MEDIA
Τηλεθέαση YFSF: Πάνω από την πρεμιέρα το 2ο live
Το δεύτερο live του «Your Face Sounds Familiar» επιβεβαίωσε πως φέτος δεν ήρθε απλώς για να παίξει… αλλά για να κυριαρχήσει! Το show μεταμορφώσεων του ANT1, το βράδυ της Κυριακής 26/4, όχι μόνο κράτησε την πρωτιά στην τηλεθέαση, αλλά ανέβασε κι άλλο τα ποσοστά του, αφήνοντας τον ανταγωνισμό σε ρόλο… κομπάρσου.
Η δυναμική του δεύτερου live ήταν εμφανής από νωρίς. Σε επιμέρους τέταρτα, το YFSF έφτασε μια ανάσα πριν το 30% στο γενικό σύνολο, ενώ άγγιξε το 27% στο δυναμικό κοινό, δείχνοντας ότι το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού όχι μόνο παραμένει, αλλά ενισχύεται. Σε επίπεδο μέσων όρων, το show κατέγραψε 21,8% στο δυναμικό κοινό, σαφώς υψηλότερα από την πρεμιέρα του, που είχε κινηθεί στο 20%. Αντίστοιχη εικόνα και στο γενικό σύνολο, όπου έκλεισε στο 22,8%, ανεβαίνοντας από το 21,2% της πρώτης εμφάνισης.
YFSF: Ο ανταγωνισμός σε… ελεύθερη πτώση
Την ώρα που το YFSF κινούνταν σε υψηλές πτήσεις, τα υπόλοιπα προγράμματα δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν. Το «1% Club» και το «Survivor» περιορίστηκαν σε μονοψήφια ποσοστά στο δυναμικό κοινό, με επιδόσεις που κυμάνθηκαν από 8% έως 9,5%. Ακόμη χαμηλότερα βρέθηκε «Το Τελευταίο Νησί» της ΕΡΤ, το οποίο μετά βίας άγγιξε το 3%, ενώ στο 2% κινήθηκε η πλέον βραδινή εκπομπή «Ψυχαγωγία Κυριακάτικα» με τον Θανάση Πάτρα στο OPEN.
Στο σύνολο κοινού, η ψαλίδα όχι απλώς άνοιξε, έγινε… χαοτική. Το YFSF έκλεισε στο 22,8%, αφήνοντας πίσω το «Survivor» με 11,3%, σημειώνοντας ουσιαστικά double score. Το «1% Club» του Πέτρου Πολυχρονίδη ακολούθησε με 9,8%, ενώ «Το Τελευταίο Νησί» περιορίστηκε στο 4,6%. Την τελευταία θέση κατέλαβε και εδώ η εκπομπή του Θανάση Πάτρα, με 2,7%.
Τα νούμερα τηλεθέασης αναλυτικά
Δυναμικό κοινό:
- YFSF – 21,8%
- 1% Club – 9,5%
- Survivor – 8,2%
- Το Τελευταίο Νησί – 3%
- Ψυχαγωγία Κυριακάτικα – 2%
Γενικό σύνολο:
- YFSF – 22,8%
- Survivor – 11,3%
- 1% Club – 9,8%
- Το Τελευταίο Νησί – 4,6%
- Ψυχαγωγία Κυριακάτικα – 2,7%
Το «Your Face Sounds Familiar» όχι μόνο διατηρεί την πρωτοκαθεδρία του, αλλά δείχνει ξεκάθαρα ότι έχει μπει σε τροχιά απόλυτης κυριαρχίας. Με αυξημένα ποσοστά σε σχέση με την πρεμιέρα και τον ανταγωνισμό καθηλωμένο σε χαμηλά επίπεδα, το show του ANT1 εξελίσσεται στον απόλυτο πρωταγωνιστή της Κυριακής. Και κάπου εδώ, το παιχνίδι της τηλεθέασης μοιάζει ήδη… να έχει νικητή!
-
ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες agoΕρωτήματα για την οικογενειακή τραγωδία στη Λάρισα: Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές μέσα στο σπίτι τους – “Περίεργη” κατάσταση περιγράφουν οι γείτονες (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες agoΞετυλίγεται η “βεντάλια” των ερευνών στην υπόθεση θανάτου της 19χρονης Μυρτούς
-
MEDIA20 ώρες agoΈνταση, ρήξη και παραίτηση μετά τη διαρροή ηχητικού
-
ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες agoΧάος στο πλοίο Νήσος Σάμος
-
ΒΟΛΟΣ10 ώρες agoΚαραμπόλα στο κέντρο του Βόλου νε σύγκρουση τριών αυτοκινήτων
-
ΚΟΣΜΟΣ11 ώρες agoΗ επίσκεψη του βασιλιά Καρόλου Γ΄ στις ΗΠΑ «θα γίνει όπως έχει προγραμματιστεί», παρά το συμβάν της εισβολής ένοπλου δράστη στην Ουάσινγκτον
-
ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες agoΒυτιοφόρο παρέσυρε και σκότωσε 66χρονο στο Κοπανάκι Μεσσηνίας
-
ΘΕΣΣΑΛΙΑ10 ώρες agoΕκπαιδευτήρια Ράπτου: Σύμβουλος ο Νίκος Ράπτης, νέος πρόεδρος ο Ηρακλής Γερογιώκας









