ΚΟΣΜΟΣ
Ινδία: Τουλάχιστον 13 νεκροί και πάνω από 40 τραυματίες λόγω πυρκαγιάς σε αποθήκη πυροτεχνημάτων
Τουλάχιστον 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 40 τραυματίστηκαν εξαιτίας πυρκαγιάς σε αποθήκη πυροτεχνημάτων στη νότια Ινδία, σύμφωνα με δημοσιεύματα ινδικών μέσων ενημέρωσης που επικαλούνται πληροφορίες από την τοπική αστυνομία.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Τρισούρ του κρατιδίου Κεράλα, κατά τη διάρκεια προετοιμασιών για ινδουιστικό φεστιβάλ, σύμφωνα με πληροφορίες από The Hindu.
Ο απολογισμός των θυμάτων ενδέχεται να αυξηθεί καθώς αρκετοί τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι εξέφρασε τη «θλίψη» του για την απώλεια ανθρώπινων ζωών και «ειλικρινή συλλυπητήρια» στις οικογένειες των θυμάτων.
Την Κυριακή, πυρκαγιά σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στο γειτονικό κρατίδιο Ταμίλ Ναντού στοίχισε τη ζωή σε 20 ανθρώπους.
Τα πυροτεχνήματα είναι εξαιρετικά δημοφιλή στην Ινδία και χρησιμοποιούνται ευρέως σε φεστιβάλ και πάσης φύσεως εκδηλώσεις. Πολλές βιοτεχνίες πυροτεχνημάτων λειτουργούν παράνομα, αγνοώντας στοιχειώδεις κανονισμούς ασφαλείας, με αποτέλεσμα να σημειώνονται συχνά φονικές εκρήξεις.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
-
ΒΟΛΟΣ6 ώρες agoΈφυγε από την ζωή ο Κώστας Μαλαμουλης
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ7 ώρες agoΤο πλεόνασμα φέρνει νέα μέτρα στήριξης: Ανακοινώσεις ακόμα και αύριο από τον Πρωθυπουργό
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ώρες agoΒόλος: Βρήκε τον αδερφό του απαγχονισμένο μέσα σε αποθήκη
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες agoΠτώση 13χρονης από μπαλκόνι σχολείου στο Χαϊδάρι: “Έφυγε” από τη ζωή 4-5 φορές μέσα στο χειρουργείο και την επανέφεραν
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ6 ώρες agoΤο πλεόνασμα φέρνει νέα μέτρα στήριξης: Ανακοινώσεις ακόμα και αύριο από τον Πρωθυπουργό – Τι εξετάζεται
-
ΚΟΣΜΟΣ18 ώρες agoΗΠΑ: Νέος γύρος συνομιλιών Ισραήλ-Λιβάνου την Πέμπτη στην Ουάσινγκτον
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ24 ώρες agoΚυριάκος Μητσοτάκης από το προσυνέδριο της ΝΔ στο Ηράκλειο: Η κυβέρνηση σχεδιάζει την Ελλάδα του 2030 και κάποιοι θέλουν να μας γυρίσουν στο 1980
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες agoΠροβληματίζονται στην Κομισιόν από την ανακοίνωση









