Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Νίκος Οικονομόπουλος για Γιώργο Μαζωνάκη: “Πηγαίναμε στον ίδιο γέροντα, είχαμε πει τα προσωπικά μας – Η οικογένειά του μόνο το καλό του ήθελε” (Βίντεο)

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Για τη σχέση που είχε με τον Γιώργο Μαζωνάκη, τις προσωπικές συζητήσεις που είχαν, αλλά και την απόφασή του να αναβάλει τη συναυλία του μετά τον θάνατο του τραγουδιστή μίλησε ο Νίκος Οικονομόπουλος στη συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα.Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Μαζωνάκη το τελευταίο διάστημα, αποκαλύπτοντας πως είχαν ανταλλάξει μηνύματα και είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν. Παράλληλα, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι σε όσα έχουν ειπωθεί για τη σχέση τους.

Οικονομόπουλος για Μαζωνάκη: «Πηγαίναμε μαζί στην εκκλησία, στον ίδιο γέροντα»

Αναφερόμενος στην απόφασή του να αναβάλει τη συναυλία του, ο Νίκος Οικονομόπουλος εξήγησε πως ήταν θέμα συνείδησης και σεβασμού προς έναν άνθρωπο που γνώριζε για πολλά χρόνια.

«Η συνείδησή μου. Αυτό μου είπε. Δεν θα μπορούσα… Το συμβάν αυτό, αν θυμάμαι καλά, έγινε Τετάρτη; Την Πέμπτη είχα τη συναυλία. Δεν μπορούσα να τραγουδήσω», ανέφερε.

Στη συνέχεια μίλησε για τη γνωριμία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τη σχέση που είχαν όλα αυτά τα χρόνια.

«Ο Γιώργος ήταν ένα όνομα πρώτης γραμμής. Εκτός αυτού, τον γνώριζα πάρα πολλά χρόνια. Έχουμε κάνει γυμναστική μαζί, πηγαίναμε μαζί στην εκκλησία, στον ίδιο γέροντα. Έχουμε πει πολλά πράγματα τα οποία είναι προσωπικά μας», αποκάλυψε.

Advertisement

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να δημοσιοποιήσει τις προσωπικές συζητήσεις που είχε με τον τραγουδιστή, απαντώντας παράλληλα σε όσους σχολίασαν ότι δεν στάθηκε δίπλα του.

«Εγώ δεν θα κάτσω όμως στην τηλεόραση να αναλύσω όλα αυτά που έχω πει με τον Γιώργο, αν ήμουν δίπλα του ή αν δεν ήμουν δίπλα του, όπως θέλουν να ισχυρίζονται κάποιοι δημοσιογράφοι. Δέχομαι την κριτική, αλλά κάποιες φορές η κριτική ξεπερνάει και τα όρια της αλήθειας», είπε χαρακτηριστικά.

«Ανέβαλα τη συναυλία μου με κόστος»

Ο τραγουδιστής εξήγησε πως έμαθε για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη ενώ βρισκόταν στο στούντιο και δεν μπορούσε να σκεφτεί ότι θα ανέβαινε στη σκηνή την επόμενη ημέρα.

«Ήμουν στο στούντιο όταν το έμαθα. Το πρώτο πράγμα που έκανα. Δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι θα τραγουδήσω την επόμενη μέρα. Δεν γίνεται. Ανέβαλα τη συναυλία μου. Την ανέβαλα. Δεν την ακύρωσα. Την ανέβαλα. Με κόστος. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα», ανέφερε.

Παράλληλα, διευκρίνισε πως η συγκεκριμένη απόφαση δεν αποτελεί κριτική προς τους συναδέλφους του που επέλεξαν να εμφανιστούν κανονικά.

Advertisement

«Αυτό δεν σημαίνει πως εγώ κρίνω τους συναδέλφους μου που τραγούδησαν», σημείωσε, εξηγώντας πως ο ίδιος ακολούθησε αυτό που του υπαγόρευε η συνείδησή του.

«Ήθελε να μιλήσει μαζί μου»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αναφέρθηκε και στην επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Μαζωνάκη πριν από τον θάνατό του. Όπως εξήγησε, οι δυο τους μιλούσαν τόσο τηλεφωνικά όσο και μέσω μηνυμάτων και είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν, κάτι που τελικά δεν πρόλαβε να συμβεί.

«Εγώ με τον Γιώργο πάντα ήμουν κοντά. Δεν ήμουν ποτέ κολλητός με τον Γιώργο. Το έχω ξαναπεί και σε σένα αυτό, να θυμάσαι. Αλλά τον αγαπούσα πάντα. Όπου δεν βρισκόμασταν τα λέγαμε», σημείωσε.

