LIFESTYLE
Γιώργος Κοψιδάς: «Είχα χάσει τον εαυτό μου από υπερβολικό έρωτα»
Ο Γιώργος Κρικοριάν κάνει «ψυχοθεραπεία» στον Γιώργο Κοψιδά. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα στον καναπέ του «ψυχοθεραπευτή» του… Γιώργου Κρικοριάν.
«’Ήμουν το πιο ήσυχο παιδί που μπορούσε να υπάρξει, συνεσταλμένο, εσωστρεφές και ντροπαλό. Δεν ήμουν κοινωνικός, πήγα πρώτη φορά σε κλαμπ στα 19 μου. Ως παιδί είχα φόβο της πτώσης, δεν ξέρω από που πηγάζει αυτό».
Όπως είπε, πιστεύει στις προηγούμενες ζωές ενώ μίλησε και για τον έρωτα.
«Είχα χάσει τον εαυτό μου από υπερβολικό έρωτα»
«Έχω θετική προδιάθεση στον έρωτα αλλά έχω βιώσει και την αντίθετη πλευρά, την άρρωστη. Από υπερβολικό έρωτα είχα χάσει τον εαυτό μου. Δεν το είχα καταλάβει εγώ, το βίωνε ο άλλος. Εγώ νόμιζα ότι δίνω όσα περισσότερο μπορώ. Για παραπάνω από ένα χρόνο ήμουν διαλυμένος αλλά ήταν τεράστιο δώρο, ήταν σαν να έφαγα μια σφαλιάρα. Έχω κλάψει για γυναίκα. Έχω χτυπηθεί, έχω ζήσει το δράμα μου αλλά είναι κραυγή για αγάπη ουσιαστικά. Έχω διαβάσει ότι το πρώτο που προσέχει κάποιος σε έναν άνθρωπο είναι η μυρωδιά. Μου έχει συμβεί να μυρίσω άσχημες μυρωδιές σε πρόβες».
Δούλεψα το θέμα που ενεργοποιούσε ο συγκεκριμένος άνθρωπος και λύθηκε μαγικά
Ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή, λέγοντας πως στη δουλειά έχει τσακωθεί και έφτασα στα όρια του να πει «αποχωρώ» ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.
«Δούλεψα το θέμα που ενεργοποιούσε ο συγκεκριμένος άνθρωπος και λύθηκε μαγικά. Έχω ψυχαναγκασμό με τα κάδρα, ίσιωνα κάδρα σε ουρά στην εφορία. Αποφάσισα να γινώ vegan πριν 10 χρόνια. Μέχρι τότε τα έτρωγα όλα και θεωρούσα τον εαυτό μου φιλόζωο. Δεν έχω υπάρξει σε σχέση με κοπέλα που δεν ήταν vegan ή που δεν είχε ευαισθησία με τα ζώα. Και τώρα τα βρισκω με τη σχέση μου, δεν έχουμε κάποιο θέμα».
-
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες ago“Εγώ την άφησα να πιει ένα ποτό με τον Ο… επειδή θα έφευγε την επόμενη μέρα και τελικά ‘έφυγε’ η Μυρτώ”, λέει ο κολλητός φίλος της αδικοχαμένης 19χρονης
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ14 ώρες agoΣοβαρή αλλά ελεγχόμενη η κατάσταση του Γιώργου Μυλωνάκη – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ8 ώρες agoΣοβαρή αλλά ελεγχόμενη η κατάσταση του Γιώργου Μυλωνάκη – Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο
-
ΒΟΛΟΣ8 ώρες agoΔρομολόγια των λεωφορείων προς Γορίτσα για τη γιορτή της Ζωοδόχου Πηγής
-
LIFESTYLE9 ώρες agoΗ απρόσμενη δήλωση της Χριστίνας Λαμπίρη: “Η εστίαση με την οποία ασχολούμαι τώρα είναι μακράν δυσκολότερη από την τηλεόραση” (Βίντεο)
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ9 ώρες agoΚρίσιμες επαφές του Μαργαρίτη Σχοινά στις Βρυξέλλες για τον πρωτογενή τομέα
-
ΚΟΣΜΟΣ9 ώρες agoΓάλλος ΥΠΕΞ: Καλό θα ήταν ο πρέσβης του Ισραήλ στις ΗΠΑ να μείνει μακριά από τα μικρόφωνα και τις τηλεοπτικές κάμερες
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ9 ώρες agoΠέρεθ: «Κλειδί να αντιμετωπίσουμε τη ρεβάνς με την ΑΕΚ σαν να μην υπάρχει το 3-0 του πρώτου αγώνα»









