ΒΟΛΟΣ
Η ευλογιά των αιγοπροβάτων αυξάνεται και οι κτηνοτρόφοι… κλαίνε τα κοπάδια τους

Τρία νέα κρούσματα ευλογιάς επιβεβαιώθηκαν προχθές στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, με τον αριθμό να αυξάνεται σημαντικά και τους κτηνοτρόφους να… κλαίνε τα κοπάδια τους.
Από την προηγούμενη Παρασκευή εκκρεμούσαν τα αποτελέσματα τεσσάρων ύποπτων κρουσμάτων, και προχθές επιβεβαιώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα κρούσματα ευλογιάς των αιγοπροβάτων.
Πρόκειται για κτηνοτροφικές μονάδες στην περιοχή του Κεραμιδίου με 180 ζώα, στην περιοχή του Ριζομύλου με 800 πρόβατα, καθώς και σε μία κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή των Μελισσιατίκων με 50 ζώα.
Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό, καθώς η πλειοψηφία των κρουσμάτων βρίσκεται εκεί.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, δείγματα από κτηνοτροφικές μονάδες λαμβάνονται καθημερινά.

ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες agoΝεκρός στο όχημα της δουλειάς του ο 52χρονος που αγνοούνταν
ΒΟΛΟΣ11 ώρες agoΜια γυναίκα άστεγη, τις πρωινές ώρες κυκλοφορεί στην πόλη και το βράδυ επιστρέφει στο νοσοκομείο, για να περάσει η νύχτα
LIFESTYLE22 ώρες ago“Βαρύ” πένθος για τον Κώστα Σόμμερ: Το “κύμα” συμπαράστασης από φίλους και συνεργάτες για τον θάνατο της μητέρας του
ΒΟΛΟΣ12 ώρες agoΦόβο σκορπά στον Βόλο το κύκλωμα με τα μαϊμού τροχαία
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες agoΝέο τριήμερο πένθος για το θάνατο της δεύτερης 17χρονης
LIFESTYLE22 ώρες agoEurovision: Η πρώτη ανάρτηση της Antigoni Buxton μετά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες agoΚλειστό παρέμεινε γυμνάσιο λόγω ψύλλων
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες agoΤραγούδησε τον “Κεμάλ” και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό (Βίντεο)