Ο ίδιος εξήγησε πως εκείνο το διάστημα έλειπε λόγω των συναυλιών του, γι’ αυτό και η συνάντησή τους δεν είχε πραγματοποιηθεί.

«Μιλούσαμε στο τηλέφωνο, με μηνύματα, όπως και τα είδες κι εσύ, και είπαμε ότι θέλουμε να βρεθούμε, αλλά εγώ ήμουν τότε στις συναυλίες. Άρα μέχρι να τελειώσουν οι συναυλίες και να βρεθούμε, έγινε το κακό συμβάν αυτό, το άσχημο», είπε.

Advertisement

Σε ερώτηση για το αν ο Γιώργος Μαζωνάκης τον αναζητούσε για κάποια επαγγελματική συνεργασία, ο Νίκος Οικονομόπουλος απάντησε πως δεν θεωρεί ότι επρόκειτο για κάτι τέτοιο.

«Δεν νομίζω να μου έλεγε κάτι για δουλειά. Εγώ πιστεύω ότι θα ήθελε να μιλήσει μαζί μου. Αυτό νιώθω μέσα μου», ανέφερε.

Μιλώντας για την προσωπική ζωή του Γιώργου Μαζωνάκη και όσα έχουν ειπωθεί για την οικογένειά του, ο Νίκος Οικονομόπουλος κράτησε αποστάσεις, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβαινε πίσω από κλειστές πόρτες.

«Δεν ξέρω προσωπικά στη ζωή του πώς μπορεί να περνούσε, γιατί δεν το ζούσα, δεν ήμουν μέσα σε αυτό. Πάντα όλοι αυτοί που είμαστε απ’ έξω έχουμε την τάση να κρίνουμε και να λέμε πράγματα τα οποία δεν γνωρίζουμε. Τουλάχιστον εγώ λέω ότι δεν γνωρίζω τι συνέβαινε με την οικογένειά του», σημείωσε.

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Είμαι σίγουρος, είμαι σίγουρος γι’ αυτό που λέω, πως η οικογένεια ενός ανθρώπου που μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα ή δεν ξέρω τι, θέλει μόνο το καλό του ανθρώπου του. Είναι σίγουρο αυτό. Η οικογένειά του μόνο το καλό του θα θέλει».

Advertisement

Όσον αφορά την έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη, ο Νίκος Οικονομόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να πάρει τον ρόλο του δικαστή και πως τον τελευταίο λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

«Τώρα να γίνω δικαστής εγώ; Δεν θα το κάνω. Η Δικαιοσύνη είναι η αρμόδια και θα αποφασίσει αν αυτό που έγινε ήτανε από λάθος τους», είπε, προσθέτοντας πως θεωρεί ότι «έχουν κάνει λάθος και ο άνθρωπος έφυγε χωρίς λόγο».

«Ας πάρουν τα πράγματα τον δρόμο της Δικαιοσύνης»

Κλείνοντας, ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε για το κενό που αφήνει ο Γιώργος Μαζωνάκης στη νυχτερινή Αθήνα και στη μουσική σκηνή, υπογραμμίζοντας πως ήταν μια ξεχωριστή περίπτωση καλλιτέχνη.

«Ήταν μια κατηγορία μόνος του ο Γιώργος. Ήταν ένα διαφορετικό κομμάτι από όλους εμάς. Ήταν το ντύσιμό του, ήταν η αύρα του, ήταν τα τραγούδια του. Σίγουρα τα τραγούδια του, γιατί μέσα από αυτό γινόμαστε ό,τι γινόμαστε», ανέφερε.

Ο τραγουδιστής θέλησε, τέλος, να στείλει ένα μήνυμα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται δημόσια ο θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη.

Advertisement

«Ο Γιώργος τώρα έφυγε. Εύχομαι και πιστεύω πως ο Γιώργος, όπως είπα και σε μια προηγούμενη δήλωσή μου, ότι είναι κάπου καλά. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Και ας σταματήσουμε λοιπόν τώρα πλέον να κάνουμε αγαπόμετρα, ποιος αγαπάει περισσότερο, ποιος αγαπάει λιγότερο, δικαστήρια λαϊκά στις εκπομπές τις δικές σας. Ας ευχηθούμε η ψυχούλα του να είναι κάπου καλά και ας πάρουν τα πράγματα τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Μόνο αυτό. Τίποτα άλλο», κατέληξε.


Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement

Μπείτε στις ομάδες του ASTRA TV

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο