Connect with us

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γκρέι: «Δίκαιη η κριτική, λογικό να υπάρχουν προσδοκίες – Να παίξουμε με βάση τις δυνατότητές μας»

Published

on

Γκρέι: «Δίκαιη η κριτική, λογικό να υπάρχουν προσδοκίες - Να παίξουμε με βάση τις δυνατότητές μας»

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Ο ΡεϊΚουάν Γκρέι αναγνώρισε ως δικαιολογημένη την κριτική που έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ, λόγω των υψηλών προσδοκιών που συνοδεύουν το νέο πρότζεκτ της ομάδας, εκφράζοντας ωστόσο την πίστη του πως ο Δικέφαλος βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έθεσε ως στόχο για την αναμέτρηση με τη Ρόμα όχι μόνο τη νίκη, αλλά και μία κυριαρχική εμφάνιση με διάρκεια και συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Παράλληλα, στάθηκε στην ανάγκη περιορισμού της επιθετικής παραγωγικότητας των Ιταλών, αλλά και στον έλεγχο των λαθών, στοιχεία που θεωρεί καθοριστικά για την έκβαση του παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κριτική που έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ:

Advertisement

«Όχι, δεν θεωρώ ότι είναι άδικη. Είναι δίκαιη. Προφανώς, όταν βρίσκεσαι σε ένα νέο πρότζεκτ όπως αυτό, υπάρχουν πάντα προσδοκίες, ειδικά με τους παίκτες που διαθέτουμε στην ομάδα μας. Είναι κάτι που συνοδεύει τη δουλειά μας και είναι δίκαιο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να ασκεί κριτική.

Εμείς, όμως, ερχόμαστε καθημερινά, δουλεύουμε σκληρά και προσωπικά αισθάνομαι ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο, τόσο εγώ όσο και η ομάδα. Είναι απλώς θέμα χρόνου. Όταν όλα αρχίσουν να λειτουργούν όπως πρέπει, θα είναι μία ξεχωριστή στιγμή για όλους».

Για την αναμέτρηση με τη Ρόμα και το τι περιμένει από την ομάδα του:

«Δεν αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι διαφορετικά από οποιοδήποτε άλλο. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ, να παίξουμε σκληρά για 40 λεπτά και να κυριαρχήσουμε. Νομίζω ότι αυτό είναι το σημαντικότερο για εμάς.

Δεν έχει να κάνει μόνο με το να κερδίσουμε, αλλά και με το να παίξουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες και τις προσδοκίες που υπάρχουν, να κυριαρχήσουμε και να πάρουμε μία καλή νίκη».

Advertisement

Για την επιθετική ποιότητα της Ρόμα:

«Έχουν μία καλή ομάδα, διαθέτουν ταλέντο και σκοράρουν πολλούς πόντους. Εμείς θέλουμε να περιορίσουμε την παραγωγικότητά τους. Αν κοιτάξει κανείς τους αριθμούς μας στην άμυνα, θα διαπιστώσει ότι μέχρι τώρα έχουμε κάνει αρκετά καλή δουλειά στο να κρατάμε τους αντιπάλους μας σε χαμηλά επίπεδα σκοραρίσματος.

Ωστόσο, αύριο είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να μπούμε στο παρκέ με τη νοοτροπία να κυριαρχήσουμε για 40 λεπτά».

Για τα στοιχεία που θα κρίνουν την αναμέτρηση:

«Πρέπει να έχουμε τη σωστή πνευματική προετοιμασία από το ξεκίνημα, ώστε να μη βρεθούμε να κυνηγάμε στο σκορ τον αντίπαλό μας.

Advertisement

Πρέπει να ακολουθήσουμε το αγωνιστικό μας πλάνο και στις δύο πλευρές του παρκέ, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Να περιορίσουμε τα λάθη μας, ατομικά και ομαδικά, ώστε να φτάσουμε στη νίκη».

Περισσότερα Εδω!

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο
▶ASTRA WEBTVON DEMAND ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ & ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο νέο ψηφιακό σπίτι του ASTRA TV ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ WEBTV