ΕΛΛΑΔΑ
Γιώργος Μαζωνάκης: Πάνω από 25.000 άνθρωποι αναμένονται στη Νίκαια για τη λαϊκή αγρυπνία στις 19:30
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Γιώργος Μαζωνάκης: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη αγρυπνία στις 19:30
Η λαϊκή αγρυπνία έχει προγραμματιστεί για τις 19:30 το απόγευμα της Κυριακής και αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες ανθρώπους στην εκκλησία της Νίκαιας. Από το μεσημέρι, οι προετοιμασίες είχαν ολοκληρωθεί. Στον χώρο τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός, ενώ έχουν στηθεί και σκηνές για τα τηλεοπτικά συνεργεία που θα καλύψουν την αγρυπνία. Παράλληλα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ θα βρίσκεται σε ετοιμότητα, λόγω της μεγάλης αναμενόμενης προσέλευσης.
Σε επιφυλακή το Γενικό Κρατικό Νίκαιας
Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega, σε επιφυλακή θα βρίσκεται και το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, καθώς οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περισσότερους από 25.000 ανθρώπους που ενδέχεται να βρεθούν στην περιοχή.
Η οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη επέλεξε τον συγκεκριμένο ναό, καθώς ήταν η αγαπημένη εκκλησία του τραγουδιστή και βρίσκεται στη γειτονιά όπου μεγάλωσε.
Η αγρυπνία αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ώστε χιλιάδες άνθρωποι, ανεξαρτήτως ηλικίας, να έχουν τη δυνατότητα να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο καλλιτέχνη.
Η Νίκαια ήταν το σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη
Η Νίκαια ήταν ο τόπος όπου μεγάλωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης και όπου διαμορφώθηκε η προσωπικότητά του. Ήταν μια πόλη που δεν ξέχασε ποτέ, ακόμη και μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε στην καλλιτεχνική του πορεία. Ο ίδιος έβρισκε χρόνο να επισκέπτεται το πατρικό του σπίτι, αλλά και τα σημεία όπου συνήθιζε να κάνει βόλτες όταν ήταν ακόμη παιδί. Παρά τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα και την επιτυχία του, παρέμεινε απλός και προσιτός, με τον χαρακτήρα του να μην έχει αλλοιωθεί από τη δημοσιότητα.
Η οικογένεια θέλει να τον αποχαιρετήσει ο απλός κόσμος
Η απόφαση για τη λαϊκή αγρυπνία συνδέεται και με την επιθυμία της οικογένειας να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στον κόσμο που τον αγάπησε να τον αποχαιρετήσει. Η κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Απόψε, όμως, η Νίκαια αναμένεται να μείνει ξάγρυπνη για ένα από τα δικά της παιδιά, σε μια τελευταία μεγάλη συνάντηση του κόσμου με τον καλλιτέχνη που συνδέθηκε όσο λίγοι με τη λαϊκή ψυχή της περιοχής.
Τη Δευτέρα η εξόδιος ακολουθία
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Νίκαια. Αμέσως μετά, η ταφή του Γιώργου Μαζωνάκη θα γίνει στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, στη Νίκαια.
-
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες agoΝεκρό 4χρονο παιδί που έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας
-
LIFESTYLE6 ώρες agoΑντώνης Ρέμος: Κατέρριψε το ρεκόρ όλων των εποχών με την επετειακή συναυλία του στη Θεσσαλονίκη – Πάνω από 200.000 από τη Νέα Παραλία μέχρι το Μακεδονία Παλλάς και τον Λευκό Πύργο (Εικόνες & Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες agoΑ. Συρίγος: «Η Σαουδική Αραβία δεν θα εξάγει πλέον πετρέλαιο μετά την επίθεση από το Ιράν»
-
MEDIA16 ώρες agoΧαλαρές στιγμές στο προθερμαντήριο | Η Χότζκινσον επιμελείται το μακιγιάζ της Μπολ πριν τον τελικό των 800μ
-
MEDIA21 ώρες agoΈντονη βροχόπτωση πριν από τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Θεσσαλονίκη (VIDEOS)
-
ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες agoΜαρτυρία εργαζόμενης στους αστυνομικούς: «Ο Μαζωνάκης ήταν χειρότερα απ’ όσες φορές τον είχαμε δει»
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες agoΘάνατος Μαζωνάκη: Στο κινητό της γιατρού φωτογραφία του τραγουδιστή στο ιατρείο – Διέγραψαν τα ραντεβού στον υπολογιστή, καθάρισαν τον χώρο
-
MEDIA14 ώρες agoΚέρκεζ κατά Ματσάρι: «Μπορεί να έχει κερδίσει δέκα τρόπαια, για εμένα είναι μηδέν»









