ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γεωργιάδης: Χάκαραν το προσωπικό του email ανήμερα των γενεθλίων του και παρήγγειλαν super cars και όπλα – Τι είπε ο Υπουργός στο ΕΡΤnews
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Την παραβίαση του προσωπικού του email από αγνώστους, οι οποίοι χρησιμοποίησαν τα στοιχεία του για να πραγματοποιήσουν παραγγελίες πολυτελών αυτοκινήτων, όπλων και κοσμημάτων, αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο Χ, ανήμερα των γενεθλίων του.
Το περιστατικό περιέγραψε ο υπουργός Υγείας και σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο ΕΡΤnews, το πρωί της Παρασκευής, εξηγώντας ότι αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί όταν διαπιστώθηκε πως είχαν σταλεί πολλαπλά μηνύματα από τον προσωπικό του λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς συγκεκριμένες εταιρείες, με την υπογραφή και τα προσωπικά του στοιχεία.
«Έχουν στείλει παραγγελίες από τον λογαριασμό μου, υποδυόμενοι το πρόσωπό μου, να αγοράσω αυτοκίνητα, όπλα, κοσμήματα κ.τλ.», ανέφερε χαρακτηριστικά, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για το προσωπικό του email.
Όπως εξήγησε, δημοσιοποίησε την υπόθεση προκειμένου να ενημερωθούν οι επιχειρήσεις που ενδεχομένως έχουν λάβει τις συγκεκριμένες παραγγελίες και να μην θεωρήσουν ότι πρόκειται για πραγματικές αγορές εκ μέρους του.
Ερωτηθείς εάν έχει αντιμετωπίσει ξανά ανάλογο περιστατικό, απάντησε αρνητικά, σημειώνοντας ότι κάτι τέτοιο δεν του έχει ξανασυμβεί. Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι έχει ήδη απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ ανέφερε ότι αναμένει επικοινωνία στελεχών της υπηρεσίας με το γραφείο του.
Οι παραγγελίες που έγιναν στο όνομά του
Στην αρχική ανάρτησή του στο Χ, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε το εύρος των παραγγελιών που επιχειρήθηκε να πραγματοποιηθούν με τη χρήση των στοιχείων του. Συγκεκριμένα, οι άγνωστοι φέρονται να παρήγγειλαν 150 Porsche Cayenne, 50 Mercedes Maybach, 24 καραμπίνες Benelli, καθώς και ένα όπλο Springfield Armory Echelon.
Ο υπουργός σχολίασε με χιούμορ το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ενέργεια έγινε ανήμερα των γενεθλίων του, γράφοντας:
«Τους ευχαριστώ για τον πρωτότυπο τρόπο να μου ευχηθούν για τα γενέθλιά μου αλλά τους ενημερώνω ότι μόλις επικοινώνησα με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και θα κινηθώ νομικά».
Κλείνοντας την ανάρτησή του, έγραψε «Χρόνια μου Πολλά, λοιπόν…», ενώ πρόσθεσε στο υστερόγραφο: «Ευτυχώς, δεν έχω τέτοια απωθημένα…».
Ανήμερα των γενεθλίων μου, μου επιφύλαξαν την εξής έκπληξη. “Χάκαραν» το email μου και χρησιμοποιώντας το όνομα μου, έκαναν τις ακόλουθες παραγγελίες. 150 Porsche Cayenne, 50 Mercedes Maybach, 24 Benelli καραμπίνες και 1 Springfield Armory Echelon όπλο.
Τους ευχαριστώ για τον πρωτότυπο τρόπο να μου ευχηθούν για τα γενέθλια μου αλλά τους ενημερώνω ότι μόλις επικοινώνησα με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και θα κινηθώ νομικά.
Χρόνια μου Πολλά, λοιπόν…Υ.Γ. Ευτυχώς, δεν έχω τέτοια απωθημένα…
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) November 6, 2026
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ9 ώρες agoΟ «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 9 Νοεμβρίου έως 13 Νοεμβρίου
-
ΒΟΛΟΣ11 ώρες agoΒόλος- Θλίψη για τον θάνατο της 56χρονης Σούλας Κακάνη
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ23 ώρες agoFootball Meets Data: Τεράστιο φαβορί για Top 8 ο Παναθηναϊκός
-
MEDIA19 ώρες agoΟ Παναθηναϊκός στην κορυφή, το «Μπαμπά Σ’ Αγαπώ» αντιστάθηκε και το «Δύο μαύρα πουκάμισα» έμεινε πίσω
-
ΚΟΣΜΟΣ4 ώρες agoΟυκρανία: Ρωσική πυραυλική επίθεση στο Κίεβο – Εκρήξεις στα προάστια της πόλης
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες agoΑυθεντικός Μαραθώνιος 2026: Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική – Οι δρόμοι που κλείνουν
-
ΒΟΛΟΣ17 ώρες agoΘλίψη για τον θάνατο της 55χρονης Στυλιανής Χατζηγεωργίου
-
ΕΛΛΑΔΑ14 ώρες agoΜαζωνάκης: Για πρώτη φορά φωτογραφίες με τα σημάδια του θανάτου









