LIFESTYLE
Μαρία Μπεκατώρου για Μαζωνάκη: Το δώρο που της έκανε τον κρατά “κάθε μέρα” στη ζωή της και βρίσκεται ακόμη σπίτι της (Βίντεο)
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Μπεκατώρου και Μαζωνάκης: Η γνωριμία από το 1993 και η επανασύνδεση στο YFSF
Η γνωριμία τους είχε γίνει πολλά χρόνια πριν συνεργαστούν τηλεοπτικά. Όπως αποκάλυψε η Μαρία Μπεκατώρου, θυμάται τον Γιώργο Μαζωνάκη να εμφανίζεται το 1993 «με ένα παπάκι και ένα σακιδιάκι». Οι δυο τους ήρθαν ξανά πολύ κοντά μέσα από το «Your Face Sounds Familiar», όταν η ίδια παρουσίαζε το show και ο Γιώργος Μαζωνάκης βρισκόταν στην κριτική επιτροπή. Από εκείνη την περίοδο προέκυψε και μια ιστορία που η παρουσιάστρια κουβαλά μέχρι σήμερα.
«Σου διάλεξα – Αυτό το σκυλάκι θα σου φέρει κάτι καλό»
Ο Μαζωνάκης συνήθιζε να φέρνει στα καμαρίνια τη δική του σκυλίτσα, την οποία η Μαρία Μπεκατώρου είχε αγαπήσει ιδιαίτερα. Κάποια στιγμή, όπως εξομολογήθηκε, ο τραγουδιστής την τηλεφώνησε από το μέρος από όπου είχε πάρει και το δικό του σκυλάκι. «Μου είπε “σου διάλεξα”», θυμήθηκε. Έτσι μπήκε στη ζωή της η Μαρντώ. Μαζί με το δώρο, όμως, ο Μαζωνάκης της είχε πει και μια φράση που εκείνη εξακολουθεί να επαναλαμβάνει. «Αυτό το σκυλάκι θα σου φέρει κάτι καλό και κάτι κακό θα σου πάρει». Για τη Μαρία Μπεκατώρου, η Μαρντώ απέκτησε μετά τον θάνατό του ακόμη μεγαλύτερη συναισθηματική αξία. «Εγώ, έτσι κι αλλιώς, τον Γιώργο τον έχω στη ζωή μου κάθε μέρα», είπε.
«Η συνειδητοποίηση ήταν ένας πόνος που έσκιζε τα σωθικά»
Η παρουσιάστρια μίλησε και για τις στιγμές της κηδείας, εξηγώντας γιατί δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της. «Ήμουν συντετριμμένη στην κηδεία, γιατί έτσι είμαι. Όλα μου τα συναισθήματα τα ζω ακραία. Και τη χαρά μου και τη λύπη μου», ανέφερε. Όπως είπε, το δυσκολότερο σημείο ήταν όταν συνειδητοποίησε οριστικά ότι ένας άνθρωπος που αγαπούσε, εκτιμούσε και θαύμαζε δεν θα επέστρεφε. «Η στιγμή της συνειδητοποίησης ήταν ένας πόνος που έσκιζε τα σωθικά».
Η αγάπη του κόσμου που την συγκλόνισε
Η Μαρία Μπεκατώρου χαρακτήρισε τον Μαζωνάκη «σπουδαίο άνθρωπο», «υπέροχη ψυχή» και «καταπληκτικό καλλιτέχνη», αναφέροντας ότι γνώρισε από κοντά πλευρές του που δεν έβλεπε το κοινό. Εκείνο που την άγγιξε ιδιαίτερα μετά τον θάνατό του ήταν η αντίδραση του κόσμου. «Κοίταξα τον ουρανό και είπα “να ’σαι εκεί και να βλέπεις πόσο πολύ κι έντονα σε αγάπησε ο κόσμος”», αποκάλυψε. Παράλληλα ζήτησε να μη συνεχιστεί η δημόσια αναπαραγωγή ανεπιβεβαίωτων λεπτομερειών γύρω από τις συνθήκες του θανάτου του και να αφεθεί η Δικαιοσύνη να ολοκληρώσει την έρευνά της. Για την οικογένειά του περιορίστηκε σε μία φράση που περιέγραψε το κλίμα που αντίκρισε στην κηδεία. «Σηκώνουν πολύ μεγάλο σταυρό».
Περισσότερα στο parapolitika.gr
-
VIDEO23 ώρες agoΒόλος: Γονείς του 14ου Δημοτικού απέκλεισαν την οδό Γιάννη Δήμου
-
VIDEO22 ώρες agoΙ.Σ.Μ.: Μηνυτήρια αναφορά για ενέσιμες θεραπείες σε κέντρο αισθητικής στον Βόλο
-
LIFESTYLE7 ώρες agoΆννα Βίσση & Δήμητρα Κούστα: Η θερμή αγκαλιά μετά το μεγάλο φινάλε στο ΟΑΚΑ (Βίντεο)
-
VIDEO22 ώρες agoΛάρισα: Σοκ στην Καρίτσα από τον ξαφνικό θάνατο 15χρονου μαθητή
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ23 ώρες agoΜε μαύρα περιβραχιόνια οι Ιρλανδοί, δεν έδωσε κανείς το χέρι στους Ισραηλινούς!
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ώρες agoΣτο νοσοκομείο Βόλου με σοβαρά εγκαύματα 12χρονος από την Αλόννησο ύστερα από φωτιά στο σπίτι του
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ώρες agoΠάγωσε» το νησί του Παπαδιαμάντη- 41χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 ώρες agoΤαχιάος στο ΕΡΤnews: Ο Μετροπόντικας δεν πρόκειται να ξεκινήσει αν δεν είμαστε σίγουροι – Τι είπε για την έκρηξη στην Πλάκα









