LIFESTYLE
Η Σελίν Ντιόν κάνει μεγάλο comeback και τραγουδάει για το χάος που επικρατεί παγκοσμίως: “Επειδή ο κόσμος δεν πάει καλά…”
Ύστερα από 6 χρονιά απουσίας η Σελίν Ντιόν επέστρεψε με ένα νέο τραγούδι, εξυμνώντας την δύναμη της ψυχής. «Ας χορέψουμε πάνω από την άβυσσο, στις άκρες των κορυφών», μας παροτρύνει με τους στίχους της η θρυλική τραγουδίστρια στην νέα μπαλάντα που ονομάζεται “Dansons”, η οποία κυκλοφόρησε την Παρασκευή (17/04) και φέρει την υπογραφή του αγαπημένου της συνθέτη Ζαν Ζακ Γκολντμάν.
Σελίν Ντιόν: “Ας χορέψουμε επειδή ο κόσμος δεν πάει καλά”
«Ας πετάξουμε, ας προχωρήσουμε, ας χορέψουμε… Επειδή ο κόσμος δεν πάει καλά…», τραγουδάει η 58χρονη καλλιτέχνιδα σε αυτό το γαλλικό τραγούδι σε αργό ρυθμό. Η Ντιόν εξυμνεί σε αυτούς τους στίχους το αγωνιστικό πνεύμα και τη δύναμη ψυχής απέναντι στο χάος που επικρατεί παγκοσμίως, αλλά και σε συνάρτηση με τα προβλήματα υγείας της. Η καλλιτέχνιδα με 260 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ, σύμφωνα με τη δισκογραφική εταιρεία της, ανακοίνωσε την 30η Μαρτίου την επιστροφή της στη σκηνή, έπειτα από 6 χρόνια μακριά από το κοινό, λόγω της πανδημίας Covid και των επίμονων προβλημάτων υγείας. Θα δώσει 16 συναυλίες στο Paris La Défense Arena, για τις οποίες τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί.
Η Σελίν Ντιόν είχε πάρει αυτό το νέο τραγούδι με την υπογραφή του Ζαν Ζακ Γκολντμάν το 2020, όμως το ηχογράφησε φέτος, σύμφωνα με τη Sony. Το βίντεοκλιπ του Dansons δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. Εκεί βλέπουμε ζευγάρια να στροβιλίζονται σε εμβληματικά αξιοθέατα του Παρισιού ή σε σκηνές της καθημερινότητας, όπως στις όχθες του Σηκουάνα, κοντά στην Όπερα ή τον σιδηροδρομικό σταθμό Saint Lazare. «Ήταν το 2020, ο κόσμος είχε σταματήσει και οι άνθρωποι χόρευαν, κλεισμένοι μέσα στα σπίτια τους», αφηγήθηκε ο Ζαν Ζακ Γκολντμάν σε ένα δελτίο Τύπου. «Έξι χρόνια αργότερα, δεν υπάρχει πλέον ιός, όμως δεν υπάρχει και καμία ανάγκη να αλλάξουμε ούτε μια λέξη, καθώς ο κόσμος δεν είναι καλύτερος και εμείς συνεχίζουμε να χορεύουμε «πάνω από την άβυσσο».
Η Σελίν Ντιόν επιστρέφει στη σκηνή
«Είμαι πραγματικά καλά, νιώθω καλά, νιώθω δυνατή. Είμαι έτοιμη!», είχε δηλώσει η Σελίν Ντιόν στο βίντεο με το οποίο ανακοίνωνε την επιστροφή της στη σκηνή. Η τραγουδίστρια διαγνώστηκε το 2022 με το σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου, μια σπάνια, ανίατη νευρολογική διαταραχή. Αναμένεται να δώσει δεκαέξι συναυλίες μπροστά σε 30.000 ανθρώπους κάθε φορά, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο στο Paris La Défense Arena, που βρίσκεται στη Ναντέρ, κοντά στη γαλλική πρωτεύουσα. Το πρώτο σόου έχει προγραμματιστεί για τη 12η Σεπτεμβρίου.
-
ΒΟΛΟΣ6 ώρες agoΘλίψη για τον θάνατο του επιχειρηματία Κυριάκου Γαϊτανίδη
-
ΒΟΛΟΣ14 ώρες agoΤροχαίο ατύχημα στη συνοικία Πέτρου και Παύλου
-
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες agoΕπιτέθηκε σε τηλεοπτικό συνεργείο η μητέρα του αρσιβαρίστα (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ14 ώρες agoΣτο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ρήξη τυμπάνου 17χρονη που προσπάθησε να μεσολαβήσει σε καβγά (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες agoΚεφαλονιά: Στο μικροσκόπιο ο ρόλος του 66χρονου, είχε κατηγορηθεί για υπεξαίρεση 120.000 ευρώ
-
ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες agoΓιώργος Μυλωνάκης: Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του
-
ΒΟΛΟΣ8 ώρες agoΣτην οδό Ιάσονος επιχειρήσεις γρήγορου φαγητού δεν άντεξαν και κατέβασαν ρολά- Χαμηλοί τζίροι, υψηλά ενοίκια και λειτουργικά κόστη
-
LIFESTYLE22 ώρες agoΈκκληση Ρωσίδας influencer στον Πούτιν: “Ο λαός σας φοβάται, οι αξιωματούχοι δεν σας λένε την αλήθεια” – “Αγγίζει πολλά θέματα” απαντάει το Κρεμλίνο (Βίντεο)









