LIFESTYLE
Ιωάννα Τούνη: Διαμονή στην πολυτέλεια στο Παρίσι – Η εντυπωσιακή σουίτα και η θέα στον Πύργο του Άιφελ (Βίντεο)
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Ιωάννα Τούνη: Το πολυτελές Plaza Athénée και το δωμάτιο που ονειρευόταν
Στο Παρίσι βρίσκονται η Ιωάννα Τούνη και η Στέλλα Πάσσαρη, πραγματοποιώντας ένα ταξίδι που συνδυάζει επαγγελματικές υποχρεώσεις και πολυτελή διαμονή. Οι δύο φίλες και συνεργάτιδες ταξίδεψαν στη γαλλική πρωτεύουσα ενόψει επαγγελματικής φωτογράφισης, επιλέγοντας να μείνουν σε ένα από τα γνωστότερα ξενοδοχεία της πόλης, το Plaza Athénée. Η Ιωάννα Τούνη δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το ξενοδοχείο και ιδιαίτερα για τη θέα από το δωμάτιό τους, παρουσιάζοντας στους διαδικτυακούς της ακολούθους τους χώρους της σουίτας μέσα από ένα αναλυτικό room tour. Στο βίντεο που δημοσίευσε έγραψε: «Μένω στο πιο διάσημο ξενοδοχείο του Παρισιού και για 1η φορά στη ζωή μου έχω δωμάτιο με θέα στο πιάτο τον πύργο του Άιφελ». Στη συνέχεια, ξεκινώντας την περιήγηση στο δωμάτιο, ανέφερε: «Πρώτη φορά στο Plaza Athenee! Τσιρίζω! Έτοιμες για room tour; Λοιπόν είναι το ξενοδοχείο στο οποίο θέλω να μείνω εδώ και πάρα πολύ καιρό και έχω έρθει επιτέλους με τη Στέλλα. Τι ωραίο δωμάτιο. Πεθαίνω. Αλλά υπάρχει και καλύτερο part».
Η εντυπωσιακή θέα στον Πύργο του Άιφελ
Η influencer οδήγησε την κάμερα προς το μπαλκόνι του δωματίου, αποκαλύπτοντας την πανοραμική θέα προς τον φωτισμένο Πύργο του Άιφελ, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα αξιοθέατα της γαλλικής πρωτεύουσας. «Πύργος του Άιφελ από το μπαλκόνι μας. Και πάμε να συνεχίσουμε», τόνισε, συνεχίζοντας την ξενάγηση στους χώρους της σουίτας. Στη συνέχεια παρουσίασε το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο και τις πολυτελείς λεπτομέρειες της διακόσμησης, με τους μεγάλους καθρέφτες, τα φωτιστικά και τα κομψά έπιπλα. Αναφερόμενη στη φήμη του ξενοδοχείου, η Ιωάννα Τούνη σχολίασε: «Το ξενοδοχείο είναι iconic είναι από τα πιο γνωστά αν όχι το πιο γνωστό του Παρισιού θα τολμήσω να πω». Η ίδια συνέχισε την περιήγηση, κάνοντας παράλληλα αναφορά στην επαγγελματική φωτογράφιση που είχαν προγραμματίσει για την επόμενη ημέρα. «Παριζιάνικη φινέτσα, καθρέφτες, φώτα. Όλα αυτά που χρειάζομαι γιατί έχουμε αύριο φωτογράφιση. Θα κάνουμε σήμερα έναν καλό ύπνο σε αυτή την κρεβατάρα».
Δείτε το βίντεο με το room tour της Ιωάννας Τούνη:
Το εμβληματικό ξενοδοχείο στη λεωφόρο της υψηλής ραπτικής
Το Plaza Athénée βρίσκεται στην περίφημη Avenue Montaigne, στην καρδιά του λεγόμενου «Χρυσού Τριγώνου» του Παρισιού, μιας από τις πιο ακριβές και κοσμοπολίτικες περιοχές της γαλλικής πρωτεύουσας. Στην ίδια λεωφόρο βρίσκονται μπουτίκ κορυφαίων οίκων υψηλής ραπτικής, ανάμεσά τους και ο Dior, ενώ το ξενοδοχείο έχει συνδέσει το όνομά του με τη μόδα, την πολυτέλεια και τη γαλλική φιλοξενία. Η χαρακτηριστική πρόσοψή του, με τις κόκκινες τέντες και τα κόκκινα γεράνια στα παράθυρα, αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σημεία της παρισινής ξενοδοχειακής αρχιτεκτονικής. Το ξενοδοχείο έχει εμφανιστεί επίσης σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, μεταξύ των οποίων και το «Sex and the City».
Αυτή την εμπειρία θέλησε να μοιραστεί η Ιωάννα Τούνη με τους ακολούθους της, καταγράφοντας από το δωμάτιό της τη νυχτερινή εικόνα του Πύργου του Άιφελ και παρουσιάζοντας τους χώρους στους οποίους διαμένει με τη Στέλλα Πάσσαρη.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ20 ώρες agoΟ «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 9 Νοεμβρίου έως 13 Νοεμβρίου
-
ΒΟΛΟΣ22 ώρες agoΒόλος- Θλίψη για τον θάνατο της 56χρονης Σούλας Κακάνη
-
ΚΟΣΜΟΣ14 ώρες agoΟυκρανία: Ρωσική πυραυλική επίθεση στο Κίεβο – Εκρήξεις στα προάστια της πόλης
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ7 ώρες agoStoiximan Super League: Βόλος-Κηφισιά και Άρης-Παναιτωλικός ανοίγουν τη 10η αγωνιστική
-
MEDIA20 ώρες agoChristy White: Έχω συνευρεθεί ερωτικά περίπου με 60 άνδρες στη δουλειά και 35 προσωπικά
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες agoΣυντάξεις Δεκεμβρίου: Πότε μπαίνουν τα χρήματα και το επίδομα των 400 ευρώ
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ4 ώρες agoΑθανασίου: «Τα διλήμματα του Νίστρουπ για Ηρακλή – Απαράδεκτη η απαγόρευση της αστυνομίας»
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ15 ώρες agoΗΠΑ: Κλείσιμο χωρίς κατεύθυνση στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης









