φαίνεται ακόμα παντρεμένος», ανέφερε η Ευαγγελία Μουμούρη. «Είχε έναν γάμο πριν από τον οποίο είχε χωρίσει. Φόρεσα το μαγιό για να πάω στο κολυμβητήριο. Αφού δεν θα παντρευτώ λέω, μη χάσω και το κολυμβητήριο φόρεσα πάνω μου τη γούνα. Λίγο πριν βγω με την τσάντα για το κολυμβητήριο, με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει: λάθος ήταν, πάμε. Και πήγα και υπέγραψα, δεν έχω καμία φωτογραφία», πρόσθεσε.
Ο ρόλος της στο «Ριφιφί» και η επιλογή του Τσαφούλια
Η ηθοποιός αναφέρθηκε συγκινημένη στον τρόπο με τον οποίο επιλέχθηκε για τον ρόλο της Όλγας και στις συνθήκες υπό τις οποίες εργάστηκε για τη σειρά:«Δεν με συγκινεί το πώς έπαιξα. Με συγκινεί ότι ένας άνθρωπος που δεν τον ήξερα, δεν είχαμε δουλέψει ποτέ μαζί, αποφάσισε να με πάρει τηλέφωνο για ένα τόσο μεγάλο πρότζεκτ και να μου πει «Εσύ θα είσαι», χωρίς να ξέρω το λόγο. Ρώτησα γιατί… Είπε απλά ότι αυτό ήθελε να κάνει», είπε αναφερόμενη στον Σωτήρη Τσαφούλια. «Με είχε δει σε μία παράσταση με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη… Με συγκινεί πάρα πολύ αυτό. Με συγκινεί και το γεγονός ότι κατάφερα μέσα από μία στιγμή της τέχνης μου να συγκινήσω τόσο πολύ κόσμο που κινήθηκε μαζί μου. Αυτό είναι πάρα πολύ μεγάλο πράγμα. Η δουλειά μας, το συναίσθημα πέρασε μέσα από τη μουσική, την κάμερα… Ήταν ένα αληθινό συναίσθημα».
Η αλληλεπίδραση με το κοινό
Η Ευαγγελία Μουμούρη στάθηκε επίσης στην αντίδραση του κοινού και στην επίδραση της τέχνης: «Περίμενα ότι αν είχε επιτυχία θα ενθουσιαστώ. Δεν υπήρχε ενθουσιασμός. Εντυπωσιάστηκα από την άμεση ανταπόκριση του κόσμου… Είχα μία γαλήνη ότι αυτό, πέρασε στον κόσμο. Παρ’ όλα αυτά, συγκινούμαι ακόμη. Η Έλλη Γρίβα που έπαιξε στη σειρά, μου είπε ότι ένας κύριος, της είπε ότι όταν έπαιξε η σκηνή, ανέβηκε στον πάνω όροφο του σπιτιού για να κλάψει, να μην τον δουν τα παιδιά του. Αυτό μου δείχνει ότι η τέχνη μας έχει μία πολύ μεγάλη δύναμη… Εγώ απλά, ήμουν το μέσο…»
-
ΒΟΛΟΣ14 ώρες agoΤροχαίο ατύχημα στην Κασσαβέτη
-
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες ago“Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου γλίστρησε προς τα πίσω”, είπε καθηγήτρια (Βίντεο)
-
ΒΟΛΟΣ18 ώρες ago«Έφυγε από τη ζωή ο Προκόπης Κρανιάς σε ηλικία 67 ετών»
-
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες agoΤι υποστηρίζει η 18χρονη που βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο (Βίντεο)
-
ΒΟΛΟΣ17 ώρες agoΣυνελήφθησαν στον Βόλο τέσσερα άτομα μέσα σε λίγες ώρες..
-
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες ago50χρονος κατέρρευσε ενώ βρισκόταν σε γλέντι αρραβώνα
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ8 ώρες agoΚυβερνητικές πηγές: Όσο ο νέος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, υπηρετούσε στις Ένοπλες Δυνάμεις, η τότε σύζυγός του ίδρυσε ατομική επιχείρηση
-
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες agoΙΧ συγκρούστηκε με μηχανή, τραυματίας ο οδηγός του δικύκλου









