ΕΛΛΑΔΑ
Κλείνει για 15 ημέρες τον Μάιο
Διαβάστε: Δήμας για Μετρό Θεσσαλονίκης: Πέντε σταθμοί προς Καλαμαριά μέσα στο καλοκαίρι (Βίντεο)
Στη συνέχεια, στο δίκτυο θα ενταχθούν και νέοι συρμοί που προορίζονται για την επέκταση. Οι συρμοί αυτοί θα φέρουν διαφορετικές ονομασίες, όπως «ΜΙΚΡΑ», και θα εκτελούν δρομολόγια στη βασική γραμμή με επιβάτες έως τον σταθμό Μαρτίου. Από εκεί και πέρα θα συνεχίζουν χωρίς επιβατικό κοινό, στο πλαίσιο των δοκιμών.
Οι επιβάτες που επιθυμούν να συνεχίσουν προς Νέα Ελβετία θα πρέπει να μετεπιβιβάζονται στον επόμενο διαθέσιμο συρμό της βασικής γραμμής.
Παράλληλα, ο κ. Ταχιάος απέκλεισε το ενδεχόμενο επέκτασης του ωραρίου λειτουργίας του Μετρό μετά τις 23:00, επισημαίνοντας ότι οι νυχτερινές ώρες είναι απαραίτητες για τη συνέχιση των δοκιμών στο δίκτυο.
Τέλος, διευκρίνισε ότι οι εργασίες στην οδό Πόντου δεν επηρεάζουν τη λειτουργία της επέκτασης προς Καλαμαριά.
-
ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες agoΕρωτήματα για την οικογενειακή τραγωδία στη Λάρισα: Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές μέσα στο σπίτι τους – “Περίεργη” κατάσταση περιγράφουν οι γείτονες (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες agoΞετυλίγεται η “βεντάλια” των ερευνών στην υπόθεση θανάτου της 19χρονης Μυρτούς
-
ΒΟΛΟΣ14 ώρες agoΚαραμπόλα στο κέντρο του Βόλου νε σύγκρουση τριών αυτοκινήτων
-
ΒΟΛΟΣ56 λεπτά agoΘλίψη για τον θάνατο της 62χρονης Αγγελικής Σίμου
-
ΘΕΣΣΑΛΙΑ23 ώρες agoΕκτροπή οχήματος, το πρωί της Κυριακής, στο δρόμο Λάρισας – Ελασσόνας
-
MEDIA24 ώρες agoΈνταση, ρήξη και παραίτηση μετά τη διαρροή ηχητικού
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες agoΧάος στο πλοίο Νήσος Σάμος
-
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες agoΣυναγερμός για τα κρούσματα λεπτοσπείρωσης









